Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Φαίη Σκορδά: Το άγριο ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια μόνη.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά εδώ και έναν χρόνο.

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφοςΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Ο γοητευτικός Νίκος Ηλιόπουλος ασχολείται με το digital management, ενώ στο προσωπικό προφίλ του στο instagram έχει αρκετές αναρτήσεις που αφορούν την επαγγελματική του καριέρα.

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Για την ακρίβεια, είναι Head of Digital σε γνωστό όμιλο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και συνεργάτης της Google. Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου του 1983, ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά, φοίτησε σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στην Αθήνα και στη συνέχεια στο ΤΕΙ Αθηνών. Συγκεκριμένα, είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής.

Ο ίδιος ασχολείται επίσης με τον χώρο της εστίασης αφού η μητέρα του Αδαμαντία Ηλιοπούλου είναι chef και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «ΘάΜα» – δείτε εδώ φωτογραφία από την ημέρα που επισκέφθηκε το μαγαζί η Φαίη Σκορδά -, το οποίο κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει, πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Ο Νίκος Ηλιόπουλος αγαπά τη δουλειά του και την τεχνολογία, τα ταξίδια, το μπάσκετ και το φαγητό. Μια βόλτα στο Instagram του κάνει ξεκάθαρο ότι αυτές είναι οι αγαπημένες του απολαύσεις στη ζωή. Μεταξύ άλλων έχει ταξιδέψει στο Λος Άντζελες, το Ντουμπάι, το Άμστερνταμ, τη Νέα Υόρκη, την Ζυρίχη κ.α.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις