Η ώρα της Τσέλσι στο 2.25

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Με την Premier League ασχολείται σήμερα ο #Fidel και τις αναμετρήσεις Μπόρνμουθ - Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι - Λιντς.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλό Σαββατοκύριακο να ευχηθώ σε όλο το κοινό μου, αλλά και γενικώς στο κοινό του site μας. Στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων βρισκόμαστε, οι στοιχηματικές ευκαιρίες ολοένα και λιγοστεύουν, ωστόσο εμείς θα πρέπει να αλιεύσουμε έστω μία – δύο επιλογές και να είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας με τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος.

Μπόρνμουθ – Τσέλσι στο Λονδίνο. Ντέρμπι, τοπικό. Αμφότερες στους 39 βαθμούς, στοιχείο που θα πρέπει να προβληματίζει τους «μπλε». Η γηπεδούχος φαίνεται πως έχει σωθεί, ούσα στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η φιλοξενούμενη κάποια στιγμή θα πρέπει να αφυπνιστεί, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να μετράει 6/6 ήττες στον πάγκο της.

Μπορεί να μην παίζουν οι Κουλιμπαλί, Τζέιμς, Κουκουρέγια, Μάουντ και Μπρόγια, ωστόσο εκτιμώ πως η Τσέλσι μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Στηρίζω το διπλό του 2.25.

Η ώρα της Τσέλσι στο 2.25ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η ώρα της Τσέλσι στο 2.25

Την ίδια ώρα, στο Μάντσεστερ, η τοπική Σίτι θα υποδέχεται τη Λιντς, έχοντας όμως στο μυαλό της, πέραν του τίτλου της Premier League, και το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης μεσοβδόμαδα για το Champions League. Οι «Πολίτες» καλπάζουν για τον τίτλο, επιβάλλεται να πάρουν τον τρίποντο, αλλά να κρατήσουν και δυνάμεις για τη «Βασίλισσα». Με τον Σαμ Αλαρντάις στον πάγκο τους οι φιλοξενούμενοι, θα προσπαθήσουν να μαζέψουν όσα λιγότερα γίνεται.

Θα στηρίξω τον άσο με under 4,5 στο 1.81.

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις.

Μονό
17:00
Μπόρνμουθ - Τσέλσι
2
2.25
BET: 30 units
Μονό
17:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λιντς
1 & under 4,5
1.81
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις