«Κολάζει» το 2.30 στη Λεωφόρο

προγνωστικά

Ρισκάρει για άλλη μια εβδομάδα ο #Georgiou με τις επιλογές του από τα πλέι οφ σε Super League και Euroleague, σε Λεωφόρο και Κωνσταντινούπολη

Καλό μήνα να έχουμε φίλοι μου, με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών. Σήμερα θα ασχοληθούμε όπως πάντα με δύο αναμετρήσεις με κοινό χαρακτηριστικό τους τη δυσκολία που κρύβουν αφού διακυβεύονται πάρα πολλά. Προχωράμε με τα προγνωστικά της ημέρας.

Προγνωστικά: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Όπως έχει διαμορφωθεί το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την κατάκτηση του τίτλου, υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ.  Το τριφύλλι μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην έτερη διεκδικήτρια ΑΕΚ, παραχωρώντας 0-0, όμως συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια του αφού μία γκέλα των «κιτρινόμαυρων», σε συνδυασμό με νίκη του, του ανοίγει διάπλατα την πόρτα. Βέβαια ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, αφού στον δρόμο του θα βρει τόσο τους Θεσσαλονικείς, όσο και τους Πειραιώτες, που μόνο αδιάφοροι δεν είναι μιας και στοχεύουν στην τρίτη θέση που δίνει καλύτερο εισιτήριο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας περιόδου. Από την αρχή της σεζόν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δώσει έμφαση στην άμυνα και δεν είναι τυχαίο πως το μοναδικό τέρμα που έχει δεχθεί η ομάδα του στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος, είναι από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πριν λίγες εβδομάδες. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κουρμπέλης.

Πάντοτε τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό είναι αμφίρροπα, κάτι που είδαμε και στις προηγούμενες 5 αναμετρήσεις τους τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι «ασπρόμαυροι», γνωρίζουν καλά τη δυσκολία του σημερινού παιχνιδιού και είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, που είναι αφενός η τρίτη θέση κι αφετέρου να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, όπως έπραξαν και κόντρα στον συμπολίτη Άρη κερδίζοντας με 3-2. Στο παιχνίδι με τους «κίτρινους», έγινε πραγματικά κατάθεση ψυχής από τους γηπεδούχους λόγω της πίεσης από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και των πολλών απουσιών. Εξάλλου o Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μάθει πλέον να παίζει με πολλές απουσίες, όπως τώρα που δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Τάισον και Νάρεϊ.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας έχει η Φενέρμπαχτσε, η οποία κατάφερε να κάνει το μπρέικ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη μπλόκαραν την ελληνική ομάδα την περασμένη Παρασκευή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κερδίζοντας με 82-78, ισοφαρίζοντας έτσι σε 1-1 και τώρα γνωρίζουν πολύ καλά πως αν επικρατήσουν στο σημερινό παιχνίδι, αποκτούν το μομέντουμ για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Κάουνας στις 19-21 Μαϊου. Βέβαια για να έρθει αυτή η νίκη έπρεπε να ελέγξουν τα ριμπάουντ και να κυριαρχήσουν μέσα στη ρακέτα, όπερ κι εγένετο με τον Τζόναθαν Μότλεϊ να είναι ιδιαίτερα κομβικός παράγοντας. Στα ευχάριστα είναι πως επέστρεψε δυνατά ο Γκούντουριτς όμως από την άλλη πλευρά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γουίλμπεκιν.

«Κολάζει» το 2.30 στη ΛεωφόροΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!«Κολάζει» το 2.30 στη Λεωφόρο

Οι ερυθρόλευκοι που πριν την έναρξη των παιχνιδιών ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ, έχοντας πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο εν αντιθέσει με τους Τούρκους που κατέλαβαν την όγδοη, αν κι έκαναν εύκολα το 1-0 επικρατώντας με 79-68, προσγειώθηκαν ανώμαλα στο δεύτερο παιχνίδι, δείγμα ότι απαιτείται κάτι περισσότερο από καθαρό μυαλό για αυτού του είδους τις αναμετρήσεις και να μην υποτιμούν τον αντίπαλο. Τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο και οι παίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, μιας και φέτος το έχουν αποδείξει πολλές φορές, περνώντας νικηφόρα από πολλές έδρες, μιας και με ενδεχόμενη νίκη θα έχουν το λιγότερο δύο ευκαιρίες για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση. Επιλέγουμε λοιπόν για το πρώτο παιχνίδι το over 2,5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.30 στη Novibet και το over 14.5 πόντους του Μότλεϊ σε απόδοση 1,67 στην ίδια εταιρία.

Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Over 2.5
2.30
BET: 10 units
Mονό
20:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Μότλεϊ over 14.5 πόντους
1.67
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις