Μάχες παραμονής στο 3.20

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από Αγγλία, Ισπανία και Λατινική Αμερική με έμφαση στις μάχες παραμονής

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή σήμερα με προγνωστικά για όλα τα γούστα και κυρίως με προγνωστικά που έχουν μπόλικο το κίνητρο για παραμονή. Εμείς έχουμε τρεις επιλογές, πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Χαμόγελα σωτηρίας στο 3.20

  • Ξεκινάμε με το Χάντερσφιλντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Μεγάλο ματς αφού οι γηπεδούχοι με έναν βαθμό σώζονται και μαθηματικά κόντρα στους ανεβασμένους και αδιάφορους φιλοξενούμενους. Οι «λεπίδες» ακόμα πνευματικά βρίσκονται στα πάρτι και στις pub που γιόρτασαν την άνοδο. Από την άλλη η αρμάδα του Γουόρνοκ με γεμάτο γήπεδο, ξέρει ότι βάζει τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μία απογοητευτική σεζόν. Δύσκολα δεν θα το πετύχει αφού τα τελευταία δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά. Πάμε με το 1Χ & over 0,5 στο 1.82, μία ζαριά στον Funbέτικο άσσο του 3.20.
  • Μονόπλευρο και το ενδιαφέρον στο Ράγιο Βαγεκάνο – Βαγιαδολίδ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν επίσης βαθμό για να σιγουρέψουν την θέση τους στην επόμενη La Liga, παίζουν επιθετικά και το ματς ενδέχεται να ανοίξει από νωρίς. Το να σκοράρουν ένα τέρμα και οι δύο στο 1.85 είναι ικανοποιητικό.

Μάχες παραμονής στο 3.20ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μάχες παραμονής στο 3.20

Προγνωστικά: Η αλάνα του Σαμπαόλι

  • Κλείνουμε με το Ρασίνγκ Κλουμπ – Φλαμένγκο. Ματς… ιδιαίτερου χαρακτήρα αφού μία καθαρά Αργεντίνικη ομάδα φιλοξενεί μία καθαρά Βραζιλιάνικη. Ο Σαμπαόλι μετατρέπει σε αλάνες το γήπεδο με τις ομάδες του, ανοίγει αρκετά τον ρυθμό και ενδέχεται να το κάνει και απόψε. Λογική επιλογή το αμφίτερμα στο 1.75.
Combo
21:45
Χάντερσφιλντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
1Χ & over 0,5
1.82
BET: 20 units
Funbet
21:45
Χάντερσφιλντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
1
3.20
BET: 8 units
Μονό
23:00
Ράγιο Βαγεκάνο - Ρεάλ Βαγιαδολίδ
Goal/goal
1.85
BET: 20 units
Μονό
01:00
Ρασίνγκ Κλουμπ - Φλαμένγκο
Goal/goal
1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις