ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Προγνωστικά σνούκερ: Μικρό ρίσκο στο 2.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Προγνωστικά σνούκερ: Μικρό ρίσκο στο 2.00

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Προγνωστικά σνούκερ: Μικρό ρίσκο στο 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Μικρό ρίσκο στο 2.00

Η ώρα της στέψης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πλησιάζει και ο #snookerbet δίνει τα πρώτα προγνωστικά σνούκερ για τον τελικό Μπρεσέλ-Σέλμπι.

Μόνο απλά δεν είναι τα προγνωστικά σνούκερ για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023. Αν και ο Μαρκ Σέλμπι είναι το μεγάλο φαβορί, ο Λούκα Μπρεσέλ χρειάζεται προσοχή.

Η εντυπωσιακή ανατροπή του Βέλγου στον ημιτελικό με τον Σι Τζιαχούι (17-15 από 5-14!) δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Από την άλλη, βέβαια, έχουμε τον Σέλμπι. Τον απόλυτο matchplayer, ο οποίος διεκδικεί τον πέμπτο παγκόσμιο τίτλο του. Και χθες επικράτησε 17-15 του Μαρκ Άλεν, χωρίς να πιάσει το peak της απόδοσής του.

Δεν θα γράψουμε πολλά, διότι ο χρόνος μας πιέζει. Ο τελικός αρχίζει στις 15:00 και πρέπει να δώσουμε εγκαίρως κάποιες αρχικές προτάσεις. Πρέπει, ωστόσο, να αναφέρουμε κάποια πράγματα για τους δύο φιναλίστ.

Ο Μπρεσέλ έχει κάνει ήδη υπέρβαση από τη στιγμή που απέκλεισε τον Μαρκ Γουίλιαμς στη φάση των «16». Μην ξεχνάμε ότι μέχρι φέτος δεν είχε νικήσει ποτέ στο Crucible! Η νίκη επί του Ρόνι Ο’Σάλιβαν στον προημιτελικό θα καθιστούσε υπερεπιτυχημένη την πορεία του, ακόμα κι αν έχανε τον ημιτελικό. Τώρα που τον κέρδισε και αυτόν (και μάλιστα με τέτοια ιστορική ανατροπή), κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα σε περίπτωση ήττας από τον Σέλμπι.

Ο Jester, λοιπόν, θα έχει το άγχος. Η σκέψη και μόνο ότι με νίκη θα έχει περισσότερους παγκόσμιους τίτλους απ’ τον Τζον Χίγκινς, αρκεί για να τον… ζαλίσει. Είδαμε και χθες το βράδυ την πίεση που ένιωθε, όταν ζορίστηκε να «κλείσει» το ματς παρότι είχε προηγηθεί 16-10.

Προγνωστικά σνούκερ: Γιατί με τον Μαρκ

Ο βασικός προβληματισμός για τον Σέλμπι είναι αυτός. Δεν έχει παρουσιάσει το A Game του, με εξαίρεση κάποια μετρημένα στα δάχτυλα frames. Δεν ήταν αναγκαίο, βέβαια, να το κάνει ώστε να φτάσει στον τελικό. Είναι τόσο καλός, που μπορεί να νικήσει καταξιωμένους αντιπάλους όπως ο Άλεν ή ο Χίγκινς και με το B Game του. Το ίδιο μπορεί να κάνει και κόντρα στον Μπρεσέλ.

Η διάρκεια του αγώνα, επίσης, λογικά θα λειτουργήσει υπέρ του. Στον τελικό του Παγκοσμίου, νικά όποιος φτάσει τα 18 frames. Και είδαμε τη διαφορά του απ’ τον Μπρεσέλ τον Δεκέμβριο, στον τελικό του English Open, όπου ο τελικός είχε τη μισή διάρκεια. Παρά το άγχος που είχε ο Jester για τον πρώτο ranking τίτλο ύστερα από 18 μήνες, επέβαλε το παιχνίδι του και επικράτησε σχετικά εύκολα με 9-6. Αυτή είναι και η μοναδική multi session αναμέτρησή τους.

Μην ξεχνάμε και την παράδοση. Στις τέσσερις από τις πέντε φορές που βρέθηκε σε τελικό Παγκοσμίου ο Σέλμπι, νίκησε τις τέσσερις. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο μόνος που έχει νικήσει εκεί τον Ο’Σάλιβαν. Ούτε είναι τυχαίο ότι ο ίδιος γνώρισε την ήττα μόνο στην πρώτη του παρουσία, το 2007. Όταν ήταν άγουρος ακόμα (μόλις 23 ετών) και είχε αντίπαλο τον Χίγκινς στα ντουζένια του.

Κάτι ακόμα. Η φάση θυμίζει πολύ 2021. Και τότε ο Σέλμπι είχε αποκλείσει άνετα στον προημιτελικό εκπρόσωπο της «Τάξης του ’92» (τον Μαρκ Γουίλιαμς). Και τότε είχε μέτρια απόδοση στον ημιτελικό με τον Στιούαρτ Μπίνγκαμ, αλλά νίκησε 17-15. Αλλά και στον τελικό, είχε να αντιμετωπίσει στον τελικό έναν… on fire Σον Μέρφι. Ο οποίος είχε αποκλείσει με 17-12 τον Κάιρεν Γουίλσον, με εντυπωσιακή ανατροπή από 4-10. Παρόμοια με αυτήν που πέτυχε ο Μπρεσέλ κόντρα στον Σι!

Η νίκη του Σέλμπι με χάντικαπ 2,5 frames θα ήταν η επιλογή μας αν πλήρωνε καλύτερα από το 1.70. Αναγκαστικά θα πάρουμε ένα μικρό ρίσκο ποντάροντας στο -3,5, που ανεβάζει την απόδοση στο 2.00. Εναλλακτική επιλογή

Προγνωστικά σνούκερ: Μικρό ρίσκο στο 2.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Προγνωστικά σνούκερ: Μικρό ρίσκο στο 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Ο γρήγορος Λούκα

Ο Μπρεσέλ είναι φυσικά ικανός να διαψεύσει τους οιωνούς (που, γενικά, δεν μας βγήκαν στο φετινό Παγκόσμιο). Ο μόνος τρόπος για να νικήσει, όμως, είναι να έχει αποτελεσματικότητα το φύσει επιθετικό παιχνίδι του. Να καταφέρει, δηλαδή, να τιμωρήσει με μεγάλα breaks τις όποιες ευκαιρίες για σκοράρισμα του αφήσει ο Σέλμπι – το safety game του οποίου δεν ήταν ιδιαίτερα καλό κόντρα στον Άλεν.

Με άλλα λόγια, ο Βέλγος άσος πρέπει να μπει στον τελικό δυναμικά. Ίσως τον βοηθήσει και το γεγονός ότι θα είναι πιο ξεκούραστος στο ξεκίνημα, αφού ο Σέλμπι πήγε για ύπνο τα ξημερώματα. Ο ημιτελικός τελείωσε λίγο πριν τη 01:00 ώρα Αγγλίας. Και με τις συνεντεύξεις και τις λοιπές υποχρεώσεις, δεν πρέπει να ξεμπέρδεψε πριν από τις 02:00-02:30.

Θα ποντάρουμε, λοιπόν, ότι ο Μπρεσέλ θα φτάσει πρώτος στα τρία frames, αν και αυτό εμπεριέχει ρίσκο. Έτσι περιμέναμε και το 2016, όταν ο Σέλμπι είχε αργήσει πολύ να τελειώσει τον ημιτελικό με τον Μάρκο Φου – τότε, μάλιστα, ήταν Μ. Σάββατο για εμάς και κάναμε… Ανάσταση μαζί τους. Ο Άγγλος όμως έκοψε από νωρίς τον βήχα του Κινέζου, παίρνοντας προβάδισμα με 6-0!

Είναι από τις φορές που θα πάμε κόντρα στα σημάδια, με την ελπίδα να μην το πληρώσουμε. Θα επανέλθουμε αύριο το πρωί με ανάλυση των δύο πρώτων σκελών (αρχίζουν στις 15:00 και στις 21:00) και επανεκτίμηση των στοιχηματικών δεδομένων, εφόσον χρειαστεί.

Μονό
15:00
Μπρεσέλ - Σέλμπι
2 (-3,5 frames)
2.03
BET: 15 units
Μονό
15:00
Μπρεσέλ - Σέλμπι
Μπρεσέλ πρώτος στα 3 frames
2.15
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις