Τρεις γερμανικές επιλογές μέχρι 2.56

προγνωστικά

Η Bundesliga έχει την τιμητική της στην σημερινή στήλη του #Bats, καθώς από εκεί προέρχονται όλες οι προτάσεις για αυτό το Σάββατο.

Έξι παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του γερμανικού πρωταθλήματος, και τα τέσσερα θα μας απασχολήσουν στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ουνιόν Βερολίνου – Λεβερκούζεν

Δεν είναι σύνηθες να βλέπουμε την τρίτη ομάδα της βαθμολογίας, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, ως αουτσάιντερ σε εντός έδρας αγώνα με την έκτη της βαθμολογίας. Συμβαίνει όμως στην αναμέτρηση της Ουνιόν Βερολίνου με τη Λεβερκούζεν, ίσως και το κορυφαίο ματς της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε τρομερή φόρμα φτάνοντας τα 13 ματς χωρίς ήττα. Φοβερή δουλειά από τον Τσάμπι Αλόνσο που πήρε την Μπάγερ από την ζώνη του υποβιβασμού και την οδήγησε στην εξάδα, παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ της και είναι λογικό να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να φύγει με το διπλό από το Βερολίνο. Ωστόσο, λίγο το γεγονός ότι ήταν πολύ τυχερή και δεν άξιζε τη νίκη κόντρα στη Λειψία την προηγούμενη αγωνιστική, λίγο η εντός έδρας σταθερότητα της Ουνιόν μας οδηγούν προς τα αριστερά. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι σε 14 παιχνίδια εντός έδρας στο πρωτάθλημα, όπου έχουν ηττηθεί μόνο δύο φορές τα τελευταία δύο χρόνια. Επιπλέον, η νίκη επί της Γκλάντμπαχ με 1-0 εκτός έδρας σίγουρα δίνει ψυχολογία στο σύνολο του Φίσερ, που παραμένει σε ευνοϊκή θέση όσον αφορά την έξοδο στο Champions League. Γι’ αυτό στηρίζουμε τους γηπεδούχους με το 1Χ & over 1,5 στο 2.10 της Fonbet.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ

Μια ακόμη ομάδα που κυνηγά την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ωστόσο, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της κάκιστης φόρμας της, που την έχει φέρει στο -5 από την εξάδα. Έφτασε τα οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα το 4-0 της τελευταίας αγωνιστικής από την Ντόρτμουντ. Το σημερινό παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ θα δείξει αν μπορούν οι «αετοί» να παραμείνουν στη διεκδίκηση της έκτης θέσης ή αν θα χάσουν οριστικά κάθε ελπίδα.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πέντε βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, προβάδισμα που δεν εξασφαλίζει κάτι αλλά ταυτόχρονα τους δίνει μια ασφάλεια. Η εκτός έδρας πορεία των Βαυαρών είναι άκρως προβληματική οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, ο Μάασεν δεν προδίδει τις αξίες του και συνεχίζει να κατεβάζει μια ομάδα που παίζει επιθετικά και ανοιχτά, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνει συχνά το goal/goal και το over 2,5. Θα περάσει δύσκολα στο «Βαλντστάντιον», όπου η Άιντραχτ αγνοεί την ήττα εδώ και επτά ματς στην Bundesliga. Πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με το over 2,5, που στη WinMasters δίνεται σε απόδοση 2.33.

Προγνωστικά: Δύο μονομάχοι για την τέταρτη θέση

Την ευκαιρία να συνεχίσει τις νίκες έχει στον εκτός έδρας αγώνα με την Κολωνία η Φράιμπουργκ. Με το επιβλητικό 4-0 επί της Σάλκε επέστρεψε στην τετράδα και τον τελευταίο καιρό δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της. Η σημερινή πρόκληση είναι σίγουρα πιο δύσκολη, καθώς οι «τράγοι» έχουν αποδειχθεί αρκετά δυνατός αντίπαλος ακόμα και για τις μεγαλύτερες ομάδες. Τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα την έχουν 11η με 35 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ανησυχήσει όσον αφορά την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται περισσότερο τη νίκη και υπερτερούν ποιοτικά, οπότε αξίζει να τους στηρίξουμε με κάλυψη. Πρώτη επιλογή της δυάδας μας το Χ2 με απόδοση 1.62.

Τρεις γερμανικές επιλογές μέχρι 2.56ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τρεις γερμανικές επιλογές μέχρι 2.56

Η έτερη διεκδικήτρια της τέταρτης θέσης, Λειψία, υποδέχεται την Χόφενχαϊμ. Αμφότερες προέρχονται από ήττα και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα για τους δικούς τους λόγους. Οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν από τις θέσεις του υποβιβασμού, όμως ακόμα δεν έχουν πάρει διαφορά ασφαλείας. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να κυνηγήσουν τη νίκη σε καθένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια και άρα να ρισκάρουν. Για τους «ταύρους» δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, έτσι κι αλλιώς εντός έδρας χαρίζουν στον κόσμο τους ματς με αρκετά τέρματα. Με το over 2,5 σε απόδοση 1.58 συμπληρώνουμε τη δυάδα μας, που συνολικά πληρώνει 2.56 στη Novibet.

Combo
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Λεβερκούζεν
1Χ & over 1,5
2.10
BET: 20 units
Combo
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ
1 & over 2,5
2.33
BET: 18 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
16:30
Κολωνία - Φράιμπουργκ
Χ2
1.62
16:30
Λειψία - Χόφενχαϊμ
Over 2,5
1.58
BET: 17 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις