Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα με live streaming

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα με live streaming

Τα Playoffs της Euroleague συνεχίζονται με το Game 3 σε Κωνσταντινούπολη και Κάουνας

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην «Ulker Sports Arena» (20:45) στο Game 3 της σειράς, η οποία βρίσκεται στα ίσια (1-1).

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να «κλέψει» μία νίκη στο ΣΕΦ, καθώς επικράτησε στο Game 2 (82-78) και πλέον η πρόκριση περνά από την Κωνσταντινούπολη.

Οι Τούρκοι έχοντας αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης χάρη στη νίκη στο Φάληρο, έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους ώστε να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Από την πλευρά τους οι νταμπλούχοι Ελλάδας ασφαλώς δε θέλουν να πτοηθούν από την αναπάντεχη ήττα και να επαναλάβουν ότι και πέρυσι, όταν είχαν βρεθεί ξανά στο 1-1 με τη Μονακό και πήραν την εκτός έδρας νίκη που έψαχναν, για να επιστρέψουν στο ΣΕΦ και να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Το τρίτο παιχνίδι είναι το πιο αποφασιστικό, μέχρι το επόμενο, καθώς όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα κάνει το 2-1 και θα βρεθεί μια ανάσα από το Final-4 του Κάουνας ενόψει του Game 4, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αναζητά άμεση απάντηση στο εις βάρος της «break».

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 1(+1.5):1.91 2(-1.5):1.90

Στην «Zalgirio Arena» του Κάουνας η Ζαλγκίρις φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (20:00), με την κατάσταση στη σειρά να έχει ξεκάθαρα διαμορφωθεί υπέρ των Καταλανών.

Στη Βαρκελώνη η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε το καθήκον της, πήρε τις δύο νίκες που ήθελε και ταξίδεψε στη Λιθουανία με «προίκα» το 2-0, που τη φέρνει πολύ κοντά στο Final-4.

Στο Game 3 της σειράς τα πράγματα είναι απλά, καθώς η Ζαλγκίρις θέλει μόνο νίκη για να μειώσει και να μείνει ζωντανή για την πρόκριση, ενώ η Μπάρτσα με «διπλό» θα επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί και θα πάρει πανηγυρικά με «σκούπα» το εισιτήριο.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπαρτσελόνα 1(+4.5)1.88 2(-4.5):1.93

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα Playoffs της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις