Απόψε θα κυριαρχήσει το πάθος

προγνωστικά

Προγνωστικά Τετάρτης από τον #TheMagician με υποσχόμενες κέρδος αποδόσεις από Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία.

Καλημέρα σας. Δράση μέσα στην εβδομάδα στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και καθώς φθάνουμε στο τέλος για πολλές ομάδες, όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ματς μισή χρονιά

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ιταλία. Με το διπλό στην Τορίνο η Αταλάντα πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη της και έφτασε στους 55 βαθμούς και την έβδομη θέση. Κυνηγάει να μπει σφήνα στους μεγάλους πιάνοντας την τετράδα του Champions League, η οποία απέχει μόλις δυο βαθμούς καθώς ισοβαθμούν τρεις ομάδες στους 57, ενώ η τρίτη Γιουβέντους έχει 60. Δείχνει ότι μπορεί να καταφέρει μιας και επιθετικά βρίσκεται σταθερά σε καλό ρυθμό. Σοβαρό ελάττωμα που ακόμα δεν έχει βρει λύση ο Γκασπερίνι είναι η άμυνα που δέχεται γκολ αδυνατώντας να κρατήσει το μηδέν. Χαρακτηριστικά έχει δεχθεί τέρμα στα εννέα από τα δέκα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αντίπαλος η Σπέτσια, η οποία με την ήττα της την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας από την Μόντσα, έπεσε για πρώτη φορά στην σεζόν, έστω και στην ισοβαθμία, στην ζώνη του υποβιβασμού. Έχει μείνει μακριά από το τρίποντο τις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-3-3), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι παίζει άσχημα. Αντιθέτως δυσκολεύει αρκετά τους αντιπάλους της τελευταία, ειδικά εκτός έδρας. Μπορεί να ξεκίνησε άσχημα στα ματς μακριά από την έδρα της, έχοντας επτά σερί ήττες αλλά στα οχτώ τελευταία έχει μόλις δυο, έχοντας δεχτεί και αυτή όπως και η σημερινή της αντίπαλος, τουλάχιστον ένα τέρμα στα εννέα από τα δέκα τελευταία της παιχνίδια. Στενεύουν τα περιθώρια για τους φιλοξενούμενους που χρειάζονται αποτέλεσμα ώστε να μην ελαχιστοποιηθούν οι ελπίδες τους για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Την νίκη χρειάζονται και οι δυο ομάδες ώστε να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Κρατάμε το over 2,5 από την αναμέτρηση με απόδοση 1.69 στην Betshop.

Αγώνας επιβίωσης

Μετακομίζουμε στην Ισπανία. Οι δύο συνεχόμενες νίκες της Βαλένθια απέναντι στην Έλτσε (εκτός) και της Βαγιαδολίδ (εντός) την βοήθησαν να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν μπόρεσε ν’ απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο καθώς στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε εκτός από την Καντίθ εκτός με 2-1 και παρέμεινε στους 33 βαθμούς στο +2 από επικίνδυνη ζώνη. Ακολουθούν κρίσιμοι αγώνες αλλά στην έδρα της παρουσιάζεται αισθητά καλύτερη απ΄ότι μακριά από αυτή έχοντας συγκεντρώσει 24 βαθμούς (7-3-6). Πλέον υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί να σώσει την χρονιά με τον κόσμο (που είναι σε σύγκρουση με την διοίκηση) να στηρίζει την ομάδα.

Η Βιγιαρεάλ από την άλλη βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 53 βαθμούς και κυνηγάει την τετράδα και πιο συγκεκριμένα την Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία αγωνίστηκε χθες με την Ρεάλ Μαδρίτης και είχε πέντε περισσότερους. προέρχεται από δυο σερί νίκες απέναντι σε Εσπανιόλ και Θέλτα, αμφότερες εντός έδρας παίζοντας ουσιαστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Μετράει πέντε σερί goal/goal και over 2,5 ενώ έχει σκοράρει σε έντεκα συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Επιθετικά στέκεται πάρα πολύ καλά, αλλά αμυντικά  παρουσιάζεται ασταθής τελευταία. Έχουν περάσει με νίκη και από δυσκολότερες έδρες φέτος οι φιλοξενούμενοι, αλλά χρειάζεται να δείξουν σοβαρότητα, καθώς μετράει τέσσερις σερί ήττες για το πρωτάθλημα στο <<Μεστάγια>> και θα βρουν τους γηπεδούχους να διψάνε για βαθμούς.

Κρατάμε από το παιχνίδι για τα προγνωστικά μας το goal/goal με απόδοση 1.69 στην Betshop.

Αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Πολύ πιθανόν να δούμε το 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα με απόδοση 2.50 στην Novibet.

Προγνωστικά: Νίκη τετράδας

Πάμε Ιταλία. Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Λάτσιο (Τορίνο-εντός, Ίντερ -εκτός) χάνοντας έτσι την ευκαιρία να σιγουρέψει την θέση της στην τετράδα της τελικής βαθμολογίας. Παραμένει δεύτερη βέβαια με 61 βαθμούς ενώ η Γιουβέντους ακολουθεί στον πόντο και στους τέσσερις Ιντερ, Ρόμα και Μίλαν. Κομβικό το σημερινό παιχνίδι, θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με την Μίλαν. Βατό κρίνεται το πρόγραμμα της έως το τέλος της σεζόν αλλά μια ενδεχόμενη αποτυχία σήμερα με την αδιάφορη Σασσουόλο θα περιπλέξει τα πράγματα και θα φέρει έξτρα άγχος.

Απόψε θα κυριαρχήσει το πάθοςΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Απόψε θα κυριαρχήσει το πάθος

Η Σασσουόλο είναι ομάδα που προσπαθεί πρωτίστως να εκμεταλλευτεί την έδρα της (8-3-5) μαζεύοντας εκεί πολύτιμους βαθμούς. Εκτός έδρας χάνει πολύ από την δυναμική της (4-4-8) αλλά χαρακτηρίζεται ως ικανή για ζημιές εάν βρεθεί στην μέρα της και της δώσει ο αντίπαλος την κατάλληλη προσοχή. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την Έμπολι εντός και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, απάντησε στο δεύτερο μέρος με δυο γκολ του Μπεράρντι (82′, 90+7′) για να ολοκληρώσει την ανατροπή και να πάρει την νίκη, παίζοντας μάλιστα από το 74′ με παίχτη λιγότερο. Αν και χωρίς στόχους καθώς βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, βγάζει πάθος και δύναμη στα παιχνίδια της. Οχτώ αγώνες έχει δώσει σ’ επίπεδο πρωταθλήματος στην έδρα της Λάτσιο, τα επτά ολοκληρώθηκαν με goal/goal και over 2,5.

Μόνο την νίκη σκέφτονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι κυνηγάνε την παραμικρή ευκαιρία για να σκοράρουν. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.84 στην Betshop.

Έχει το γκολ η Σασσουόλο αλλά επιθετικά έχουν περισσότερες λύσεις οι γηπεδούχοι. Επιλογή μας με μεγαλύτερο ρίσκο το 2-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα με απόδοση 4.15 στην Novibet.

Νίκη ελπίδας

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με αγώνα από την Αγγλία. Νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει θέλει η Λίβερπουλ στον σημερινό της αγώνα. Έχει τέσσερις σερί νίκες με μεγάλα σκορ και πέντε συνεχόμενα goal/goal στο πρωτάθλημα, απόδειξη ότι στην επίθεση πετάει φωτιές ενώ αμυντικά ταλανίζεται ακόμα από προβλήματα που παρουσιάστηκαν από την αρχή της σεζόν. Είναι στην πέμπτη θέση με 56 βαθμούς και με παιχνίδι περισσότερο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι τέταρτη με 63 πόντους. Δύσκολα θα την προλάβει αλλά φαίνεται ότι είναι αποδίδει εντός έδρας πολύ καλύτερα με έντεκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 16 αγώνες, έχοντας σκοράρει 43 φορές.

Χάρη στην πολύ καλή της παρουσία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, η Φούλαμ είναι άνετη βαθμολογικά, ενώ θα μπορούσε να κυνηγήσει ακόμα και την έξοδο στην Ευρώπη αλλά φαίνεται πως έχασε τον ενθουσιασμό της. Με τους 45 βαθμούς είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας δύο νίκες και έξι ήττες στα οχτώ τελευταία. Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με 2-1 εντός από την Μάντσεστερ Σίτι αξιοποιώντας παρόλα αυτά τις λίγες ευκαιρίες που της δόθηκαν. Αναμένεται να βρει κενά στην προβληματική άμυνα των γηπεδούχων, καθώς δεν κλείνεται στα καρέ της παίζοντας το επίθετο παιχνίδι της.

Φαβορί οι γηπεδούχοι που μεταμορφώνονται προς το καλύτερο εντός έδρας αλλά η Φούλαμ μπορεί να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία που θα της δοθεί. Κρατάμε το over 3,5 με απόδοση 2.02 στην Betshop.

Καλή επιτυχία

Δυάδα απόδοσης 3.10
19:00
Αταλάντα - Σπέτσια
Over 2,5
1.69
22:00
Λάτσιο - Σασουόλο
Over 2,5
1.84
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.41
20:30
Βαλένθια - Βιγιαρεάλ
Goal/goal
1.69
22:00
Λίβερπουλ - Φούλαμ
Over 3,5
2.02
BET: 20 units
Δυάδα ρίσκου απόδοσης 10.38
20:30
Βαλένθια - Βιγιαρεάλ
Anytime score: 1-1
2.50
22:00
Λάτσιο - Σασουόλο
Anytime score: 2-1
4.15
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις