ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Με σύμμαχο την εμπειρία για το 2.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Με σύμμαχο την εμπειρία για το 2.00

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Με σύμμαχο την εμπειρία για το 2.00

προγνωστικά

Με γκολ και συνδυαστικές επιλογές παίζει ο #Bats αυτό το Σάββατο, σε τιμές γύρω στον διπλασιασμό.

Τέσσερα σημεία περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά με Γερμανία, Αγγλία αλλά και τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ισπανίας.

Προγνωστικά: Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου

Ένα ακόμα βήμα για την παραμονή έκανε η Άουγκσμπουργκ την περασμένη αγωνιστική με το 1-1 στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει, αλλά πήρε έναν πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και παρέμεινε στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας τα πάει αρκετά καλύτερα με μόλις μία ήττα στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος. Το έργο της Ουνιόν Βερολίνου θα είναι αρκετά δύσκολο σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Η ομάδα του Φίσερ έμεινε στο 0-0 με τη Λεβερκούζεν και διατήρησε την τρίτη θέση. Ωστόσο, πλέον έχει συγκάτοικο (Φράιμπουργκ), αλλά και τη Λειψία που παραμονεύει στο -2. Είναι ποιοτικότερη από την Άουγκσμπουργκ αλλά δυσκολεύεται μακριά από το γήπεδό της, με μόλις ένα διπλό στα τελευταία επτά εκτός έδρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ο έντονος ρυθμός των γηπεδούχων μπορεί να την οδηγήσει σε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι απ’ ό,τι συνήθως. Το 1.99 της Betshop για το αμφίτερμα αποτελεί ευκαιρία.

Γουλβς – Άστον Βίλα

Από ήττα προέρχονται Γουλβς και Άστον Βίλα, πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Μόλινιου». Οι «λύκοι» υπέστησαν διασυρμό από την Μπράιτον, χάνοντας με 6-0 στο «Άμεξ». Βαθμολογικά δεν χρειάζεται να ανησυχούν, με τη διαφορά επτά βαθμών από τις τελευταίες θέσεις να μοιάζει ασφαλής. Περιμένουμε όμως αντίδραση για την συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής, πόσο μάλλον εντός έδρας όπου η ομάδα του Λοπετέγκι συνήθως αποδίδει.

Αντίδραση ψάχνει κι η Άστον Βίλα, η οποία κυνηγά ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια που έχουν απομείνει. Το 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την άφησε στην 8η θέση και σε ανάγκη για επιστροφή στις νίκες. Πρώτο ματς για τους «βίλανς» επί Έμερι που δεν σκόραραν (μετά από 22/22) και τρίτο σερί under 2,5. Πολύ μεγάλο σερί για μια ομάδα που παίζει τόσο ανοιχτά. Κι η Γουλβς αναμένεται να παίξει ελεύθερα και χωρίς ιδιαίτερη πίεση με τον κόσμο της σύμμαχο. Πληρώνει καλά το over 2,5 στη WinMasters, φτάνοντας το 2.25.

Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς

Μόνο με θαύμα πλέον χάνει το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι. Είναι έναν βαθμό μπροστά από την Άρσεναλ έχοντας παίξει ένα ματς λιγότερο και έχει αρκετά ευνοϊκό πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Το σημερινό ματς με τη Λιντς είναι ίσως και το ευκολότερο που της έχει απομείνει, καθώς τα «παγώνια»… παραπαίουν. Ο Σαμ Άλαρνταϊς θεωρείται άνθρωπος για ειδικές αποστολές όταν πρόκειται για ομάδες που παλεύουν για την παραμονή στην Premier League, οπότε η πρόσληψή του έχει μια λογική. Ωστόσο θα πρέπει να κάνει μαγικά στους παίκτες του για να πάρουν αποτέλεσμα στο «Έτιχαντ».

Κάτι που διαπνέει τον σύλλογο της Λιντς όλη την σεζόν είναι η τραγική αμυντική της λειτουργία. Απέναντί της η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ίσως και της Ευρώπης, αλλά κι ο κορυφαίος σέντερ φορ του πλανήτη. Όλα δείχνουν ότι… δε θα περάσει καλά στην έδρα των «πολιτών». Δεδομένου ότι ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας με τη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League, δεν αποκλείεται η Σίτι να προσπαθήσει να τελειώσει από νωρίς το ματς και να κάνει συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος. Το over 1,5 των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο συμφέρει σε απόδοση 2.40 στη Novibet.

Προγνωστικά: Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα

Κλείνουμε με το -ίσως- σημαντικότερο ματς της ημέρας. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Οσασούνα για τον τελικό του Copa Del Rey. Αμφότερες διεκδικούν τον μοναδικό εγχώριο τίτλο τους για αυτή την σεζόν, με την Οσασούνα βέβαια να ψάχνει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της! Για τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν είναι ανάγκη να πούμε κάτι, τα ονόματά τους μιλούν από μόνα τους. Όσο κι αν η «βασίλισσα» συνήθως παραμελεί αυτή τη διοργάνωση, τώρα που έφτασε στον τελικό δε γίνεται να μην το κυνηγήσει.

Με σύμμαχο την εμπειρία για το 2.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Με σύμμαχο την εμπειρία για το 2.00

Το πρωτάθλημα χάθηκε και μάλιστα πρόωρα για την ομάδα του Αντσελότι. Στο Champions League συνεχίζει την πορεία της αλλά μπροστά της βρίσκεται η πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι. Το κύπελλο ίσως αποτελέσει τη μοναδική της ευκαιρία για κάποιο τρόπαιο, πέρα βέβαια από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που κατέκτησε πανηγυρικά. Δεν πρόκειται να αμφισβητήσουμε την κυριαρχία της Ρεάλ, ειδικά απέναντι στη μαχητική αλλά αισθητά κατώτερη Οσασούνα. Η νίκη των «μερένγκες» με τον πολύπειρο και φορμαρισμένο Μπενζεμά να βρίσκει δίχτυα βρίσκεται σε απόδοση 2.00 στη Novibet, κάτι που δε γίνεται να αγνοήσουμε.

Μονό
16:30
Άουγκσμουργκ - Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal
1.99
BET: 20 units
Μονό
17:00
Γουλβς - Άστον Βίλα
Over 2,5
2.25
BET: 20 units
Μονό
17:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λιντς
Μάντσεστερ Σίτι over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.40
BET: 20 units
Combo
23:00
1 & γκολ Μπενζεμά
1 & γκολ Μπενζεμά
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις