Με βάση το κίνητρο στη Ligue 1

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας με οδηγό το κίνητρο των ομάδων από το σημερινό μενού της Ligue 1. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του «Μποζουάρ».

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Με επτά αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 34η αγωνιστική της Ligue 1 και στις περισσότερες υπάρχει έντονο βαθμολογικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Για πάμε λοιπόν να δούμε τί βγαίνει στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: «Εξάποντο» στη Νάντη

Αναμφίβολα το πιο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι της ημέρας είναι το ΝαντΣτρασβούργο. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στους 32 με τη Ναντ να υστερεί λόγω διαφοράς τερμάτων (-13) και να βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Τα «καναρίνια» βρίσκονται σε πολύ κακό φεγγάρι καθώς μετά την βαριά ήττα στον τελικό του κυπέλλου (1-5 από Τουλούζ) ακολούθησε η ήττα σε άλλο ένα «εξάποντο» κόντρα στην Μπρεστ (2-0). Μ’ αυτά και μ’ αυτά η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ κοντεύει να συμπληρώσει σχεδόν τρεις μήνες από το τελευταίο τρίποντο στη Ligue 1 (το 1-0 επί της Λοριάν στις 12 Φεβρουαρίου).

Κάπως καλύτερα τα πράγματα στην πλευρά του Στρασβούργου το οποίο μπορεί να ηττήθηκε στο τελευταίο από τη Λιόν (1-2) αλλά δεν ήταν κατώτερο στο ματς. Γενικά οι Αλσατοί παίζουν σταθερά καλά με τον Φρεντερίκ Αντονεττί στον πάγκο, ακόμα και οι τρεις από τις τέσσερεις ήττες που έκαναν με τον 61χρονο τεχνικό ήρθαν κόντρα σε Μονακό, Λανς και Λιόν.

Σύμμαχο στο πλευρό τους έχουν σήμερα οι φιλοξενούμενοι και την πρόσφατη παράδοση κόντρα στη Ναντ. Συγκεκριμένα, στα οκτώ πιο πρόσφατα μεταξύ τους μέσα-έξω (επτά για Ligue 1 και ένα ματς κυπέλλου) έχουν ηττηθεί μόνο μία φορά (5-2-1).

Κρίσιμο ματς το οποίο καμία από τις δύο δεν θέλει να χάσει. Το μομέντουμ είναι σίγουρα με την πλευρά των Αλσατών αλλά η Ναντ πάντα μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στο «Μποζουάρ». Νομίζω έχουν ένα γκολ και οι δύο και το αμφίτερμα στο 1.80 είναι αποδεκτό. Επίσης, λόγω του χαρακτήρα της αναμέτρησης και με βάση τα φετινά νούμερα του ρέφερι Μπενουά Μπαστιάν (δέκα πέναλτι σε 22 αγώνες φέτος), αξίζει να ποντάρουμε και στην κόκκινη κάρτα ή τον καταλογισμό πέναλτι στο 2.27.

Με βάση το κίνητρο στη Ligue 1ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Με βάση το κίνητρο στη Ligue 1

Οσέρ – Κλερμόν

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ΟσέρΚλερμόν. Στους 33 βαθμούς οι γηπεδούχοι που θέλουν σήμερα τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη Κλερμόν ώστε να παραμείνουν πάνω από Στρασβούργο και Ναντ. Σε καλή κατάσταση οι «διπλωμάτες» που στο τελευταίο ηττήθηκαν δύσκολα από τη Μαρσέιγ (2-1). Ήταν μάλιστα μόλις η δεύτερη ήττα στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια τους (5-5-2).

Στο2.38 εντοπίζεται ο άσος και κρίνεται δίκαιος. Δεύτερη επιλογή οι δύο προσπάθειες για γκολ από τον Εμπαγιέ Νιάνγκ στο 1.70.

Προγνωστικά Γαλλίας: Μονόδρομος η νίκη για Λιόν

Παιχνίδι που προσφέρεται για γκολ το ΛιόνΜονπελιέ. Βαθμολογικά μόνο η Λιόν έχει ανάγκη μιας και βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την πέμπτη Λιλ που ηττήθηκε χθες στη Ρεμς. Η Μονπελιέ μπορεί να είναι αδιάφορη, αυτό όμως δεν την εμπόδισε από το να κερδίσει Ρεν (1-0) και Μονακό (0-4), ομάδες που «καίγονταν» για βαθμούς.

Πλούσια σε γκολ τα μεταξύ τους με επτά goal/goal στα εννέα πιο πρόσφατα μέσα-έξω. Νίκη με 1-2 για τη Λιόν στον πρώτο γύρο, ματς στο οποίο βγήκαν και δύο κόκκινες κάρτες.

Θα πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με goal/goal στο 3.15 από την Betshop. Επιπλέον, θα ποντάρουμε και στον φορ των φιλοξενούμενων Γουαΐ να έχει τουλάχιστον δύο προσπάθειες για γκολ στο 1.75.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Μονό
16:00
Ναντ - Στρασβούργο
Goal/goal
1.80
BET: 12 units
Ειδικό
16:00
Ναντ - Στρασβούργο
Κόκκινη κάρτα ή καταλογισμός πέναλτι
2.27
BET: 10 units
Μονό
16:00
Οσέρ - Κλερμόν
1
2.38
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 2.97
16:00
Οσέρ - Κλερμόν
2+ προσπάθειες για γκολ Νιάνγκ
1.70
18:00
Λιόν - Μονπελιέ
2+ προσπάθειες για γκολ Γουαί
1.75
BET: 30 units
Combo
18:00
Λιόν - Μονπελιέ
1 & goal/goal
3.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις