Αγώνες Σήμερα (04/05): Premier League, EuroLeague & NBA στο Pamestoixima.gr!

Αγώνες Σήμερα (04/05): Premier League, EuroLeague & NBA στο Pamestoixima.gr!

Η αγωνιστική δράση των μεγάλων πρωταθλημάτων του πλανήτη σε περιμένουν στο Pamestoixima.gr με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών.

Πλούσιο το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα (04/05) σε Premier League, EuroLeague και ΝΒΑ, καθώς τα κορυφαία πρωταθλήματα οδεύουν προς το τέλος τους και μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι στο έπακρο και φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις*.

Μπράιτον-Γιουνάιτεντ με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Στην Premier League διεξάγεται το Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το επιβλητικό 6-0 επί της Γουλβς, βρίσκονται στην 9η θέση (50β.) και χρειάζονται τη νίκη, για να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Από την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και είναι στην 4η θέση με 63 βαθμούς – η Νιουκάστλ είναι 3η με 65.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις το παιχνίδι με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ μπορείς να επιλέξεις μέσα από 449 αγορές για να φτιάξεις το δελτίο σου όπως εσύ θες. Μεταξύ άλλων, θα βρεις τα παρακάτω:

  • Να σκοράρουν κι οι δύο ομάδες
  • Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ
  • Κόκκινη κάρτα
  • Τελικό αποτέλεσμα και Γκολ over/under
  • Χρόνος επίτευξης 1ου γκολ
  • Πρώτος σκόρερ

EuroLeague με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών στο Pamestoixima.gr

Πολύ πιθανό να υπάρξουν προκρίσεις στο Final 4 του Κάουνας απόψε, αφού τα Game 4 στην EuroLeague συνεχίζονται με τους αγώνες Παρτίζαν-Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μονακό. Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, οι Μαδριλένοι κατάφεραν να μειώσουν τη σειρά σε 2-1 κι έχουν τώρα την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης στην έδρα τους. Από την άλλη, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα επιδιώξει να δώσει ένα τέλος, με σύμμαχο τον κόσμο της.

Το «θαύμα» ψάχνει και η Μονακό στην έδρα της Μακάμπι, αφού πήρε το προβάδισμα στη σειρά (2-1) κι έχει την μοναδική ευκαιρία να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της μια πρόκριση σε Final 4 της EuroLeague.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις τα παιχνίδια για τα playoffs της EuroLeague με πληθώρα αγορών:

  • Κύριες Αγορές
  • Αγορές Ημιχρόνου
  • Αγορές Χάντικαπ
  • Αγορές Πόντων
  • Ειδικές Αγορές
  • Αγορές Παικτών

ΝΒΑ με 0% γκανιότα** και Live Streaming στο Γουόριορς-Λέικερς

Η αγωνία στο ΝΒΑ κορυφώνεται, με το δεύτερο παιχνίδι για τα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας μεταξύ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Λος Άντζελες Λέικερς.

Στο πρώτο παιχνίδι οι «λιμνάνθρωποι» έκαναν το break (112-117), με μπροστάρη τον Άντονι Ντέιβις, ο οποίος έκανε double double με 30 πόντους και 25 ριμπάουντ, ενώ «διπλός» ήταν και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για τους «πολεμιστές», ο Στεφ Κάρι είχε 27 πόντους και ο Κλέι Τόμπσον 25.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, ο «βασιλιάς» είναι αμφίβολος για τη δεύτερη αναμέτρηση (ενοχλήσεις στο δεξί πόδι), όπως και ο Μο Μπάμπα (αστράγαλος) και ο Άντονι Ντέιβις (τραυματισμός δεξί πόδι). Από την άλλη, εκτός είναι ο Πάτρικ Μπάλντγουϊν.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις το Γουόριορς-Λέικερς με 0% γκανιότα και Live Streaming, για να μην χάσεις καμία συγκλονιστική στιγμή από το θέαμα που θα προσφέρουν οι δύο ομάδες.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Το ανανεωμένο Pamestoixima.gr υποδέχεται κι όλους τους νέους παίκτες με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση, για να διασκεδάσουν με αθλητικά δρώμενα και μη.

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις