Σημαδεύοντας το 7.50 στο «Βελοντρόμ»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Από 1.98 μέχρι και 7.50 στο σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1. Ξεχωρίζει το βραδινό Μαρσέιγ - Οσέρ.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Μέτριο το σημερινό πρόγραμμα στη Γαλλία καθώς έχουμε τέσσερα δυνατά φαβορί (Μονακό, Ρεν, Παρί, Μαρσείγ) και μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον (Κλερμόν – Ρεμς). Υπάρχουν βέβαια και τα ειδικά και εκεί θα επικεντρωθούμε κυρίως στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας. Πάμε στο ψητό..

Προγνωστικά Γαλλίας: Χωρίς Σαβανιέ η Μονπελιέ

Ξεκινάμε από το Πριγκιπάτο και το ΜονακόΜονπελιέ. Οι Μονεγάσκοι ηττήθηκαν εύκολα στην έδρα της Λανς (3-0) και είδαν τις ελπίδες τους για την πρώτη τριάδα να μειώνονται σημαντικά (-5). Πλέον καλούνται να διατηρήσουν έστω τα κεκτημένα, δηλαδή την 4η θέση που δίνει εισιτήριο για το Europa League. Στο +2 από τη Λιλ (κέρδισε χθες), θέλουν νίκη σήμερα και την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Ανζέ διότι μετά υποδέχονται την ομάδα του Φονσέκα στο «Λουί Ντε». Εντός έδρας μετρούν 6-0-2 στα οκτώ τελευταία, μόνο στη νίκη επί της Μπρεστ και στην ήττα από Ρεμς δεν σημειώθηκε over 2,5.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Μονπελιέ η οποία αν και έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 53′ (Σαβανιέ), βρήκε το γκολ στο 84′ με τον Μαβιντίντι και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο. Στους 40 βαθμούς πλέον η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν, διατηρεί καλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη (+8).

Αρνητική η παράδοση της Μονπελιέ στο Πριγκιπάτο με μόλις ένα διπλό σε 16 παιχνίδια από το 2001 έως σήμερα (10-5-1). Ανεξάρτητα από έδρες, στα εννέα πιο πρόσφατα μεταξύ τους είχαμε επτά goal/goal και έξι over 2,5.

Δεν θα ασχοληθούμε με σημεία. Παρά την σημαντική απουσία του Σαβανιέ εκτιμώ ότι η Μονπελιέ μπορεί να βρει ένα γκολ απέναντι στην ασταθή άμυνα των Μονεγάσκων. Θα πάω με ένα combo goal/goal και ένα γκολ από ημίχρονο σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό.

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από τα ματς των 16.00

Πάμε τώρα στα παιχνίδια των 16:00. Το πιο αδιάφορο βαθμολογικά ματς της ημέρας είναι το ΚλερμόνΡεμς. Τέσσερεις συνεχόμενες νίκες μετρούν οι γηπεδούχοι φτάνοντας έτσι τους 46 βαθμούς. Ντεφορμέ η Ρεμς με δύο κολλητές ήττες από Ρεν και Στρασβούργο και μόλις ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία αλλά το εντυπωσιακό σερί 19 αήττητων αγώνων της έχει δώσει αυτό που χρειαζόταν.

Σε καλό φεγγάρι η Κλερμόν, δύσκολα να μείνει άσφαιρη για τρίτο σερί η Ρεμς που θα θέλει και να απαντήσει στο 2-4 του πρώτου γύρου. Σε καλές τιμές το αμφίτερμα, προσωπικά θα το πάρω μαζί με over καθώς δεν υπάρχει σκοπιμότητα και μπορεί να δούμε πιο χαλαρές άμυνες. Σηκώνει και ένα over 4,5 σαν δεύτερη επιλογή ρίσκου.

Άλλη μία απόδειξη του πόσο αλλοπρόσαλλη ομάδα είναι φέτος η Ρεν που κατάφερε να ηττηθεί στην έδρα της Μονπελιέ αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 53′. Σήμερα υποδέχεται την πεσμένη Ανζέ και θέλει πάση θυσία νίκη ώστε να μείνει κοντά στην Λιλ.

Φυσικά καμία αξία είτε στον σκέτο άσο, είτε σε συνδυασμό με over 1,5, προτιμώ να ποντάρω σε ένα εύστοχο σουτ από τον Μπουριγκό, παίκτης που αν βρει χώρο δοκιμάζει τα πόδια του ενώ εκτελεί και όλα τα στημένα (2.25 Stoiximan).

Προγνωστικά Γαλλίας: Με φόρα από το ντέρμπι η Μαρσέιγ

Σπουδαίο διπλό για τη Μαρσέιγ στο ντέρμπι κόντρα στη Λιόν, έστω κι αν αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Συνολικά ήταν καλύτερη και αν κάποια άξιζε τη νίκη ήταν αυτή. Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μετά το 3-1 επί της Τρουά με τους Μασσαλούς να διατηρούνται στη 2η θέση, ένα μόλις βαθμό πάνω από τη Λανς. Με νίκη σήμερα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν στο +4 και να μεταφέρουν την πίεση στη Λανς που θα παίξει την Τρίτη στην Τουλούζ.

Δεν θα είναι εύκολο το έργο των Μασσαλών απέναντι στη φορμαρισμένη Οσέρ. Οι «διπλωμάτες» με το 1-1 κόντρα στη Λιλ έμειναν αήττητοι για τέταρτο συνεχόμενο ματς ενώ μετρούν μόλις μία ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους (2-0 στο Στρασβούργο). Στους 33 βαθμούς πλέον η ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ, έναν πάνω από τις ισόβαθμες Στρασβούργο (ηττήθηκε την Παρασκεύη από Λιόν), Μπρεστ και Ναντ (παίζουν μεταξύ τους την Τετάρτη).

Εκτός του παιχνιδιού στον πρώτο γύρο (0-2 η Μαρσέιγ), οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν δύο χρόνια για το κύπελλο (στη Ligue 2 ακόμα η Οσέρ) με τη Μαρσέιγ να επικρατεί και τότε με το ίδιο σκορ.

Σημαδεύοντας το 7.50 στο «Βελοντρόμ»ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Σημαδεύοντας το 7.50 στο «Βελοντρόμ»

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ζερεμί Πινιάρ ο οποίος έχει καταλογίσει 16 πέναλτι στα 22 συνολικά παιχνίδια που διηύθυνε φέτος. Έξι έχει κερδίσει μέχρι στιγμής η Μαρσέιγ και εννέα η Οσέρ.

Δεν θα είναι τόσο εύκολο το ματς για τη Μαρσέιγ όσο υποδηλώνει το 1.37 που κυκλοφορεί ο άσος. Αξίζει λόγω διαιτητή να ποντάρουμε σε γκολ με πέναλτι ενώ εξαιρετικά υψηλό μου φαίνεται το 7.50 για μία εύστοχη προσπάθεια το Ρονζιέ. Η Μαρσέιγ σε τέτοια παιχνίδια που ο αντίπαλος κλείνεται στην άμυνα βγάζει πολλούς παίκτες μπροστά και ο Ρονζιέ συχνά φτάνει στο ημικύκλιο της περιοχής.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Combo
14:00
Μονακό - Μονπελιέ
Goal/goal & over 0,5 ημίχρονο
1.98
BET: 15 units
Combo
16:00
Κλερμόν - Ρεμς
Goal/goal & over 2,5
2.43
BET: 12 units
Ρίσκο
16:00
Κλερμόν - Ρεμς
Over 4,5
7.40
BET: 5 units
Ειδικά παικτών
16:00
Ρεν - Ανζέ
1+ σουτ στην εστία Μπουριγκό
2.25
BET: 10 units
Ειδικό
21:45
Μαρσέιγ - Οσέρ
Γκολ με πέναλτι
4.00
BET: 7 units
Ειδικά παικτών
21:45
Μαρσέιγ - Οσέρ
1+ σουτ στην εστία Ρονζιέ
7.50
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις