Πυρετός αποδόσεων στην Ευρώπη

προγνωστικά

Με πληθώρα επιλογών από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης καταπιάνεται στα προγνωστικά του ο #TheMagician

Καλημέρα σας. Στο τελευταίο άρθρο η Σασουόλο δεν σκόραρε, αν και είχε δοκάρι μαζί με πολλές ευκαιρίες να βρει δίχτυα στέλνοντας μας στο κουβά. Σήμερα θ’ ασχοληθούμε με ομάδες που είναι σε φόρμα ή άλλες που καίγονται για την νίκη ώστε να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας ένα ένα.

Προγνωστικά: Βροχή τα γκολ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Γερμανία. Μεσοβδόμαδα η Φράιμπουργκ ηττήθηκε με 1-5 εντός από την Λειψία για το κύπελλο και αποκλείστηκε στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα όμως τα πηγαίνει εξαιρετικά καθώς με τους 56 βαθμούς της βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην ισοβαθμία με την Ουνιόν Βερολίνου, έξι πίσω από την κορυφή και δύο μπροστά από την σημερινή της αντίπαλο. Τρέχει σερί 5-4-1 στα τελευταία δέκα και μεγάλος της στόχος αποτελεί το Champions League της επόμενης περιόδου, που αποσκοπεί να το κατορθώσει με όπλο την έδρα της. Δυσκολοκατάβλητη εντός, με πολύ καλή επιθετική παρουσία αλλά και με συχνά πυκνά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία.

Αυτά θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Λειψία, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα. Σταθερά δίνει βάση στον θεσμό του κυπέλλου αλλά η τετράδα είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν. Με νίκη σήμερα μπορεί να κλείσει την αγωνιστική ακόμα και στην τρίτη θέση. Ωστόσο σε περίπτωση ήττας, η διαφορά θ’ ανοίξει αρκετά με τρεις αγωνιστικές ν’ απομένουν και ενώ την προτελευταία στροφή αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας. Εξάποντο – τελικός για τις δύο ομάδες και κυρίως για τους φιλοξενούμενους, που απέδειξαν όμως ότι μπορούν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ένα γρήγορο γκολ αν επιτευχθεί, μπορεί να βάλει φωτιά στον αγώνα για να δούμε θέαμα και γκολ.

Τα δύο επίσημα φετινά παιχνίδια ανάμεσα τους ολοκληρώθηκαν με goal/goal και over 3,5. Πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα κρατήσουμε το over 2,5 με απόδοση 1.90 στην Betshop.

Η τελευταία ελπίδα

Το ημερολόγιο έγραφε 25 Φεβρουαρίου όταν πήρε την τελευταία νίκη της Χέρτα. Έκτοτε έχει δύο ισοπαλίες και έξι ήττες σε οχτώ παιχνίδια. Ό,τι έχει καταφέρει, το έπραξε στην έδρα της όπου μάζεψε τους 17 από τους 22 βαθμούς της, ενώ είναι στον πάτο της βαθμολογίας. Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι, καθώς η παραμονή απέχει έξι βαθμούς με τέσσερις αγωνιστικές ν’ απομένουν. Η ομάδα όμως παρουσιάζεται ασταθής και σε κανένα από τα κρίσιμα ματς που έδωσε μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει σοβαρό πρόσωπο. Απεναντίας έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα δεχόμενη αρκετά γκολ. Τρεις φορές όλες κι όλες δεν δέχτηκε γκολ σ’ αγώνα φέτος στο πρωτάθλημα, δύο με την Άουγκσμπουργκ και μια εντός με την Κολωνία.

Φαίνεται πως βρήκε ρυθμό έστω και την ύστατη ώρα η Στουτγκάρδη. Μπορεί να έχασε στις λεπτομέρειες την Τετάρτη εντός έδρας από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-3 και ν’ αποκλείστηκε από τον τελικό του κυπέλλου αλλά η παραμονή στην κατηγορία κρίνεται επιβεβλημένη. Τέσσερα σερί παιχνίδια αήττητη αλλά δεχόμενη και στα τέσσερα τέρμα για τους φιλοξενούμενους, που μάζεψαν οχτώ βαθμούς πήγαν στους 28 και βγήκαν έστω και προσωρινά στην ισοβαθμία από την επικίνδυνη ζώνη. Τους ίδιους βαθμούς έχει και η Μπόχουμ, στους 27 η Σάλκε ενώ προπορεύεται μ’ ένα η Χόφενχάιμ (29). Εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει καλά η Στουτγκάρδη (1-6-8) αλλά για πρώτη φορά φέτος έχει μείνει τέσσερα παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα. Μοναδικό ψεγάδι η έξτρα κόπωση από το παιχνίδι κυπέλλου.

Η Χέρτα θέλει μόνο νίκη αλλά δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί ν’ αντεπεξέλθει σε σημαντικά παιχνίδια ενώ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πιο κοντά στην νίκη. Επιλέγουμε για τα προγνωστικά μας το Χ2 και over 1,5 με απόδοση 1.78 στην Betshop.

Προγνωστικά: Ισπανική υπόθεση

Μετακομίζουμε στην Αγγλία. Υπέστη συντριβή η Γουλβς από την Μπράιτον με 6-0 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, στην πιο βαριά ήττα της σεζόν. Κλασική ομάδα έδρας (8-2-7) όπου εντός κερδίζει τις μικρομεσαίες ενώ εκτός χάνει την δυναμική της (2-5-10). Χαρακτηριστικά, μακριά από το «Μολινό» κέρδισε μόνο τις δύο τελευταίες, Σαουθάμπτον και Έβερτον. Με τους 37 βαθμούς της έχει μια απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού (+7) ενώ κλείνει με δύσκολο πρόγραμμα την σεζόν έχοντας ν’ αντιμετωπίσει έπειτα τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Άρσεναλ. Επιθετικά σφιχτή ομάδα, χωρίς πολλές λύσεις ενώ αμυντικά δεν παίρνει και κάποιο όσκαρ σωστής λειτουργίας.

Έπειτα από σερί επτά νικών και δύο ισοπαλιών, η Άστον Βίλα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 βάζοντας τέλος στο αήττητο δύο μηνών. Έχει αυτή την στιγμή 54 βαθμούς, όσους και η Τότεναμ και κυνηγάει με αξιώσεις ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, μιας και ο Έμερι την έβαλε σε σταθερά ανοδική τροχιά. Ούτε αυτή έχει εύκολο πρόγραμμα στην συνέχεια, μάλιστα το σημερινό ίσως είναι το πιο εύκολο μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς ακολουθούν Τότεναμ (εντός), Λίβερπουλ (εκτός) και Μπράιτον (εντός), όλες διεκδικήτριες ομάδες για θέση στη επτάδα. Έχουν κλείσει τους διαδρόμους προς την άμυνα τους οι φιλοξενούμενοι δεχόμενοι δύσκολα γκολ, ενώ στην επίθεση είναι πολύ αποτελεσματικοί.

Μάχη Ισπανών προπονητών, του Λοπετέγι της Γουλβς εναντίον του Έμερι. Επιλογή μας το διπλό με απόδοση 2.50 στην Betshop.

Η ωραία και η άσχημη

Η Μπόρνμουθ με την τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες και δεύτερη συνεχόμενη απομακρύνθηκε ουσιαστικά από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας πλέον 39 βαθμούς, στο +9. Επικράτησε της Λιντς με 4-1 εντός έδρας ούσα πολύ αποτελεσματική στις επιθέσεις της. Ακραίες υποθέσεις μόνο την μπλέκουν σε σενάρια υποβιβασμού. Έχει το μομέντουμ μαζί της και θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών μπροστά στο κοινό της. Χαράς ευαγγέλια για τον προπονητή της Γκάρι Ο’ Νιλ που θα είναι σε θέση να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Απαλλαγμένη από το άγχος είναι ικανή ακόμα και για την νίκη σήμερα.

Υπάρχει Τσέλσι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη; Σίγουρα όχι όπως την είχαμε συνηθίσει. Ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Άρσεναλ στο τελευταίο της παιχνίδι και πλέον έφτασε τα εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη πέφτοντας στην δωδέκατη θέση έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την σημερινή της αντίπαλο. Τίποτα δεν πάει καλά στην ομάδα του Λονδίνου και άπαντες περιμένουν να ολοκληρωθεί (βασανιστικά) το πρωτάθλημα ώστε ν’ ανασυνταχθεί για την νέα σεζόν. Προχειρότητες στον σχεδιασμό της ομάδας και κυρίως στην θέση του προπονητή με τον Λάμπαρντ να δείχνει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της κατηγορίας έχοντας συμπληρώσει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δώδεκα ήττες στα 15 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ως προπονητής (Έβερτον και Τσέλσι).

Με την ψυχολογία στα πατώματα η Τσέλσι, εν αντιθέσει με την γηπεδούχο, καλείται να βρει λύσεις. Επιλογή μας το 1Χ διπλή ευκαιρία με απόδοση 1.72 στην Betshop.

Προγνωστικά: Ντέρμπι τετράδας στην Ρώμη

Πάμε Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Ρώμη. Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για την Ρόμα καθώς μετά την ήττα από την Αταλάντα εκτός έδρας, ακολούθησαν οι ισοπαλίες πρώτα με την Μίλαν και την προηγούμενη αγωνιστική με την Μόντσα εκτός έδρας. Πρώτη φορά στην σεζόν μένει τρία παιχνίδια χωρίς νίκη και εάν θέλει να προλάβει την τετράδα, η νίκη στο σημερινό παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο. Είναι στην έβδομη θέση με 58 βαθμούς στην ισοβαθμία πίσω από την Μίλαν και την Αταλάντα, με την Ίντερ να είναι τέταρτη με 60. Η λέξη ήττα είναι απαγορευτική για τους παίχτες του Μουρίνιο, που στα τελευταία δέκα εντός έδρας έχουν επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μία ήττα. Πολύ καλή αμυντικά με μόλις δέκα γκολ παθητικό σε 16 αγώνες στην πρωτεύουσα, ενώ επιθετικά έχει την ικανότητα να σκοράρει και να παίρνει τα παιχνίδια έστω και με μισό μηδέν.

Αλώβητη θα προσπαθήσει να φύγει από την αναμέτρηση η Ίντερ ώστε να διατηρήσει την θέση της. Περίπατος την προηγούμενη αγωνιστική αφού φιλοδώρησε με έξι τέρματα την Βερόνα για να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Υπήρχε γκρίνια για τον κόουτς Ιντζάγκι αλλά τα τελευταία καλά αποτελέσματα έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα. Πολύ καλή επιθετικά αλλά αμυντικά ειδικά εκτός έδρας παρουσιάζει αρκετά κενά, δεχόμενη αρκετά γκολ για το επίπεδο της και για τους στόχους που έχει θέσει. Προτεραιότητα να μην χάσει απόψε στο «Ολίμπικο».

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ευρωπαϊκό παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί αλλά δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν για το -κομβικό- σημερινό ματς. Θα στηρίξουμε την έδρα και θα κρατήσουμε τον άσο draw no bet με απόδοση 2.17 στην Betshop.

Νίκη ρουτίνας

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με παιχνίδι από την Ολλανδία. Η τελευταία της βαθμολογίας με 16 βαθμούς Καμπούρ έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία. Τρέχει αρνητικό σερί με έξι σερί ήττες, (οι πέντε σε συνδυασμό με over 2,5) ενώ σε σύνολο 15 αγώνων εντός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα, έχει την χειρότερη συγκομιδή βαθμών από όλες τις ομάδες, έχοντας μόλις έξι! Αποτελεί τον σάκο του μποξ για το σύνολο σχεδόν των ομάδων, χωρίς να μπορεί να προβάλει σοβαρή αντίσταση.

Η Ουτρέχτη καλείται να δείξει λίγη σοβαρότητα και να φύγει με το διπλό από τον ολλανδικό Βορρά. Είναι στην έβδομη θέση με 45 βαθμούς και πρόκειται να συμμετάσχει στα play off (θέσεις 5-8) καθώς δεν μπορεί εύκολα να απειλήσει ομάδες υψηλότερα από αυτή. Παράλληλα, έχει μια μικρή πίεση από κάτω καθώς ακολουθούν τρεις ομάδες με 38 βαθμούς με τέσσερα παιχνίδια ν’ απομένουν. Νίκη χρειάζεται για να κλειδώσει την θέση της, καθώς ακολουθούν παιχνίδια με την Βααλβάικ που θέλει να μπει και αυτή στα play off και έπειτα ο Άγιαξ. Στο πιο προσιτό ματς για νίκη, η Ουτρέχτη των 31 γκολ σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια αναμένεται να δείξει επαγγελματισμό.

Επιλογή μας το διπλό και over 1,5 με απόδοση 2.12 στην Betshop.

Πυρετός αποδόσεων στην ΕυρώπηΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πυρετός αποδόσεων στην Ευρώπη

Προγνωστικά: Από την άσπρη βούλα

Θα κλείσουμε με τα καθιερωμένα μας πέναλτι, ψάχνοντας διαιτητές που δείχνουν συχνά την άσπρη βούλα.

Πρώτο παιχνίδι από την Τουρκία, όπου ο Κάλκαβαν Μέτε θα είναι ο άρχων του παιχνιδιού Αντάλιασπορ – Μπεσίκτας, έχοντας δώσει ήδη οχτώ πέναλτι σε δώδεκα αγώνες. Πέναλτι είχε και το πρώτο ματς των δύο ομάδων, υπέρ της Μπεσίκτας που δεν έγινε όμως γκολ από τους γηπεδούχους. Επιλογή μας το over 0,5 καταλογισμός πέναλτι με απόδοση 2.80 στην Novibet.

Δεύτερο παιχνίδι από την Πορτογαλία. Στο παιχνίδι Μποαβίστα – Εστορίλ ο Βίτορ Φερέιρα θα σφυρίξει την αναμέτρηση, ενώ σε οχτώ παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα έχει δώσει οχτώ πέναλτι. Σε τρία παιχνίδια δεν έδωσε ενώ σε άλλα τρία σφύριξε από δύο. Over 0,5 καταλογισμό πέναλτι κρατάμε με απόδοση 3.35 στην Novibet.

Καλή επιτυχία

Δυάδα απόδοσης 3.38
16:30
Φράιμπουργκ - Λειψία
Over 2,5
1.90
16:30
Χέρτα - Στουτγκάρδη
X2 & over 1,5
1.78
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 4.32
17:00
Γουλβς - Άστον Βίλα
2
2.50
17:00
Μπόρνμουθ - Τσέλσι
1.73
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 4.60
19:00
Ρόμα - Ίντερ
1 dnb
2.17
21:00
Καμπούρ - Ουτρέχτη
2 & over 1,5
2.12
BET: 20 units
Δυάδα ρίσκου απόδοσης 9.38
19:00
Αντάλιασπορ - Μπεσίκτας
Over 0,5 καταλογισμός πέναλτι
2.80
20:00
Μποαβίστα - Εστορίλ
Over 0,5 καταλογισμός πέναλτι
3.35
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις