Δεν έχει άγχος να παίζεις την Σάντερλαντ

Δεν έχει άγχος να παίζεις την Σάντερλαντ

Βήμα βήμα προς την άνοδο οι «Μαυρόγατες» και το 5.50 της Νότιγχαμ Φόρεστ για να πάρει ανάσα στη μάχη της παραμονής. Γράφει ο #Nikolas43

Προτελευταία αγωνιστική στις μικρές Αγγλίας και η μάχη της παραμονής ανάβει στην Premier League. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Αγγλία: Σάντερλαντ – Γουότφορντ 

Όλοι θα έχετε δει κάπου στο Ίντερνετ μια φωτογραφία με ένα συμπαθή παππού να πίνει καφέ να δηλώνει 27 χρονών και να μας λέει ότι δεν είναι αγχωτικές διάφορες καταστάσεις. Έτσι ακριβώς νιώθω κάθε φορά που ποντάρω ενώ παίζει η Σάντερλαντ. Μου έχει βγάλει λίγο λίγο την ψυχή αλλά δυο αγωνιστικές πριν το τέλος είναι σε θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Τα πράγματα είναι απλά κάνει δυο νίκες και ο πρώτος στόχος επετεύχθη καθώς δεν την επηρεάζει τι θα κάνουν οι υπόλοιπες επτά ομάδες που διεκδικούν την ίδια θέση. Η Γουότφορντ δεν είναι μέσα σε αυτές αφού έμεινε  πίσω, δεν κινδυνεύει όμως και με υποβιβασμό. Είναι από τις ομάδες που θα είναι άνετες τις δυο τελευταίες αγωνιστικές και ήδη ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Το κίνητρο το έχει η Σάντερλαντ και ελπίζω να έχει και το φιλότιμο να κερδίσει. Άσος στο 1.71 της Novibet και σαν κάλυψη το Over 2,5 στο 1.94. 

Δεν έχει άγχος να παίζεις την ΣάντερλαντΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Δεν έχει άγχος να παίζεις την Σάντερλαντ

Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 

Εδώ θα πάμε λίγο κόντρα στη λογική. Η Μπρέντφορντ είναι εξαιρετική φέτος, μας έκανε δώρο το διπλό μέσα στην Τσέλσι και η κατηγορία σώθηκε άνετα. Είναι ψηλά στη βαθμολογία και μαζί με τις Μπράιτον και Φούλαμ βλέπουν την έβδομη θέση που οδηγεί στο Conference, εκεί που έχει κάτσει η Λίβερπουλ. Και οι τρεις δεν είχαν στόχο την Ευρώπη άρα είναι ήδη ευχαριστημένες. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει το ζόρι και θέλει τη νίκη. Έκανε μεγάλη νίκη/ανατροπή κόντρα στη Μπράιτον και έδειξε ότι έχει ακόμα παλμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει με την Σαουθάμπτον η οποία είναι η πρώτη που χάνει τη μάχη της παραμονής. Αν συγκεντρώσει έξι βαθμούς στα δυο παιχνίδια κάνει ένα μεγάλο βήμα. Λίγο η αδιάφορη Μπρέντφορντ λίγο το κίνητρο λίγο η απόδοση της Novibet με πάνε στο διπλό του 5.50. 

Μονό
17:00
Σάντερλαντ - Γουότφορντ 
Over 2,5
1.94
BET: 40 units
Μονό
17:00
Σάντερλαντ - Γουότφορντ 
1
1.71
BET: 40 units
Μονό
17:00
Μπρέντφορντ - Νότιγχαμ Φόρεστ 
2
5.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις