Στήριγμα οι έδρες μέχρι το 2.74

προγνωστικά

Με Serie A, Premier League αλλά και το κρίσιμο ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ασχολείται αυτή την Τετάρτη ο #Bats.

Τρεις επιλογές περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά, με γηπεδούχους και φαβορί που πληρώνουν καλά.

Προγνωστικά: Γιουβέντους – Λέτσε

Τα πέντε σερί ματς χωρίς νίκη έφτασε η Γιουβέντους μετά την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Μπολόνια. Μπορεί η επιστροφή των 15 βαθμών να την έκανε φαβορί για την έξοδο στο Champions League, όμως η ίδια μοιάζει ικανή να χάσει αυτό το πλεονέκτημα που έχει αποκτήσει. Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα ακολουθούν στο -3, οπότε αν δεν αρχίσει άμεσα να παίρνει θετικά αποτελέσματα θα μπει σε μπελάδες. Για καλή της τύχη, η Λάτσιο είναι κι αυτή σε κακή φόρμα και έχει προβάδισμα ενός βαθμού μόλις.

Δεδομένου ότι ακολουθεί ο πολύ απαιτητικός εκτός έδρας αγώνας με την Αταλάντα, η «μεγάλη κυρία» θα επιδιώξει μια εύκολη νίκη απέναντι στη Λέτσε απόψε. Η φιλοξενούμενη απέχει τέσσερις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού οπότε μόνο αδιάφορη δεν είναι, αλλά ταυτόχρονα ξέρει ότι και με ήττα θα έχει το προβάδισμα για την παραμονή. Είναι ζόρικη αντίπαλος και βάζει δύσκολα στις μεγάλες ομάδες της λίγκας. Ποιοτικά όμως δεν συγκρίνεται με την ομάδα του Αλέγκρι. Δέκα σερί ματς μετρούν οι γηπεδούχοι που σκοράρουν έως ένα τέρμα, κάτι που πρέπει να αλλάξει αν θέλουν να μπουν σε μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων. Το over 1,5 της Γιουβέντους πληρώνει 1.97 στη Fonbet και μπαίνει στις επιλογές μας.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν ανάλογη της σπουδαιότητας του αγώνα, όμως το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ κράτησε τον Παναθηναϊκό σε θέση ισχύος. Οι «πράσινοι» απέσπασαν το 0-0 στη Λεωφόρο, παρά την πολύ έντονη πίεση και τις σημαντικές ευκαιρίες που δέχτηκαν, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην κορυφή στην ισοβαθμία με την Ένωση. Πλέον, η κατάσταση βρίσκεται 100% στα χέρια τους, καθώς με 3/3 θα στεφθούν πρωταθλητές ό,τι κι αν κάνει η ΑΕΚ στα εναπομείναντα παιχνίδια. Η προσπάθειά τους ξεκινάει με το δυνατό εντός έδρας ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, που προέρχεται από νίκη ψυχολογίας με 3-2 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη.

Το κίνητρο βρίσκεται σχεδόν αποκλειστικά στην πλευρά των γηπεδούχων. Η ομάδα του Λουτσέσκου διεκδικεί την τρίτη θέση, από την οποία απέχει τρεις βαθμούς, όμως ποντάρει περισσότερο στα ματς με Βόλο και Ολυμπιακό για να την κατακτήσει. Στην πραγματικότητα, προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο «δικέφαλος» θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa League ακόμα κι αν τερματίσει τέταρτος. Με τη γενικότερη εικόνα του στα πλέι-οφ, δεν πείθει ότι μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του «τριφυλλιού». Γι’ αυτό επιλέγουμε τον άσο σε συνδυασμό με το under 4,5, σε απόδοση 1.89 στην Betshop.

Προγνωστικά: Κάνουν το καθήκον τους και συνεχίζουν

Από τον παράδεισο στην κόλαση και ξανά στον παράδεισο βρέθηκε η Λίβερπουλ στην επεισοδιακή αναμέτρηση με την Τότεναμ την περασμένη Κυριακή. Προηγήθηκε με 3-0 στο 15’ και φάνηκε πως θα έχει ένα ήσυχο απόγευμα, όμως οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν σε 3-3! Ωστόσο, οι «κόκκινοι» πρόλαβαν να βρουν απάντηση με τον Ζότα και πήραν τη νίκη με 4-3, για να προσπεράσουν τους Λονδρέζους και να μπουν στην τετράδα. Το αποψινό ματς με τη Φούλαμ αποτελεί ευκαιρία για να αποκτήσουν διαφορά τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες τους και να ασκήσουν πίεση στη Γιουνάιτεντ όσον αφορά την τέταρτη θέση. Η τίμια Φούλαμ δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο. Άσος και over 2,5 στο 1.66 της WinMasters.

Στήριγμα οι έδρες μέχρι το 2.74ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Στήριγμα οι έδρες μέχρι το 2.74

Την ίδια στιγμή, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Απ’ ό,τι φαίνεται η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα συνεχίσει να αποκαλείται πρωταθλήτρια και για την επόμενη χρονιά, καθώς στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν έδειξε για τι μεγαθήριο μιλάμε. Έξι αγώνες απέμειναν για να το επιβεβαιώσει και ο σημερινός είναι ένας από τους πιο βατούς. Με το 4-1 επί της Άρσεναλ μια εβδομάδα πριν φάνηκε πως εντός έδρας είναι πραγματικά ασυναγώνιστη. Ζορίστηκε παραπάνω την Κυριακή αλλά πέρασε δίκαια από το «Κρέιβεν Κότατζ» νικώντας με 2-1 τη Φούλαμ. Το να κερδίσει με πολλά γκολ και σήμερα μοιάζει αρκετά πιθανό, αν αναλογιστούμε το πόσο κακή είναι αμυντικά τον τελευταίο καιρό η λονδρέζικη ομάδα. Κι εδώ άσος και over 2,5 με απόδοση 1.64 στη WinMasters. Συνδυάζοντας τα δύο αυτά παιχνίδια, η απόδοση της δυάδας μας φτάνει το 2.74.

Μονό
19:00
Γιουβέντους - Λέτσε
Γιουβέντους over 1,5
1.97
BET: 22 units
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
1 & under 4,5
1.89
BET: 23 units
Δυάδα απόδοσης 2.74
22:00
Λίβερπουλ - Φούλαμ
1 & over 2,5
1.66
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ
1 & over 2,5
1.64
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις