Ξεκίνημα εβδομάδας με ενισχυμένες αποδόσεις

Ξεκίνημα εβδομάδας με ενισχυμένες αποδόσεις

Η αγωνία στα μεγάλα πρωταθλήματα κορυφώνεται, με τις αναμετρήσεις σε Premier League και La Liga να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η 34η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται στο «King Power Stadium» (22:00), όπου η Λέστερ υποδέχεται την Έβερτον σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της παραμονής.

Οι δύο ομάδες παλεύουν στον πυθμένα της βαθμολογίας με διαφορά ενός βαθμού (29 και 28 αντίστοιχα) και η μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να… καταδικάσει τον χαμένο ή και τους δύο σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια και τώρα είναι η ώρα για «τρίποντο» εφόσον θέλει να διατηρηθεί ζωντανή για την παραμονή. Αντίστοιχα οι «αλεπούδες» στα τελευταία 10 παιχνίδια έχουν μόλις μία επιτυχία.

Λέστερ – Έβερτον 1:2.07 X:3.50 2:3.70

Στη La Liga η Μαγιόρκα υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο (20:00) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του «μαραθωνίου».

Στο «Son Moix» οι νησιώτες θέλουν το «τρίποντο» για να κυνηγήσουν ως το τέλος με όσες ελπίδες έχουν μια ευρωπαϊκή θέση (40 βαθμοί). Για να πετύχουν τον στόχο τους θα χρειαστεί να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία κόντρα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το 3-2 στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι είναι η μοναδική νίκη της Μαγιόρκα στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ η Μπιλμπάο με 46 βαθμούς αναζητά επίσης θέση που να δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1:3.60 X:3.10 2:2.30

Η 32η αγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας ολοκληρώνεται στο «Ramon Sanchez-Pizjuan» όπου η Σεβίλλη περιμένει την Χιρόνα (22:00), με το «τρίποντο» να διατηρεί ζωντανή την ευρωπαϊκή προοπτική για αμφότερες.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 41 βαθμούς), με τη φορμαρισμένη Σεβίλλη (4 νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων) να θέλει να σπάσει το σερί δύο νικών που έχει απέναντί της η καταλανική ομάδα.

Σεβίλλη – Χιρόνα 1:1.99 X:3.55 2:3.90

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Tα κορυφαία πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις