ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Αστραφτερό πάρτι χωρίς πρίγκιπες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αστραφτερό πάρτι χωρίς πρίγκιπες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Αστραφτερό πάρτι χωρίς πρίγκιπες

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Έφτασε η ώρα του τελικού για Ναντ και Τουλούζ. Λογικά φαβορί Λιλ, Μετς και Μπορντό, ντέρμπι στη Νορμανδία.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Σπουδαία μέρα σήμερα για το γαλλικό ποδόσφαιρο και όσους ασχολούμαστε με αυτό. Πέρα από το κλασικό πρόγραμμα Σαββάτου με Ligue 1 και Ligue 2, απόψε στις 22.00 στο «Σταντ ντε Φρανς» πέφτει η αυλαία στο θεσμό των ίσων ευκαιριών. Ένας τίτλος που μπορεί από τη μία να βαφτεί για πρώτη φορά στην ιστορία στα χρώματα της Τουλούζ ή και να πάει στην μεριά της Ναντ (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) που από του χρόνου μπορεί να αγωνίζεται στη Ligue 2. Απλά και… γαλλικά πράγματα, πάμε να δούμε τα σαββατιάτικα προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Μονόδρομος η νίκη για Λιλ

Θεωρητικά εύκολο απόγευμα έχει η Λιλ που υποδέχεται την Αζαξιό στο «Πιέρ-Μορουά». Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Οσέρ αλλά η απόστασή τους από Ρεν και Λιόν αυξήθηκε μιας και ηττήθηκαν και οι δύο (+3 από Ρεν, +3 και από Λιόν που κέρδισε χθες). Επιστρέφει σήμερα στο σπίτι της όπου έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία (4-1-0) ενώ έχει να ηττηθεί από 31 Αυγούστου (1-2 από Νις).

Η Αζαξιό κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Μπρεστ αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 66’. Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί έξι ηττών αλλά οι ισοπαλίες δεν της αρκούν (10 βαθμούς πίσω από την 17η θέση). Εν ολίγοις, αν δεν κερδίσει σήμερα τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τους Κορσικανούς. Πώς όμως να κερδίσει μια ομάδα που σκοράρει με το στανιό (δύο γκολ στα επτά τελευταία).

Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο της Λιλ ήταν στις 5 Οκτωβρίου 2013 (3-0 η Λιλ). Συνολικά η Λιλ στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια μέσα-έξω (επτά ματς από το 2006 έως το 2014 συν το φετινό του πρώτου γύρου) μετράει μόνο νίκες. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι σε όλα αυτά τα παιχνίδια η Λιλ κέρδιζε ήδη από ημίχρονο.

Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αυτή η Αζαξιό θα σταθεί εμπόδιο στο «Πιέρ-Μορουά». Θα είναι μαχητική σίγουρα μιας και παίζει για τη σωτηρία της αλλά και η Λιλ μόνο αδιάφορη δεν είναι. Καμία αξία ο σκέτος άσος στα επίπεδα που κυκλοφορεί, θα πάμε με τον άσο από ημίχρονο σε συνδυασμό με over 1,5 σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό. Επιπλέον, θα πάρουμε και σήμερα το ένα εύστοχο σουτ του Ζεγκρόβα σε χαμηλότερη (σε σχέση με το 3άρι της προηγούμενης εβδομάδας) αλλά ακόμα ικανοποιητική τιμή.  

Κύπελλο ή σωτηρία;

Αυτό το δίλημμα θα πρέπει να στριφογυρίζει στο μυαλό όλων στη Ναντ. Τα «καναρίνια» έχουν μπροστά τους την ευκαιρία για ένα repeat για δεύτερη φορά στην ιστορία τους (μετά το 1999-2000). Ωστόσο η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται στη Ligue 1 (16η  με 32 βαθμούς και σε ισοβαθμία με Στρασβούργο και Μπρεστ την οποία μάλιστα αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τετάρτη) δεν γίνεται να μην υπάρχει έστω σαν σκέψη στο μυαλό.

Αντιθέτως η Τουλούζ είναι πιο άνετη. Πέρασε από την έδρα της Λοριάν (0-1), έφτασε τους 41 βαθμούς και έχει την πολυτέλεια να επικεντρωθεί με μεγαλύτερη άνεση στο σημερινό ιστορικό για την ίδια παιχνίδι (πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου).

Αστραφτερό πάρτι χωρίς πρίγκιπεςΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Αστραφτερό πάρτι χωρίς πρίγκιπες

Η πρόσφατη παράδοση πάντως δεν ευνοεί τους «βιολά» οι οποίοι ηττήθηκαν και στο ματς του πρώτου γύρου (3-1) ενώ οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στα play off υποβιβασμού τη σεζόν 20-21 (18η η Ναντ από Ligue 1, 3η η Τουλούζ από Ligue 2) με τα «καναρίνια» να κερδίζουν την παραμονή στην πρώτη κατηγορία χάρη στα δύο εκτός έδρας γκολ στην Τουλούζη (1-2, 0-1 κέρδισε η Τουλούζ στην ρεβάνς).

Όπως και νά ‘χει, πολλές οι παράμετροι που μπορεί να επηρεάσουν ένα παιχνίδι αλλά δεν παύει να είναι ένας τελικός. Αμφότερες θα τα δώσουν όλα και γι’ αυτό περιμένω ένα ισορροπημένο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το ένστικτό μου μου λέει Τουλούζ στα πέναλτι και εκεί θα βάλω κάτι ψιλά. 

Επιλογές από Ligue 2

Πάμε τώρα να δούμε τις σημερινές επιλογές μας από την 33η αγωνιστική της Ligue 2:

  • Must-win παιχνίδι έχει μπροστά της η Μετς που υποδέχεται την Παρί. Στο -1 και πάλι από την δεύτερη Μπορντό την ώρα που η Παρί με το 3-0 επί της Νιμ είναι πλέον ασφαλής (9η στο +9). Οριακά αποδεκτός ο άσος όσο κυκλοφορεί γύρω στο 1,84 (novibet), θα μπει στις επιλογές μας.
  • Κρίσιμο παιχνίδι και το ΓκινγκάμπΛαβάλ. Στους 42 βαθμούς οι γηπεδούχοι και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και την σημερινή τους αντίπαλο. Με καλή ψυχολογία η Λαβάλ μετά την νίκη επί της Σοσό. Νομίζω ότι έχουν από ένα γκολ και οι δύο (2,04 betshop).
  • Δύσκολη έξοδο έχει η Μπορντό που φιλοξενείται στο «Εϊνό» από τη Βαλενσιέν. Οι Γιρονδίνοι θέλουν μόνο νίκη ώστε να παραμείνουν δεύτεροι ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η Μετς αλλά και η Βαλενσιέν θέλει βαθμό ή βαθμούς (+3 από τη ζώνη). Εντός έδρας οι «Αθηναίοι» είναι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ανταγωνιστικοί με μοναδική ήττα το 4-5 από την Παρί πριν δύο αγωνιστικές (5-10-1 συνολικά φέτος). Παρ’ όλα αυτά η Μπορντό βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και εκτιμώ ότι μπορεί να φύγει με το διπλό. Στο 1,85 κυκλοφορεί το απλό διπλό, στο 2,43 μαζί με over 1,5 και εκεί θα καταλήξω προσωπικά.
  • Δελεάζουν οι αποδόσεις στα γκολ του ΚαένΧάβρη. Δύσκολα να προλάβει την δεύτερη θέση η Καέν (-7) αλλά μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι της Νορμανδίας και οι «βίκινγκ» σίγουρα θα θέλουν να βάλουν τέλος στο εντυπωσιακό αήττητο σερί των φιλοξενούμενων (30 ματς χωρίς ήττα). Τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους εμφάνισαν goal/goal & over 2,5 με το απλό over να γυρίζει στο 2,60 και το combo κοντά στο 3.00.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Μονό
15:45
Καέν - Χάβρη
Over 2,5
2.60
BET: 8 units
Combo
18:00
Λιλ - Αζαξιό
1 ημίχ./1 τελ. & over 1,5
1.95
BET: 15 units
Ειδικά παικτών
18:00
Λιλ - Αζαξιό
1+ σουτ στην εστία Ζεγκρόβα
2.25
BET: 10 units
Μονό
20:00
Μετς - Παρί
1
1.84
BET: 12 units
Μονό
20:00
Γκινγκάμπ - Λαβάλ
Goal/goal
2.04
BET: 10 units
Μονό
20:00
Βαλενσιέν - Μπορντό
2 & over 1,5
2.45
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ναντ - Τουλούζ
Τουλούζ στα πέναλτι
13.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις