«Πονηρές» επιλογές στο σημερινό κουπόνι!

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές για ταμείο μέχρι το 2.98 στο σημερινό κουπόνι από τον #SuperMario.

Καλησπέρα σας. Ίσα βάρκα ίσα πανιά στη τελευταία στήλη καθώς δεν είχαμε κανένα σοβαρό κέρδος ή χασούρα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλό που θα κάνει μπαμ!

O «αδιάφορος» βαθμολογικά ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ιωνικό. Ο Ιωνικός ο οποίος καίγεται για τη σωτηρία θα κάνει τα πάντα για να περάσει από το Ηράκλειο. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και με την νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Περιστέρι, σήμερα μπορεί να εμφανιστούν και λίγο… χαλαροί. Διπλό του 2.75 με αυτά τα δεδομένα το προσθέτω στα προγνωστικά στοιχήματος.

Χωρίς σκοπιμότητες στο Περιστέρι

Ατρόμητος–Παναιτωλικός το επόμενο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε. Ο Ατρόμητος βαθμολογικά αδιάφορος καθώς έχει σωθεί και είδαμε και την προηγούμενη αγωνιστική ότι στον αγώνα του με τον ΟΦΗ μπήκαν 5 γκολ. Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου και αυτή μένει στη Superleague όπως δείχνουν τα πράγματα και θα παίξει ελεύθερα. Goal/goal ή over 2,5 η επιλογή μας.

Σημαντικό ματς στη Ρώμη

Η Ρόμα φιλοξενεί την Ίντερ σε ένα παιχνίδι «μάχη» για τις θέσεις του επόμενου Champions League. Θεωρώ ότι θα έχουμε σκληρά μαρκαρίσματα και μουρμούρα στο γήπεδο με τον ρεφ Μαρέσκα να μην χαρίζεται καθώς έχει 5,6 κάρτες μέσο όρο. Οι δύο ομάδες από την άλλη έχουν υψηλούς μέσους όρους και ειδικά η Ρόμα που δέχεται 2,35 κάρτες ανά παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είναι κοντά στο 2,00. Επιλογή μας το over 5,5 κάρτες.

«Πονηρές» επιλογές στο σημερινό κουπόνι!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!«Πονηρές» επιλογές στο σημερινό κουπόνι!

Καλή τύχη.

Δυάδα απόδοσης 2.98
19:00
Ρόμα - Ίντερ
Οver 5,5 κάρτες
1.75
20:00
Ατρόμητος - Παναιτωλικός
Goal/goal ή over 2,5
1.70
BET: 40 units
Moνό
20:00
ΟΦΗ - Ιωνικός
2
2.75
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις