Οι… μπροστάρηδες στα δύσκολα

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην τέταρτη αγωνιστική των play offs ποντάροντας σε ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Εύκολα πλήρωσαν χθες ο Γκος, ο Μοτεγιούνας και η Μακάμπι, αν και ο Ταβάρες δεν μας έκανε τη χάρη, δυο μέτρα παλικάρι! Απόψε έχουμε μόνο ένα παιχνίδι, αφού η Μπάρτσα πήρε ήδη την πρόκριση. Μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός την ακολουθήσει ή αν η σειρά πάει σε πέμπτο ματς. Φτωχό το πρόγραμμα και διαβασμένα τα όρια. Προκύπτουν ωστόσο κάποια αξιόλογα ειδικά.

Οι... μπροστάρηδες στα δύσκολαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Οι... μπροστάρηδες στα δύσκολα

Προγνωστικά Euroleague: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Το τρίποντο του Σλούκα στη λήξη του προχθεσινού αγώνα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Πειραιώτες, που ψάχνουν ακόμα μία νίκη για να πάνε στο Κάουνας. Όπως και στην περσινή σειρά με τη Μονακό, έτσι και φέτος βγήκαν μπροστά τα μεγάλα ονόματα της ομάδας. Σλούκας, Βεζένκοφ και Φαλ παίζουν κομβικό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι.

Το γρήγορο πρώτο βήμα του Σλούκα, του δίνει τη δυνατότητα να πληγώνει την αντίπαλη άμυνα μέσα από διεισδύσεις, ενώ πιστεύει στα χέρια του και από μέση απόσταση. Σε όλα τα ματς της σειράς μέχρι στιγμής έχει σουτάρει τουλάχιστον πέντε δίποντα. Αυτό ψάχνουμε και απόψε, με το line να είναι χαμηλότερα από το μέσο όρο του.

Η δεύτερη επιλογή αφορά τον Φαλ. Ο θηριώδης σέντερ είναι η κολώνα της ομάδας μέσα στη ρακέτα. Ο Ιτούδης τον έχει αντιμετωπίσει σε μεγάλο βαθμό, όμως ο Γάλλος ξέρει να σπάει καλά τη μπάλα. Παίρνει τουλάχιστον 5-6 σουτάκια. Μας φτάνει να βάλει τα τρία και να μοιράσει και δυο ασίστ.

Ειδικό
20:30
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Σλούκας over 4,5 εκτελεσμένα δίποντα
2.01
BET: 25 units
Ειδικό
20:30
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Φαλ over 5,5 πόντοι & over 1,5 ασίστ
2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις