Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι – Μονακό με live streaming

Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι – Μονακό με live streaming

Με δύο μεγάλα ματς σε Σερβία και Ισραήλ συνεχίζεται η μάχη των κορυφαίων ομάδων της Euroleague για το Final Four.

Η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση στη «καυτή» Stark Arena και έμεινε ζωντανή στη σειρά με την Παρτιζάν, αφού κέρδισε με 82-80 στο Game 3. Οι Μαδριλένοι μείωσαν σε 2-1 μετά από μία συγκλονιστική εμφάνιση του Έντι Ταβάρες (26 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 τάπες, 41 ranking) και με τεράστια βοήθεια από τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος (22 πόντοι), που ευστόχησε στο κρίσιμο σουτ στο τέλος.

Η Ρεάλ απέφυγε τον αποκλεισμό και ο Τσους Ματέο αντιμετωπίζει το τέταρτο ματς με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αφού μπορεί να υπολογίζει στον πολύτιμο Γκάμπριελ Ντεκ. Στην άλλη μεριά, οι Σέρβοι διατηρούν το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four και θα προσπαθήσουν να… τελειώσουν τη δουλειά στην έδρα τους. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του με τον Ματίας Λεζόρ ενώ παραμένει εκτός λόγω τιμωρίας ο πολύτιμος Κέβιν Πάντερ.

Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης 1(1.94) 2(1.87)

Η Μονακό απάντησε με break στη Μακάμπι στο Game 3 (83-78) και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Euroleague. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν πτοήθηκε από την «τρελή» ατμόσφαιρα των Ισραηλινών φιλάθλων και πανηγύρισε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με οδηγούς τους Μάικ Τζέιμς (21 πόντοι, 4 ασίστ), Τζόρνταν Λόιντ (15 πόντοι, 5/10 σουτ) και Έλι Οκόμπο (12 πόντοι, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα). Οι Μονεγάσκοι γνωρίζουν ότι θα έχουν την άνεση του Game 5 σε περίπτωση ήττας, όμως για την Μακάμπι δεν υπάρχει… αύριο και η ομάδα του Όντεντ Κάτας θα προσπαθήσει να μείνει ζωντανή στη σειρά με την βοήθεια των υποστηρικτών της.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μονακό 1(-4,5):1.82 2(+4,5):1.92

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα Playoffs της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις