Μαζεύει τα κομμάτια της η Ναντ

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: «Εξάποντο» ματς στη Βρέστη. Να εκμεταλλευτεί την καλή παράδοση κόντρα στη Μπρεστ θέλει η «πληγωμένη» Ναντ.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Με το πολύ κρίσιμο ΜπρεστΝαντ ολοκληρώνεται σήμερα η 33η αγωνιστική της Ligue 1. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στους 32 βαθμούς όπως και το Στρασβούργο που βρίσκεται από πάνω τους λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (15η θέση το Στρασβούργο, 16η Ναντ, 17η Μπρεστ). Ένα βαθμό πάνω από αυτήν την τριάδα βρίσκεται η Οσέρ και επί της ουσίας ανάμεσα σε αυτές τις τέσσερεις θα παιχτεί η 17η θέση που οδηγεί στη Ligue 2. Μεγάλο λοιπόν το διακύβευμα, πάμε να δούμε τι θα επιλέξουμε για τα προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Με σύμμαχο την παράδοση η Ναντ

Η Μπρεστ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σεζόν ούσα αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (2-3-0). Οι δύο αυτές νίκες ήρθαν στα αμέσως προηγούμενα εντός έδρας κόντρα σε Νις (1-0) και Τουλούζ (3-1). Είχε μία ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι σε αντίθεση με τη Ναντ που το Σάββατο έπαιξε τελικό κυπέλλου. Ένας τελικός που έφερε απογοήτευση στην ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ τόσο για την ήττα αλλά και για το μέγεθος αυτής (1-5). Παρ’ όλα αυτά τα «καναρίνια» πρέπει να συνέλθουν άμεσα και να αντιδράσουν αλλιώς κινδυνεύουν να μπλέξουν. Μόλις δύο διπλά φέτος η Ναντ στις έδρες των Μονπελιέ (0-3) και Αζαξιό (0-2) ενώ στα επτά τελευταία παιχνίδια της μέσα-έξω σημειώθηκαν πέντε over και πέντε goal/goal.

Ευνοϊκή για την Ναντ η παράδοση η οποία έχει ηττηθεί μόνο μία φορά από τη Μπρεστ σε 12 αγώνες ανεξάρτητα από έδρες από το 2004 έως σήμερα (1-4 στις 5 Φεβρουαρίου του 2010, 9-2-1 συνολικά σε Ligue 1, Ligue 2 και κύπελλο). Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι σε αυτά τα δώδεκα παιχνίδια εμφανίστηκε εννέα φορές το over, εννέα το goal/goal ενώ και στα 12 είχαμε τουλάχιστον ένα γκολ στο ημίχρονο (σε όλα έχει σκοράρει η Ναντ).

Μαζεύει τα κομμάτια της η ΝαντΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μαζεύει τα κομμάτια της η Ναντ

Μπρεστ και Ναντ είχαν συναντηθεί και πριν δύο χρόνια σχεδόν ίδια μέρα (2 Μαΐου τότε) με τη Μπρεστ αδιάφορη και τη Ναντ να καίγεται για βαθμούς. Τελικό σκορ 1-4 υπέρ της Ναντ.

Βάσει παράδοσης έχει λογική να πάμε με τα γκολ και ο διπλασιασμός που κυκλοφορεί το over είναι δελεαστικός. Προσωπικά με φρενάρει όμως το γεγονός ότι η Ναντ έρχεται από βαριά ήττα και περιμένω να είναι πιο προσεκτική σήμερα. Αντιθέτως βρίσκω αξία στα κόρνερ μιας και είναι ένα παιχνίδι που ανεξάρτητα από την εξέλιξη του σκορ, θα το χτυπήσουν και οι δύο ομάδες. Περίπου 10 κόρνερ μέσο όρο κόρνερ στα ματς και των δύο φέτος, 12 είχε το μεταξύ τους στον πρώτο γύρο επομένως το 1.96 του over 9,5 μοιάζει εφικτό. Δεύτερη επιλογή θα είναι οι δύο προσπάθειες για γκολ του εξτρέμ Ονορά των γηπεδούχων (2.02) ενώ θα πάρουμε και σε ένα fun bet με κάρτες παικτών.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Κόρνερ
22:00
Μπρεστ - Ναντ
Over 9,5 κόρνερ
1.96
BET: 15 units
Ειδικά παικτών
22:00
Μπρεστ - Ναντ
Ονορά 2+ προσπάθειες για γκολ
2.02
BET: 10 units
Fun bet
22:00
Μπρεστ - Ναντ
Να δεχτούν κάρτα Λι Μελού & Ζιρότο
10.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις