EuroLeague Playoffs: Φενέρ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

EuroLeague Playoffs: Φενέρ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Η μεγάλη εκτός έδρας «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Φενέρ για τα playoffs της EuroLeague είναι στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα**!

Τα playoffs της EuroLeague συνεχίζονται, με τον Ολυμπιακό να έχει εκτός έδρας αποστολή, καθώς θα αναμετρηθεί με τη Φενέρ (03/05, 20:45) στο “Ulker Sports And Event Hall”, για το τρίτο παιχνίδι της σειράς.

Στο Pamestoixima.gr σε περιμένει η μεγάλη αναμέτρηση με 0% γκανιότα**, αλλά και πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Φενέρ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Οι «ερυθρόλευκοι», παρόλο που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο Game 2 και μπορούσαν να κάνουν το 2-0 στη σειρά, δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να κάνει το break μέσα στο ΣΕΦ και να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τώρα είναι στην Κωνσταντινούπολη και θέλουν να κλείσουν αυτή την κακή παρένθεση της ήττας, αποσκοπώντας μόνο στη νίκη, ώστε να ξαναπάρουν το προβάδισμα στη σειρά – και αν μπορέσουν να τελειώσουν τη δουλειά τους στο επόμενο ματς και να πάρουν την επιθυμητή πρόκριση στο Final 4.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ για ακόμα μια φορά δεν θα ενισχύσει τη Φενέρ ο Μπούκερ. Γουΐλμπεκιν και Μπιέλιτσα, με τον πρώτο να έχει σοβαρές πιθανότητες εμφάνισης στο παρκέ. Η τουρκική ομάδα θα έχει κι έναν πολύ σημαντικό… συμπαίκτη, όχι μόνο σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά και στην επόμενη, αφού ο κόσμος της έκανε sold out τα Game 3 & 4.

Πάνω από 220 αγορές για το Φενέρ-Ολυμπιακός στο Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima.gr φιλοξενεί όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη κι η EuroLeague αυτό τον καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον, με τον Ολυμπιακό να δίνει τις «μάχες» του, για να φτάσει στο Final 4 του Κάουνας.

Στο Pamestoixima.gr πάνω από 220 αγορές σε περιμένουν για το τρίτο παιχνίδι Φενέρ-Ολυμπιακός, μεταξύ των οποίων:

  • Περίοδος με το υψηλότερο σκορ
  • Τελικό Αποτέλεσμα & Σύνολο πόντων Over/Under
  • Ο αγώνας να πάει στην παράταση
  • Σάσα Βεζένκοφ – Σύνολο πόντων
  • Τάιλερ Ντόρσεϊ – Σύνολο Πόντων
  • Head To Head Πόντοι (Καλάθης Vs Γουόκαπ)
  • Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει

Και πολλά ακόμη, για να φτιάξεις το δελτίο σου όπως θες εσύ.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Το ανανεωμένο Pamestoixima.gr υποδέχεται κι όλους τους νέους παίκτες με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση, για να διασκεδάσουν με αθλητικά δρώμενα και μη.

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις