Περνάει από την σκάλα για την κούπα

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Σε Αγγλία και Κύπρο τα προγνωστικά του #Blackbird με αποδόσεις που ξεκινούν από 2.25 και φτάνουν στο 2.80

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Σάββατο σήμερα ευκαιρία λοιπόν για στοίχημα και τα προγνωστικά της στήλης είναι έτοιμα. Αγγλία και Κύπρο έχει σήμερα το μενού.

Προγνωστικά: Τρικυμίες στα μεσοαμυντικά τους

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με την Τσέλσι. Μεγάλο βήμα για την παραμονή με εμφατικό τρόπο έκαναν οι γηπεδούχοι, κερδίζοντας με 4-1 την Λιντς. Πλέον βρίσκονται εννέα βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι δύσκολο να κινδυνέψουν άλλο, παρά μόνο αν αυτοκτονήσουν και συνωμοτήσει το σύμπαν εναντίον τους.

Ακόμα μια απογοήτευση προσέφερε στον κόσμο της η Τσέλσι, αφού έχασε με κατεβασμένα τα χέρια στο ντέρμπι του Λονδίνου από την Άρσεναλ με 3-1. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ημίχρονο έχανε με 3-0 και το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει για την τιμή των όπλων. Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, ωστόσο είναι υποχρεωμένη να κάνει ένα σερί νικών μέχρι το τέλος.

Αμφότερες αμυντικά παρουσιάζουν προβλήματα και δέχεται γκολ από όλους. Γιατί όχι και από την Μπόρνμουθ. Οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν σταθερότητα στα μετόπισθεν. Αξίζει το goal/goal μαζί με το over σε απόδοση 2.25 στην Betshop.

Περνάει από την σκάλα για την κούπαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Περνάει από την σκάλα για την κούπα

Τρένο για τον τίτλο

Πάμε στην Κύπρο και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Άρη Λεμεσού. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός πως βρίσκονταν για μεγάλο διάστημα στην κορυφή της βαθμολογίας, πλέον βρίσκονται πιο κοντά στο να χάσουν το εισιτήριο για την Ευρώπη, παρά στον τίτλο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν μόλις μια νίκη, ενώ ηττήθηκαν με 1-0 την περασμένη αγωνιστική από τον Απόλλωνα στην Λεμεσό.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την απώλεια βαθμών του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια και ξέφυγαν τρεις πόντους μακριά από τους «Πορτοκαλί», νικώντας την Πάφο με 1-0. Σε φοβερή φόρμα, με μόλις τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα και την καλύτερη επίθεση με 58 τέρματα ενεργητικό.

Η ευκαιρία του Άρη να κάνει την υπέρβαση και να συνεχίσει ακάθεκτος προς τον τίτλο. Έχει το μομέντουμ, αποδίδει καλύτερα από την ΑΕΚ η οποία είναι σε πολύ άσχημη περίοδο. Έχει αξία το καθαρό διπλό που πληρώνει 2.80 στην Novibet.

Μονό
17:00
Μπόρνμουθ - Τσέλσι
Goal/goal & over 2,5
2.25
Μονό
19:00
ΑΕΚ Λάρνακας - Άρης Λεμεσού
2
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις