Άρσεναλ – Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ - Τσέλσι προγνωστικά

Άρσεναλ - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Τσέλσι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άρσεναλ – Τσέλσι προγνωστικά

  • «Στάδιο Έμιρεϊτς» (60.260), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Ρόμπερτ Τζόουνς.
  • Πρώτος γύρος: Τσέλσι – Άρσεναλ 0-1.
  • Πέντε νίκες στα τελευταία έξι επίσημα ματς κόντρα στην Τσέλσι μετρά η Άρσεναλ.
  • Σε τρεις από τις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις τους επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.
  • Απολογισμό 5-1-2 έχει απέναντι στην Τσέλσι ο Αρτέτα, ενώ ο Λάμπαρντ μετρά μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες κόντρα στην Άρσεναλ και τον Αρτέτα.

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Η ήττα με 4-1 στο «Έτιχαντ» έβαλε τέλος στις όποιες (ρεαλιστικές) ελπίδες είχε για κατάκτηση του τίτλου. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Μάντσεστερ Σίτι ήταν το αφεντικό και με χαρακτηριστική άνεση επικράτησε στον «τελικό» της Premier League. Μόλις στο 7’ ο Ντε Μπρόινε άνοιξε το σκορ, και μετά από μια σειρά μεγάλων αποκρούσεων του Ράμσντεϊλ ο Στόουνς έκανε το 2-0 με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ό,τι ελπίδες μπορεί να είχε για ένα θαύμα χάθηκαν νωρίς, στο 54’, με το δεύτερο γκολ του Ντε Μπρόινε. Ο Χόλντινγκ έβαλε το γκολ της τιμής στο 86’, αλλά ο Χάαλαντ είχε απάντηση γράφοντας στις καθυστερήσεις το τελικό 4-1. Απόλυτη κατάρρευση για τους «κανονιέρηδες» που μετά τη νίκη της Σίτι επί της Φούλαμ βρίσκονται στη δεύτερη θέση, με έναν βαθμό λιγότερο κι ένα ματς παραπάνω.

Stat attack: Μετρά έξι σερί goal/goal & over 3,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Σαλιμπά, Τομιγιάσου και Ελνένι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Έντεγκαρντ, Πάρτεϊ, Τσάκα – Σάκα, Μαρτινέλι, Τροσάρ.

Άρσεναλ - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Άρσεναλ - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Αρνείται πεισματικά να σηκώσει κεφάλι η Τσέλσι, που υπέστη άλλη μία ήττα στο ντέρμπι με την Μπρέντφορντ. Παρά το γεγονός ότι ήλεγχε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, έμεινε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Αθπιλικουέτα στο 37’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ίδια ιστορία και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι «μπλε» μπορεί να μην είχαν πολλές καθαρές ευκαιρίες αλλά απείλησαν αρκετές φορές με επικίνδυνες σέντρες και γεμίσματα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στην αντεπίθεση κι έφτασαν στο 2-0 με τον Εμπεμό στο 78ο λεπτό για να «κλειδώσουν» τη νίκη. Πλέον, όσο κι αν παραμένει μακρινό, δεν είναι απίθανο μέχρι και το σενάριο του υποβιβασμού για την ομάδα του Λονδίνου, κυρίως λόγω του πολύ δύσκολου προγράμματος στις τελευταίες αγωνιστικές.

Stat attack: Μετρά μόνο ήττες στα πέντε ματς με τον Λάμπαρντ στον πάγκο, με συνολικά γκολ 1-9.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι τραυματίες Τζέιμς, Μάουντ, Κουλιμπαλί, Κουκουρέγια και Μπρόγια. Αμφίβολος κι ο Χάβερτζ που έμεινε εκτός στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-1-1): Κέπα – Φοφανά, Τ. Σίλβα, Τσαλόμπα – Αθπιλικουέτα, Ε. Φερνάντεζ, Κόβασιτς, Καντέ, Τσίλγουελ – Γκάλαχερ – Στέρλινγκ.

Άρσεναλ - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση όμως δεν συγκρίνονται σαν ομάδες. Η Άρσεναλ κατέρρευσε στη μάχη του τίτλου αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, κι όπως δήλωσε κι ο Αρτέτα από την πλευρά της θα συνεχίσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Από την άλλη η Τσέλσι είναι μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος και οι φίλοι της απλά περιμένουν πότε θα τελειώσει η σεζόν. Ασφαλώς δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, με over 1,5 η νίκη τους αποκτά αξία στο 2.12 της WinMasters.

Combo
22:00
Άρσεναλ - Τσέλσι
1 & over 1,5
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις