Ρόμα – Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρόμα - Ίντερ προγνωστικά

Ρόμα - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ρόμα – Ίντερ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ρόμα – Ίντερ προγνωστικά

  • «Στάδιο Ολίμπικο» (72.698), Ρώμη.
  • Διαιτητής: Φάμπιο Μαρέσκα.
  • Πρώτος γύρος: Ίντερ – Ρόμα 1-2.
  • Η νίκη της Ρόμα στον πρώτο γύρο σταμάτησε ένα σερί έντεκα αγώνων της Ίντερ χωρίς ήττα στα μεταξύ τους ματς.
  • Εκτός έδρας η Ίντερ έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς με τη Ρόμα.
  • Σε έξι από τις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους έχουν σημειωθεί over 2,5 γκολ

Ρεπορτάζ Ρόμα

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική απέτυχε να πάρει τη νίκη και πλέον η ευρωπαϊκή έξοδός της βρίσκεται σε κίνδυνο. Έμεινε στο 1-1 με τη Μόντσα την Τετάρτη, σε ένα παιχνίδι που το σκορ διαμορφώθηκε από το ημίχρονο. Ο Ελ Σαράουι έδωσε το προβάδισμα στη Ρόμα στο 24’, τελειώνοντας μια φάση διαρκείας που ξεκίνησε από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Η Μόντσα ισοφάρισε με τον Καλντιρόλα στο 39’, κι από τότε το ματς έγινε αρκετά νευρικό. Λίγες φάσεις έγιναν μέχρι το φινάλε με κορυφαία στιγμή για τους φιλοξενούμενους την κεφαλιά του Ιμπάνιεζ που απέκρουσε ο Ντι Γκρεγκόριο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δύο λεπτά μετά, ο Τσελίκ άφησε τους Ρωμαίους με δέκα παίκτες παίρνοντας δεύτερη κίτρινη. Η ομάδα του Μουρίνιο έφτασε έτσι τους 58 βαθμούς, όσους έχουν οι Αταλάντα και Μίλαν που προηγούνται στην ισοβαθμία. Αυτή την στιγμή, η Ρόμα βρίσκεται στην 7η θέση, που μόνο σε περίπτωση που η Φιορεντίνα δεν κατακτήσει το κύπελλο Ιταλίας οδηγεί στο Conference League.

Stat attack: Μετρά τέσσερα συνεχόμενα goal/goal σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Πέρα από τους ήδη τραυματίες Ντιμπάλα, Βαϊνάλντουμ, Σμόλινγκ, Κουμπουλά και Μπελότι, δεν υπολογίζονται πλέον και οι Ελ Σαράουι (τραυματίας) και Τσελίκ (τιμωρημένος).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πατρίσιο – Γιορέντε, Μαντσίνι, Ιμπάνιεζ – Σπινατσόλα, Κριστάντε, Μάτιτς, Ζαλέφσκι – Σολμπάκεν, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ.

Ρόμα - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ρόμα - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ίντερ

Σαν σίφουνας πέρασε από την έδρα της Βερόνα παίρνοντας την πιο επιβλητική νίκη της σεζόν με σκορ 6-0. Λίγα πράγματα άλλαξαν σε σχέση με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί συνήθως, απλά σε αυτό το παιχνίδι ήταν απίστευτα αποτελεσματική και είχε σε εξαιρετική μέρα τους Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Τζέκο. Ο Γκαΐχ άνοιξε τον δρόμο προς τα δίχτυα με αυτογκόλ στο 31’ κι από τότε άρχισε το… πάρτι. Ο Τσαλχάνογλου με «βολίδα» διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 36’ κι ο Τζέκο πέτυχε το 0-3 δύο λεπτά μετά. Δεν χαλάρωσε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ιντσάγκι, φτάνοντας στο τελικό 0-6 χάρη σε δύο γκολ του Λαουτάρο (55’, 90+2’) και ένα του Τζέκο (61’). Νίκη τετράδας για τους «νερατζούρι» που έφτασαν τους 60 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στο +2 από Αταλάντα, Μίλαν και Ρόμα.

Stat attack: Έχει πετύχει over 2,5 γκολ σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς.

Απουσίες: Τραυματίας παραμένει ο Γκόσενς, αντίθετα με τον Σκρίνιαρ που τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Ιντσάγκι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονανά – Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Λουκάκου, Λ. Μαρτίνεζ.

Ρόμα - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με τους φιλοξενούμενους που έφτασαν τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τέσσερις σε όλες τις διοργανώσεις, για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο. Ο Ιντσάγκι έκανε ροτέισον την Τετάρτη κι αυτό δεν του κόστισε, οπότε δε θα έχει θέμα κι όσον αφορά τον κρίσιμο ημιτελικό του Champions League που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη με τη Μίλαν. Αντίθετα, η Ρόμα βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω των πολλών τραυματισμών κι έχει κι αυτή ημιτελικό, για το Europa League κόντρα στη Λεβερκούζεν. Δίκαιο φαβορί οι «νερατζούρι», στο 2.54 της WinMasters αξίζουν το ποντάρισμά μας.

Μονό
19:00
Ρόμα - Ίντερ
2
2.54
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις