Χάθηκε το μέτρημα στο Λονδίνο…

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με δυνατές δυάδες αλλά και ειδικά από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, ήρθε το πολυ-αναμενόμενο Σάββατο με τα περισσότερα πρωταθλήματα να βρίσκονται στις τελευταίες αγωνιστικές με αποτέλεσμα η αγωνία να κορυφώνεται. Με τρεις δυνατές δυάδες θα πάω σήμερα με την μία να είναι με ειδικά παικτών και να έχει χαλαρό ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Χάθηκε το μέτρημα στο Λονδίνο...ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Χάθηκε το μέτρημα στο Λονδίνο...

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Μπόρνμουθ που αντιμετωπίζει την απογοητευτική Τσέλσι. Οι «μπλε» έχουν συμπληρώσει σχεδόν δύο μήνες χωρίς νίκη με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι αρκετά βαρύ. Σίγουρα η χρονιά χάθηκε αλλά δεν μπορείς να κάνεις τόσες ήττες για αυτό εξάλλου και οι Λονδρέζοι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Λάμπαρντ για την νέα χρονιά. Η Μπόρνμουθ πέφτει κατηγορία μόνο σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας για αυτό πιστεύω πως θα είναι χαλαρή σήμερα και χωρίς άγχος. Θα πάρουμε το διπλό με κάλυψη στο draw no bet.

  • Συνεχίζουμε με Bundesliga στο ματς της Φράιμπουργκ με την Λειψία. Ήρθανε αντιμέτωπες πριν τέσσερις μέρες για τα ημιτελικά του κυπέλλου, με τους «ταύρους» να βγαίνουν νικητές με το επιβλητικό 1-5. Η επιστροφή του Ενκουνκού έχει ανεβάσει αρκετά την ομάδα της Λειψίας για αυτό θα πάρω το ένα γκολ του γάλλου επιθετικού.

  • Στο καυτό «Μπολαέρτ» η Λανς θα υποδεχτεί την Μαρσέιγ. Μεγάλο ντέρμπι που μάλλον θα κρίνει την δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Θα πάμε με τους γηπεδούχους αφού εντός μετράνε μόνο μία ήττα.

  • Στην γειτονική Τουρκία η Αντάνα Ντεμίρσπορ υποδέχεται την Αλάνιασπορ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και ειδικά μέσα στο γήπεδο τους αρνούνται να χάσουν φέτος. Από την άλλη η Αλάνιασπορ φαίνεται να έχει τρομερό πρόβλημα στα αμυντικά της και ειδικά στα εκτός έδρας μιας και δεν κράτησε ούτε μία φορά ανέπαφη την εστία της. Επιλέγουμε τα δύο γκολ των γηπεδούχων.

  • Τέλος στην Αυστρία η Χάρτμπεργκ υποδέχεται στην έδρα της την Τιρόλ. Αμφότερες παλεύουν για κάτι. Οι γηπεδούχοι για την σωτηρία και οι φιλοξενούμενοι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Περιμένω να δω ανοιχτό παιχνίδι για αυτό θα επιλέξω το goal/goal.

Δυάδα fun bet απόδοσης 12.00
16:30
Φράιμπουργκ - Λειψία
Γκολ Ενκουνκού
3.00
17:00
Μπόρνμουθ - Τσέλσι
Ασίστ Μούντρικ
4.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.67
17:00
Μπόρνμουθ - Τσέλσι
2 dnb
1.62
22:00
Λανς - Μαρσέιγ
1 dnb
1.65
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.27
18:00
Χάρτμπεργκ - Τιρόλ
Goal/goal
1.57
21:00
Αντάνα Ντεμίρσπορ - Αλάνιασπορ
Αντάνα Ντεμίρσπορ over 1,5
1.45
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις