Φάουλ στην Πόλη, «10άρι» στο Κάουνας

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην τρίτη αγωνιστική των play offs ποντάροντας σε ειδικά παικτών, φάουλ και αουτσάιντερ.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Δύο παιχνίδια απόψε, σε Κάουνας και Κωνσταντινούπολη. Το αγωνιστικό ενδιαφέρον είναι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού, αλλά στοιχηματικά η αξία είναι στο παιχνίδι της Λιθουανίας. Πάμε στο δια ταύτα…

Προγνωστικά Euroleague: Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά ματς της βραδιάς. Η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Final 4. Οι Λιθουανοί είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά το 2-0 της Βαρκελώνης. Στην έδρα τους είναι άλλη ομάδα όμως. Πάντα παλεύει τα παιχνίδια, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος και μάλιστα μετράει δύο σερί νίκες απέναντι στην Μπάρτσα. Αξίζει να ποντάρουμε στους γηπεδούχους, είτε με αβάντζο ή και με καθαρό άσο. Μην ξεχνάμε ότι παίζει ρόλο και από οικονομικής άποψης να γίνει και τέταρτο παιχνίδι.

Στα ειδικά παικτών έχω ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις από την πλευρά των γηπεδούχων. Ο ηγέτης της ομάδας, Ουλάνοβας, είναι ένας παίκτης που μας έχει πληρώσει πολλές φορές. Μαζεύει ριμπαόυντ και μοιράζει ασίστ. Θα αγωνιστεί σίγουρα πάνω από 25 λεπτά, αν δεν φορτωθεί με φάουλ. Μπορεί εύκολα να γεμίσει τη στατιστική του σε αυτές τις κατηγορίες. Ο δεύτερος Λιθουανός είναι ο Μπουτκεβίτσιους. Έχει κερδίσει επάξια πολύ χρόνο στο ροτέισον, κυρίως με την άμυνά του. Ωστόσο βρίσκει εύκολα 6-7 πόντους και η απόδοση των δύο εύστοχων διπόντων είναι προκλητική.

Φάουλ στην Πόλη, «10άρι» στο ΚάουναςΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φάουλ στην Πόλη, «10άρι» στο Κάουνας

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Λίγο αργότερα, η Φενέρ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εξαργυρώσουν το διπλό στο ΣΕΦ, ενώ οι φιλοξενούμενοι να ανταποδώσουν το μπρέικ πριν βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο. Ισορροπημένο το σετ και δίκαια. Ο Ιτούδης έχει πάρει την ταυτότητα του Μπαρτζώκα μέχρι στιγμής στη σειρά, καθώς ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα και στο πρώτο ματς, παρόλο που κέρδισε. Επιστρέφει ο Γουίλμπεκιν. Καλό θα ήταν να απέχουμε από σημεία. Υπάρχει αξία όμως στα φάουλ. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, το line για τα ομαδικά φάουλ του Ολυμπιακού στην πρώτη περίοδο είναι στο 3,5. Σε απόδοση – ταμάμ για δυάδα θα το επιλέξω. Όσο για το δεύτερο σημείο, έχω γίνει γραφικός. Over 1,5 κερδισμένα φάουλ του Καλάθη και η απόδοσή του ανεβαίνει, παρόλο που πλήρωσε στα δύο πρώτα ματς.

Combo
20:00
Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα
1 (+8,5) & over 143,5
1.83
BET: 30 units
Ειδικό
20:00
Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα
Μπουτκεβίτσιους over 1,5 δίποντα
2.68
BET: 20 units
Fun bet
20:00
Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα
1 & Ουλάνοβας over 3,5 ριμπάουντ & over 1,5 ασίστ
10.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
20:00
Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα
Ουλάνοβας over 4,5 ριμπάουντ & ασίστ
1.65
20:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός over 3,5 φάουλ στην 1η περίοδο
1.65
BET: 30 units
Ειδικό
20:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Καλάθης over 1,5 κερδισμένα φάουλ
2.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις