Κυλιόμενη αγωνιστική έως 5.60

προγνωστικά

Προγνωστικά: Δοκιμάζουν οι ομάδες τις αντοχές και τους στόχους τους σε αυτήν την επίπονη και δεύτερη συνεχόμενη εμβόλιμη. Γράφει ο #ElToro.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Ποιο πολύ πιστεύω ότι παίζουμε σε κυλιόμενες αγωνιστικές παρά σε κανονικές. Οι τέσσερις αγώνες σε δύο εβδομάδες μέσα δυσκολεύουν όλες τις ομάδες και τα πλάνα των προπονητών. Πάμε να δούμε τι έχουμε όμως στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Κάθε βαθμός μετράει

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ η πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς. Και πραγματικά κάθε πόντος μετράει για την καθεμιά τους, αλλά για διαφορετικούς στόχους. Η μεν Βαλένθια προσπαθεί να σωθεί. Η ήττα από την Καντίθ, μετά από δύο σερί νίκες όμως, ίσως αποβεί μοιραία για την συνέχεια. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο. Μείωσε στις αρχές του δευτέρου, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο. Βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού αλλά οριακά. Και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν τα περιθώρια στενεύουν.

Η δε Βιγιαρεάλ βρίσκεται σταθερά στις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για την Ευρώπη. Αλλά δεν έχει κλειδώσει τίποτα. Απέχει πέντε βαθμούς από την τετράδα και μόλις στο συν τέσσερις από την έκτη Μπέτις και έξι από την έβδομη Μπιλμπάο. Και με την εκκρεμότητα του κυπέλλου ανοικτή, όλα παίζονται. Δύσκολη αναμέτρηση, βαθμούς θέλουν και οι δύο, λιγότερο ρίσκο στο dnb των γηπεδούχων.

Κυλιόμενη αγωνιστική έως 5.60ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Κυλιόμενη αγωνιστική έως 5.60

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα στην αναμέτρηση Ατλέτικο – Καντίθ θα πάω σε λογική fun bet στο anytime score 3-1. Νίκη της Ατλέτικο βλέπω, αλλά οι συνδυασμοί στα γκολ δεν με καλύπτουν εξου και το fun bet. Η Καντίθ πήρε μια πολύτιη νίκη ανάσα κόντρα στην Βαλένθια, όπως έγραψα ποιο πάνω, αλλά δεν πιστεύω θα κλειστεί στο καβούκι της.

Στην αναμέτρηση Χετάφε – Θέλτα θα πάω με το over. Κόντρα στην λογική και τις αποδόσεις.  Αναμέτρηση κρίσιμη και για τις δύο. Ωστόσο για να πάρπυν βαθμούς, ειδικά η Χετάφε πρέπει να σκοράρυν παραπάνω από μαι φορά. Αυτό βλέπω εγω και εκεί θα ποντάρω, με αρκετή δόση ρίσκου.

Μονό
20:30
Βαλένθια - Βιγιαρεάλ
1 dnb
2.00
BET: 40 units
Μονό
23:00
Χετάφε - Θέλτα
Over 2,5
2.65
BET: 25 units
Fun bet
23:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Καντίθ
Anytime score: 3-1
5.60
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις