Ζεις τα play offs της Euroleague με Combo προσφορά*!

Ζεις τα play offs της Euroleague με Combo προσφορά*!

Τα play offs της Euroleague συνεχίζονται με μια σπουδαία αναμέτρηση. Και εσύ ζεις όλα τα παιχνίδια… τριπλά χάρη στην Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Game 4 της σειράς και το πρώτο «ερυθρόλευκο»… ματς μπολ πρόκρισης στο Final 4! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε break στο break προχθές, νίκησε με το buzzer beater του Κώστα Σλούκα με 72-71 και με νίκη απόψε τσεκάρει το εισιτήριο για το Κάουνας. Αν ωστόσο επικρατήσει η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, οι δύο τους οδηγούνται σε Game 5 στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Οι Τούρκοι ακόμη προσπαθούν να καταλάβουν πώς έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, σε ένα ματς στο οποίο είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα. Άλλωστε 7 λεπτά πριν τη λήξη προηγούνταν με 9-10 πόντους αλλά ένα επιμέρους 13-0 του Ολυμπιακού σε 4 λεπτά έφερε τα πάνω κάτω. Πήραν προβάδισμα με καλάθι του Γκούντουριτς 3,8’’ για το τέλος αλλά στην τελευταία φάση του ματς το τρίποντο του Σλούκα έφερε τα πάνω κάτω.

Δείτε επίσης: Η Fonbet σε καλωσορίζει με νέα, combo προσφορά*!

Ο Ντόρσεϊ των 21 πόντων και Τζεκίρι με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν οι καλύτεροι παίκτης της Φενέρ. Αμφίβολοι οι Ουίλμπεκιν και Μπιέλιτσα που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου στη σειρά. Στον Ολυμπιακό εκτός από τους Σλούκα (25 πόντοι και 6 ασίστ) και Βεζένκοβ (17 πόντοι) ήταν κομβικός και ο Μπλακ με 9 πόντους. Στο 11-7 το φετινό, εκτός έδρας ρεκόρ του Ολυμπιακού.

Combo προσφορά*! Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback.

—————————————————————————————————————————————————–

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις