Τώρα ή ποτέ για τη Λέστερ

Τώρα ή ποτέ για τη Λέστερ

Μια από τις λίγες ευκαιρίες της Λέστερ για νίκη παραμονής απέναντι στην ανήμπορη Έβερτον. Γράφει ο #Nikolas43.

Το βράδυ της Δευτέρας θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Λέστερ και της Έβερτον. Πιο νωρίς μια δυάδα με γκολ από ημίχρονο. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά Λέστερ – Έβερτον 

Με βάση το πρόγραμμα, τη Λέστερ δεν την ικανοποιεί κάτι λιγότερο από τη νίκη από το σημερινό παιχνίδι με την Έβερτον. Και αν την πάρει, θα κάνει μεγάλο βήμα παραμονής. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα της, μαζί με αυτή των «ζαχαρωτών», ενισχύουν την γνώμη μου. Είναι και οι δυο για κλάματα φέτος αλλά η Λέστερ δείχνει πως μπορεί να σώσει την κατηγορία. Λίγο άδικη η ισοπαλία με τη Λιντς ενώ με τη Γουλβς είχε τα αποθέματα να φτάσει στην ανατροπή. Για την Έβερτον τι να πω, πέταξε κάθε ευκαιρία που είχε σε κάθε παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει. Επιπλέον δεν είδα ένα δείγμα πως μπορεί να κάνει το διπλό. Είναι δύσκολο να της δείξω εμπιστοσύνη, αλλά αντιθέτως είναι πιο εύκολο για τη Λέστερ. Άσος στο 2.06 και θα πάρω και το οver 2,5 επίσης στο 2.00 της Novibet. 

Δυάδα από ημίχρονο για διπλασιασμό

Δυο παιχνίδια για την Championship με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μπλάκμπερν – Λούτον και Ρόδεραμ – Μίντλεσμπρο σε δυο ξεχωριστές αναμετρήσεις.

Στο «Ίγουντ παρκ» του Μπλάκμπερν οι «Ρόβερς» χρειάζονται μόνο τη νίκη για να μπουν σφήνα στα πλέι οφ. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από όλες όσες διεκδικούν θέση στα μπαράζ και μια νίκη απέναντι στη Λούτον την κάνει φαβορί και πάει στο ντέρμπι με τη Μίλγουολ την τελευταία αγωνιστική να τελειώσει τη δουλειά. Οι «καπελάδες» από την άλλη, δεν μπορούν να πάνε ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω καθώς στην τρίτη η τέταρτη θέση θα τερματίσουν ανάλογα τι θα κάνει και η Μίντλεσμπρο.

Τώρα ή ποτέ για τη ΛέστερΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τώρα ή ποτέ για τη Λέστερ

Η «Μπόρο» πάει στην έδρα της Ρόδεραμ η οποία με δυο βαθμούς στα επόμενα δυο παιχνίδια κερδίζει την παραμονή της. Έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους υπόλοιπους στην ουρά και μετά την Μίντλεσμπρο θα παίξει με την υποβιβασμένη Γουίγκαν. Είναι όλα υπέρ των «μύλων». Και οι δυο θα ψάξουν ένα γκολ και μετά να ελέγξουν το παιχνίδι οπότε ποντάρω στο οver 0,5 στο πρώτο ημίχρονο και στα δυο παιχνίδια σε μια δυάδα διπλασιασμού.

Δυάδα απόδοσης 2.03
15:00
Ρόδεραμ - Μίντλεσμπρο
Over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο
1.43
19:30
Μπλάκμπερν - Λούτον
Over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο
1.42
BET: 40 units
Μονό
22:00
Λέστερ - Έβερτον
Over 2,5
2.00
BET: 40 units
Μονό
22:00
Λέστερ - Έβερτον
1
2.06
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις