
Καλησπέρα συναγωνιστές. Χθες κλείσαμε τη χθεσινή μέρα με 1/3 σωστές προβλέψεις. Δεν λυπάμαι όμως γιατί παίξαμε σωστά αλλά και γιατί επιβεβαιώθηκε η πιο μεγάλη σε απόδοση πρόταση.
Σήμερα θα πάμε σε ένα μόνο παιχνίδι που έχω κυκλώσει εδώ και μέρες. Αστέρας Τρίπολης- Παναθηναϊκός λοιπόν και στην Αρκαδία θα είναι δύσκολα για το “τριφύλλι”. Ναι τον Παναθηναϊκό τον έχω να πηγαίνει πολύ καλύτερα από πέρυσι αλλά θεωρώ πως λίγο η πρεμιέρα του πρωταθλήματος λίγο το γεγονός ότι λείπουν οι ποιοτικοί παίκτες τους (Βιγιαφάνες, Αϊτορ), λίγο ότι κάποιοι είναι ακόμα σε περίοδο φορμαρίσματος (Καρλίτος, Σαβιέρ, Σάντσεζ) με οδηγούν στο γεγονός πως δε θα κερδίσει ο ΠΑΟ και θα περάσει δύσκολα.
Οι Αρκάδες μπορεί να μην έκαναν κάτι εντυπωσιακό στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο στον πάγκο έχουν έναν «μπαρουτοκαπνισμένο» πλέον προπονητή στη Super League. Επιπλέον, θεωρώ πως φέτος μαζί με τον Ατρόμητο θα είναι οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος καθώς θα παλέψουν με τον Άρη και τον ΟΦΗ να μπουν στην εξάδα. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι που δεν αποκλείω να κάτσει και στο 0-0, ωστόσο δίνω ένα ισχνό προβάδισμα του τύπου 1-0 για τους Τριπολιτσιώτες και λόγω έδρας.
Ποντάρω τις παρακάτω δύο επιλογές μου (για όλα τα γούστα) και ό,τι θέλετε, επιλέγετε.
Καλή τύχη.
Μονό
20:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: 1X & under 2,5 (2.27)
Μονό
20:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: 1 & under 1,5 (8.00)
Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;
Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook
Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube
Follow το Koubanezos.gr στο Twitter
Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram
Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook