Απολαμβάνεις τα ντέρμπι με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Απολαμβάνεις τα ντέρμπι με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Απολαμβάνεις τα ντέρμπι με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Παίζεις τώρα στα σπουδαία παιχνίδια με Combo προσφορά* από τη Fonbet και απολαμβάνεις όλα τα ντέρμπι… τριπλά.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… μέχρι την επόμενη! Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ισοβαθμούν στην κορυφή των play offs της Super League και αναμετρώνται απόψε στη Λεωφόρο, στον αγώνα που θα κρίνει εν πολλοίς τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδος. Από τέσσερις σερί νίκες και μη δεχόμενη γκολ στα τελευταία 9/10 παιχνίδια της η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από την 4άρα επί του ΠΑΟΚ η «Ενωση» που έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες.

Σε… εκκρεμότητα και η 3η θέση, την οποία διεκδικούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο «δικέφαλος» φιλοξενεί τον Αρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και οι «ερυθρόλευκοι» τον Βόλο στο Καραϊσκάκη.

Και τελικός Κυπέλλου στο σημερινό πρόγραμμα, με τον Άγιαξ και την PSV Αϊντχόφεν αντίπαλους στο ουδέτερο «Ντε Κάουπ» του Ρότερνταμ. Η PSV νίκησε δις φέτος τον «Αίαντα» στο πρωτάθλημα ενώ είχαν ανταμώσει και στον περσινό τελικό και η Αϊντχόφεν κατέκτησε το Κύπελλο με ανατροπή στο σκορ και 2-1.

Δείτε επίσης: Combo προσφορά* μόνο για λίγες ημέρες. Θα τη χάσεις;

Η Λίβερπουλ παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να τερματίσει στην 4άδα της Premier League και να μετάσχει στο Champions League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ υποδέχεται την ντεφορμέ Τότεναμ, από την οποία απέχει ένα πόντο αλλά έχει δώσει κι ένα ματς λιγότερο. Ισόβαθμη των «σπερς» είναι η Αστον Βίλα, η οποία δοκιμάζεται στο Μάντσεστερ ενάντια στη Γιουνάιτεντ.

Η «σεντονάτη» πρώτη τριάδα της γαλλικής Ligue 1, πλην του τίτλου που καταλήγει στην Παρί, δεν έχει κριθεί ακόμη και τρεις ομάδες διεκδικούν τρεις θέσεις: Μαρσέιγ, Λανς και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι υποδέχονται τη Μονπελιέ και οι Μασσαλοί την Οσέρ.

Σέντρα στα play offs στο Βέλγιο όπου τρεις ομάδες τις χωρίζουν δύο βαθμοί και η Γκενκ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ.

Combo προσφορά*! Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις