Τα πάντα είναι θέμα απόδοσης!

Τα πάντα είναι θέμα απόδοσης!

Γεια και χαρά σε όλους. Συνέχεια στη πρεμιέρα της Ισπανίας σήμερα. Δυνατά ξεκίνησε η στήλη χτες, με την επιβεβαίωση του πρώτου χρονικά σημείου, την Καστεγιόν, η Καντίθ δεν βγήκε ωστόσο αρχή είναι και ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές.

Η σωστή ανάγνωση των αγώνων δικαιώνει μακροπρόθεσμα της επιλογές και τα πονταρίσματα μας φυσικά

Στο σήμερα

Αρκετά ενδιαφέρον το πρόγραμμα, αν και η ανάγνωση των αγώνων είναι αρκετά δύσκολη, υπάρχουν σημεία τα οποία αξίζουν της προσοχής μας.

Η επιτυχία με την αποτυχία χωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή. Γιατί φιλοσοφώ; Γιατί θέλω να τονίσω το πόσο σημαντικό είναι να παίζουμε σωστά. Το να ποντάρω τα χρήματα μου κάπου ορθά είναι εξίσου σημαντικό με το να κερδίσω. Βάζω κάτω όλα τα δεδομένα, βλέπω τις αποδόσεις και αποφασίζω για το τί παίξω πρωτίστως και μετά τι θα γράψω εδώ.

Τα νούμερα σπάνια λένε ψέματα και για αυτό τα χρησιμοποιώ ως εργαλείο. Όπως γράφω και στον τίτλο  όλα είναι θέμα απόδοσης!

Στο στοιχηματικό κομμάτι

Από La Liga δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον κάποιος αγώνας. Στο Αλαβές – Μπέτις σκεφτόμουν τη νίκη των φιλοξενούμενων, αλλά δεν το βάζω τελικά, μόνο σαν σκέψη. Η μεν γηπεδούχος ψάχνεται ακόμα αλλά έχει ανταγωνιστικό ρόστερ, η δε φιλοξενούμενη μετά την απογοητευτική περσινή σεζόν θέλει να ξεκινήσει με το δεξί αλλά δεν με πείθει για ποντάρισμα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια βλέπω πολύ Χ, αλλά άλλο τι βλέπω και άλλο τι προτείνω.

Τι ποντάρω ; Αγαπημένη Segunda φυσικά!

Αρχή με το Ρεάλ Οβιέδο – Καρταχένα. Δυνατή εντός η γηπεδούχος, μέτρια η περσινή σεζόν, έκανες αρκετές προσθαφαιρέσεις, αλλά ο κορμός παρέμεινε ίδιος και στοχεύει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Καρταχένα επέστρεψε μετά από χρόνια στην κατηγορία, έχει σαν στόχο την παραμονή αλλά έχασε αρκετούς από τους παίχτες της ανόδου και έχει κάνει προσθήκες αλλά χαρακτηρίζονται ως ελπιδοφόρες. Στο χορτάρι μένει να φανεί. Με τα δεδομένα ως έχουν στηρίζω τους πιο έτοιμους γηπεδούχους.

Αφήνω εκτός Μαγιόρκα – Ράγιο Βαγιεκάνο, Φουενλαμπράδα – Λούγκο  και Τενερίφη – Μάλαγα επειδή έχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Σαν σκέψη είχα στα δύο πρώτα το αμφίτερμα και στην Τενερίφη τον άσσο, αλλά δεν μπλέκω τελικά.

Κλείνω με το Μιραντές – Αλκορκόν. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής σεζόν η Μιραντές, αλλά με πολλές αλλαγές φέτος, ξαναχτίζεται από την αρχή, έχει κάνει προσθήκες με αρκετό ταλέντο αλλά και ερωτηματικά. Η Αλκορκόν είχε δύο πρόσωπα, εκτός έδρας πήγαινε για την άνοδο, εντός για τον υποβιβασμό! Κάπου στην μέση σώθηκε. Ίδιος κορμός και στόχο την παραμονή δηλώνει. Θα την εμπιστευτώ γιατί πιστεύω ότι είναι ένα κλικ πιο έτοιμη από τους γηπεδούχους.

Μονό

13:00 Ρεάλ Οβιέδο – Καρταχένα: 1 (2.10)

Μονό

19:15 Μιραντές – Αλκορκόν: 2 (2.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις