Η φόρμα κάνει την διαφορά στο 2.25

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά μέχρι 2.25 για αυτή την πραγματικά γεμάτη Κυριακή

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στην στήλη μας με προγνωστικά Κυριακής. Παίζουμε σε τριπλό ταμπλό αφού είμαστε σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία, ενώ έχουμε και ένα μίνι μακροχρόνιο για να κλείσουμε… τα ευρωπαϊκά μας. Πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Ντέρμπι με νικητές

  • Ξεκινάμε με το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Το ντέρμπι της πενταετίας στην Ελλάδα, φοβερό παιχνίδι και με τον νικητή να παίρνει πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» του Γιοβάνοβιτς δείχνουν συνέπεια και σταθερότητα, έχουν ρέντα κόντρα σε μία ανεβασμένη και σοβαρή ΑΕΚ μετά από καιρό. Άμα τα φιλτράρουμε όμως… βλέπουμε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα και βγάζουν πυγμή στα δύσκολα, ενώ έχουν μεγαλύτερο βάθος. Μπορούν το διπλό τίτλου στην Λεωφόρο, του λείπει του Παναθηναϊκού κάτι για να στεφθεί πρωταθλητής. Το 2 dnb στο 2.05.
  • Νωρίτερα έχουμε το Ίντερ – Λάτσιο. Οι «νερατζούρι» εκπέμπουν υγεία, προκρίθηκαν επί της Γιουβέντους στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και γενικά είναι σε καλή κατάσταση. Με προβλήματα οι «αετοί» δεν έχουν αποδείξει πολλά σε καταστάσεις πίεσης και χωρίς τον Τσίρο είναι άδειοι επιθετικά. Το ματς γέρνει στα αριστερά, κρατάμε τον άσο.

Προγνωστικά: Υψηλές αποδόσεις για τα δεδομένα

  • Στο ΠΑΟΚ – Προμηθέας παρουσιάζονται… υψηλές αποδόσεις για τον Προμηθέα. Γιατί; Οι Πατρινοί μπορούν να πάνε το ματς στα μέτρα τους, έχουν βάθος και φέτος έχουν αποδείξει πολλά πράγματα. Καλοί οι γηπεδούχοι όμως μέσα στην αστάθεια, ειδικά όταν μιλάμε για ένα do or die game. Πάμε με το διπλό +7,5 στο 1.70.
  • Τέλος στο Βαγιαδολίδ – Ατλέτικο, πάμε επίσης με το διπλό. Καταστροφικοί οι γηπεδούχοι, δεν θα αντέξουν στην ανωτερότητα και στην συνέπεια που παρουσιάζει το σύνολο του Τσόλο. Στο 1.70 επίσης αυτή η επιλογή.

Η φόρμα κάνει την διαφορά στο 2.25ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η φόρμα κάνει την διαφορά στο 2.25

Υ.Γ Κλείνουμε τις προβλέψεις με τους νικητές για τα ευρωπαϊκά, με το Europa Conference League. Στηρίζουμε Γουέστ Χαμ. Έχει δείξει χαρακτήρα, έχει ποιότητα και βάθος. Fair το 2.25 για να το κατακτήσει.

Μονό
13:30
Ίντερ - Λάτσιο
1
1.80
BET: 20 units
Μονό
15:45
ΠΑΟΚ - Προμηθέας Π.
2 (+7,5)
1.70
BET: 20 units
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
2 dnb
2.05
BET: 20 units
Μονό
22:00
Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
2
1.70
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Νικητής Europa Conference League
Γουέστ Χαμ
2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις