ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Από 1.95 μέχρι και... 35.00 στη μάχη της δεύτερης θέσης

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Από 1.95 μέχρι και... 35.00 στη μάχη της δεύτερης θέσης

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Από 1.95 μέχρι και… 35.00 στη μάχη της δεύτερης θέσης

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Λανς και Μαρσέιγ αναμετρώνται στο «Μπολάρ-Ντελελί» με στόχο την δεύτερη θέση. Κρίσιμα παιχνίδια σε Αννεσί και Νιμ.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Aνοίγει σήμερα η αυλαία της 34ης αγωνιστικής σε Ligue 1 και Ligue 2 και με 5 στροφές να απομένουν (μαζί με αυτή) τα περιθώρια όλο και στενεύουν. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον για Ρεν και Λιλ, ντέρμπι για την δεύτερη θέση ανάμεσα σε Λανς και Μαρσέιγ ενώ «εξάποντα» ματς έχουμε σε Αννεσί και Νιμ στη Ligue 2. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Ρεν και Λιλ το κίνητρο

Όπως ανέφερα και από πάνω, Ρεν και Λιλ θέλουν το τρίποντο απέναντι στις αδιάφορες βαθμολογικά Νις και Ρεμς. Η Ρεν προέρχεται από το εντός έδρας 4-2 κόντρα στην Ανζέ χωρίς πάντως να πιάσει καλή απόδοση. Όχι ότι περιμέναμε καμιά σπουδαία εμφάνιση από τη φετινή Ρεν βέβαια, πόσο μάλλον τώρα που πλέον μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Τρεις βαθμούς πίσω από την 5η Λιλ οι «ρενέ», με νίκη πιάνουν πεντάδα και μεταφέρουν την πίεση στην Λιλ που αγωνίζεται αμέσως μετά. Η Νις από την άλλη επέστρεψε στις επιτυχίες με το 0-1 στην έδρα της Τρουά, αν και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες (30 τελικές, οι 13 στο στόχο). Εντός έδρας πάντως οι «αετοί» αγνοούν την νίκη από τις 10 Φεβρουαρίου (3-0 την Αζαξιό, 0-3-2 έκτοτε).

Ευνοϊκή για ποντάρισμα σε γκολ η πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων με το αμφίτερμα να εμφανίζεται στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους μέσα-έξω (οκτώ φορές στα δέκα πιο πρόσφατα).

Σε τιμές αουτσάιντερ η Ρεν, έχει αξία να κοιτάμε προς τα δεξιά καθαρά και μόνο λόγω κινήτρου. Προσωπικά θα πάω με το πιο «ασφαλές» goal/goal σε ικανοποιητική τιμή (1.87 Betshop).

Δύσκολη έξοδο έχει η Λιλ στο «Ογκούστ Ντελόν». Σύμφωνοι, η Ρεμς είναι ντεφορμέ τον τελευταίο μήνα, δεν έχε βρει καν δίχτυα στα τρία τελευταία αλλά τέτοια παιχνίδια συνήθως δίνουν κίνητρο (πολλοί παίκτες προσπαθούν να φανούν με στόχο μια καλή μεταγραφή το καλοκαίρι). Δεν θα μπλέξω εδώ με σημεία, λέω να πάρω το 4άρι που πληρώνει ένα εύστοχο σουτ του Αντρέ Γκόμες. Παίκτης που γενικά δοκιμάζει τα πόδια του από μακριά ενώ έχει και ψυχολογία με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Αζαξιό. Επιπλέον, με τον Ντέιβιντ να κυνηγά το βραβείο το πρώτου σκόρερ (δύο γκολ πίσω από Μπαπέ), αξίζει να ποντάρουμε και στο να σκοράρει ο Καναδός στράικερ (2.25 Novibet).

Προγνωστικά Γαλλίας: Για δύο αποτελέσματα η Μαρσέιγ

Ασφαλώς το πιο σπουδαίο ματς της ημέρας είναι το βραδινό ΛανςΜαρσέιγ. Δύο ομάδες που φέτος είναι μια κατηγορία μόνες τους (best of the rest). Εδώ και καιρό στις θέσεις 2-3 με τη Μαρσέιγ να πηγαίνει σήμερα στο «Μπολάρ Ντελελί» για δύο αποτελέσματα (στο +1 από την Λανς). Κορυφαία εντός έδρας ομάδα της Ligue 1 η Λανς (14-1-1), κορυφαία εκτός έδρας η Μαρσέιγ (12-3-1) όλα δείχνουν ότι θα δούμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Στα θετικά για τη Μαρσέιγ το γεγονός ότι από τότε που επέστρεψε η Λανς στη Ligue 1, δεν έχει κερδίσει ποτέ γηπεδούχος όταν συναντιούνται οι δύο τους (τέσσερα διπλά και μία ισοπαλία). Αντιθέτως, οι Μασσαλοί δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις φέτος με τον διαιτητή Κλεμάν Τουρπέν ο οποίος έχει διευθύνει και τα δύο παιχνίδια τους απέναντι στην Παρί (ήττες με 1-0 και 0-3) αλλά και το Μαρσέιγ – Νις (ήττα με 1-3).

Στον πρώτο γύρο η Λανς είχε φύγει με το διπλό από το «Βελοντρόμ» (0-1), ματς στο οποίο καταγράφηκαν δέκα κόρνερ, 39 φάουλ και έξι κίτρινες.

Καθαρή «τριπλή» το ματς, κάθε αποτέλεσμα μοιάζει πιθανό. Οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει σε παιχνίδια με ένταση και νεύρα (8-6-3-5-6 οι κίτρινες κάρτες στα πέντε τελευταία μεταξύ τους). Σήμερα μάλιστα υπάρχει και το βαθμολογικό κίνητρο στη μέση. Επομένως, θα πάμε σε ένα combo με κόρνερ και κάρτες σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό ενώ θα παιχτεί κλασικά και ένα fun bet με κάρτες παικτών και σκόρερ.

Από 1.95 μέχρι και... 35.00 στη μάχη της δεύτερης θέσηςΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Από 1.95 μέχρι και... 35.00 στη μάχη της δεύτερης θέσης

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από Ligue 2

Πάμε τώρα να δούμε τι θα ξεχωρίσουμε από το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 2:

  • Ματς που προσφέρεται για γκολ το ΠαρίΓκρενόμπλ. Χωρίς άγχος εδώ και καιρό και οι δύο ομάδες μιας και ούτε απειλούν ούτε απειλούνται βαθμολογικά. Στο υψηλό 1.78 το goal/goal ή over 2,5, έχει σίγουρα αξία.
  • Με τα γκολ θα πάμε και στο ΝιμΒαλενσιέν αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο. Αμφότερες έχουν ανάγκη από βαθμούς, σε πιο δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι που βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης, πέντε βαθμούς πίσω από την 16η θέση. Στο 1.65 εδώ η ίδια επιλογή, θα τα πάρουμε σαν δυάδα.
  • «Εξάποντο» ματς το ΑννεσίΝτιζόν. Στη 16η θέση με 37 βαθμούς οι γηπεδούχοι, 17η με 34 η Ντιζόν. Σε καλύτερο momentum οι φιλοξενούμενοι που πέτυχαν σπουδαίο διπλό στη Σοσό (με κόκκινη από νωρίς η Σοσό) και έμειναν αήττητοι για τέταρτο συνεχόμενο από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Πασκάλ Ντιπρά. Δεν αρκεί το «Χ» στη Ντιζόν που θα πρέπει να επιτεθεί. Με αυτήν την παράμετρο στο μυαλό, υπάρχει αξία να κυνηγήσουμε τα κόρνερ (τέσσερα over 9,5 στα πέντε τελευταία εντός της Αννεσί). Στο 1.75 το over 8,5, λέω να πάρω άλλο ένα που πληρώνει πολύ καλύτερα (2.27 Fonbet).
  • Τέλος, θα ρισκάρω με το να πετύχει γκολ η Σοσό με πέναλτι. Από το 12′ με αριθμητικό μειονέκτημα κόντρα στη Ντιζόν (δικαίως βέβαια), κάτι μου λέει ότι ενδεχομένως να πάρει κάποιο σφύριγμα υπέρ της σήμερα. Ούτως ή άλλως είναι ομάδα που πατάει πολύ περιοχή (έξι έχει κερδίσει φέτος όσα έχει παραχωρήσει και η Αμιάν) και στο 7.50 που προσφέρεται η συγκεκριμένη επιλογή προσωπικά με «ιντριγκάρει».

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Μονό
18:00
Νις - Ρεν
Goal/goal
1.87
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.94
20:00
Παρί - Γκρενόμπλ
Goal/goal ή over 2,5
1.78
20:00
Νιμ - Βαλενσιέν
Goal/goal ή over 2,5
1.65
BET: 40 units
Μονό
20:00
Αννεσί - Ντιζόν
Over 9,5 κόρνερ
2.27
BET: 10 units
Ρίσκο
20:00
Αμιάν - Σοσό
Σοσό να σκοράρει με πέναλτι
7.50
BET: 5 units
Ειδικά παικτών
20:00
Ρεμς - Λιλ
1+ σουτ στην εστία Αντρέ Γκόμες
4.00
BET: 5 units
Σκόρερ
20:00
Ρεμς - Λιλ
Γκολ Ντέιβιντ
2.25
BET: 12 units
Combo
22:00
Λανς - Μαρσέιγ
Over 3,5 κίτρινες κάρτες & over 6,5 κόρνερ
1.95
BET: 20 units
Fun bet
22:00
Λανς - Μαρσέιγ
Γκολ Οπέντα & να δεχτούν κάρτες Γκραντί & Κολάσινατς
35.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις