Πλασαρίσματα και ρίσκο στο Muggelo

Πλασαρίσματα και ρίσκο στο Muggelo

Γειά και χαρά σε όλη τη παρέα του koubanezos.gr! Εδώ είμαστε και σήμερα, προβλέπεται ένας εξαιρετικός αγώνας στο Muggelo, με αυτά που έχουμε δει στο πρώτο διήμερο.

Ο Χάμιλτον πήρε ακόμα μια poll, παρόλο που ο Μπότας ήταν ταχύτερος σε όλο το διήμερο. Τη δεύτερη σειρά συμπλήρωσαν οι δύο Red Bull, με 3ο τον Φερστάπεν και 4ο τον Αλμπόν, ενώ η ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Λεκλέρκ που πήρε τη 5η θέση

Η συγκεκριμένη πίστα είναι εξαιρετικά γρήγορη, αλλά έχει την ιδιομορφία ότι δε προσφέρεται για πολλά προσπεράσματα. Οπότε το να κρατήσουν οι πιλότοι τη θέση τους θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Επίσης λόγω της μεγάλης ταχύτητας σχεδόν σε όλη τη πίστα τα G που θα δέχονται οι πιλότοι θα είναι έντονα, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη και γρηγορότερη κόπωση τους. Κάτι που φυσικά ευνοεί τους πιο ψύχραιμους και καλύτερους σε φυσική κατάσταση.

Πλασαρίσματα και ρίσκο στο Muggelo
Στοιχηματικά τώρα αξία βρίσκω στα πλασαρίσματα. Οι Renault ξεκινάνε από την 8η και 10η θέση αντίστοιχα. Εάν κάνουν καλή εκκίνηση δύσκολα βλέπω να μένουν εκτός 10αδας, αφού έχουν τη ταχύτητα και την αξιοπιστία για να αντέξουν.

Συνεχίζω με απλή κατάταξη. Οι Φεράρι είναι η αλήθεια πως δεν είναι στα καλύτερα τους. Ενδεχόμενοι βαθμοί σε ουσιαστικά εντός έδρας αγώνα, θα λειτουργούσαν θετικά για τη ψυχολογία και την απόδοση της ομάδας. Δύσκολα να πάρουν και τα δύο μονοθέσια βαθμούς, αλλά θεωρώ αρκετά πιθανό να τερματίσουν και τα δύο.

Πλασαρίσματα και ρίσκο στο Muggelo

Κλείνω με ένα ποντάρισμα ρίσκου και πιο συγκεκριμένα με μια εγκατάλειψη. Ο Ντάνιλ Κβίατ έχει δείξει πως γενικά είναι επιρρεπής στο λάθος. Το μονοθέσιο του, έχει θεματάκια, αλλά και αυτός εκνευρίζεται εύκολα και κάνει λάθη. Σε ένα αγώνα που το πνευματικό και σωματικό επίπεδο πρέπει να είναι στο άριστο, θεωρώ δύσκολο να μη κάνει κάποια γκάφα. Ποντάρισμα με ρίσκο, αλλά το παίρνω.

Μονό

16:10 Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Renault (2.00)

Μονό

16:10 Μονοθέσια να πάρουν κατάταξη: Φεράρι – ναι (1.57)

Ρίσκο

16:10 Οδηγός να πάρει κατάταξη: Ντάνιλ Κβίατ – όχι (4.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις