Ο Ζοτς βγάζει λαγούς… έως 11.50!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην τρίτη αγωνιστική των play offs ποντάροντας σε ειδικά παικτών και όχι μόνο.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Μαγικά ξεκινήσαμε στα play offs και ελπίζουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Οι σειρές μεταφέρονται στις έδρες των ομάδων με μειονέκτημα έδρας και πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις.

Προγνωστικά Euroleague: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μονακό

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά ματς της βραδιάς. Η Μακάμπι υποδέχεται τη Μονακό στο Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί έκαναν το μπρέικ στο Πριγκιπάτο και μάλιστα δίκαια. Στην έδρα τους είναι ακόμα πιο δυνατοί. Χωρίς πολλά λόγια, επειδή η Μονακό δεν με τρομάζει και η Μακάμπι παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, πηγαίνω στον άσο. Θεωρώ ότι το χάντικαπ των 4,5 πόντων είναι λίγο επικίνδυνο. Θα προτιμήσω να δώσω ένα αβάντζο στους φιλοξενούμενους, να μη χάσουν με παραπάνω από 16 πόντους. Άλλωστε υπάρχει κι άλλο παιχνίδι μετά από δυο βράδια.

Ο Ζοτς βγάζει λαγούς... έως 11.50!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ο Ζοτς βγάζει λαγούς... έως 11.50!

Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης

Λίγο αργότερα, στο πιο συζητημένο παιχνίδι, η Παρτιζάν υποδέχεται τη Ρεάλ στο Βελιγράδι. Όλοι είδαμε τι έγινε στη Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα. Αν κάποια βγήκε πληγωμένη, αυτή είναι σίγουρα η Παρτιζάν. Είναι δεδομένο ότι οι απουσίες των Λεζόρ και Πάντερ είναι πιο κομβικές από αυτές των Ντεκ και Γιαμπουσέλε στη Ρεάλ. Με την έκταση των ποινών δε θα ασχοληθώ. Ωστόσο, θα ψάξω τις ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτές τις δυο απουσίες. Στη θέση του Γάλλου, αυτός που θα πάρει χρόνο είναι ο Σμάιλαγκιτς. Παρόλο που θα αντιμετωπίσει μια δυνατή front line, μπορεί να μαζέψει κάποια ριμπάουντ ή ακόμα και να μοιράσει κάποια ασίστ. Όσο για την περιφέρεια, αυτός που πρέπει να καλύψει το κενό του Πάντερ στο μακρινό σουτ είναι ο Νάναλι. ίσως βοηθήσουν και οι υπόλοιποι περιφερειακοί, όμως εκτιμώ ότι η εμπειρία του Νάναλι είναι πιο χρήσιμη. Σε ένα multicombo, θα έβαζα στο παιχνίδι και τον Έξουμ. Ίσως ο τραυματισμός του τον αναγκάσει να πάρει περισσότερα μακρινά σουτ, από το να κάνει διεισδύσεις.

Combo
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μονακό
1 έως και 16 πόντους διαφορά
1.88
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Παρτιζάν - Ρεάλ Μαδρίτης
Νάναλι over 1,5 τρίποντα
2.07
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Παρτιζάν - Ρεάλ Μαδρίτης
Σμάιλαγκιτς over 3,5 ριμπάουντ & ασίστ
1.78
BET: 30 units
Multicombo
21:30
Παρτιζάν - Ρεάλ Μαδρίτης
Σμάιλαγκιτς over 3,5 ριμπάουντ & Νάναλι over 1,5 τρίποντα & Έξουμ over 1,5 τρίποντα
11.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις