Στρόμαν και Βαλντέζ σκοτώνουν

προγνωστικά mlb

Προγνωστικά MLB: Μεγάλο κουπόνι και ο #Dogass ασχολείται με τρεις αναμετρήσεις

Καλημέρα σε όλους. Οι Πάδρες ήταν κάκιστοι χθες και μοιραία ηττήθηκαν με 2-5, ενώ ο Όστιν Νόλα έμεινε εκτός αποστολής. Στα σημερινά προγνωστικά MLB θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις.

Με Στρόμαν συνεχίζει τις νίκες

Οι Καμπς, χθες το βράδυ, μας πλήγωσαν κλείνοντας νικηφόρα τη σειρά με τους Πάδρες. Σήμερα ταξιδεύουν στη Φλόριντα για να αντινετωπίσουν τους Μάρλινς. Στο ανάχωμα ξεκινάει ο Στρόμαν, ο οποίος μας έχει… πληρώσει σε προηγούμενες αναμετρήσεις.

Στρόμαν και Βαλντέζ σκοτώνουνΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Στρόμαν και Βαλντέζ σκοτώνουν

Είναι εκπληκτικός φέτος, καθώς επιτρέπει λίγο πάνω από ένα run ανά παιχνίδι. Μπροστά του θα παίξει ο Λουζάρντο, ο οποίος είναι τραγικός φέτος δίνοντας πάνω τέσσερα run. Με αυτά τα δεόμενα θα πάρουμε τη νίκη των Καμπς. Ακόμη θα πάρουμε και τα over 4,5 strikeout του Μάρκους Στρόμαν.

Βαλντέζ και Φριντ έτοιμοι για παράσταση

Τέλος θα πάρουμε μία δυάδα με καθαρές νίκες των Μπρέιβς και Άστρος. Ξεκινούν στις σημερινές αναμετρήσεις τους με τους καλύτερούς τους πίτσερ (Βαλντεζ- Φριντ). Οι Μετς και Φίλις έχουν κάνει κάποιες… κηδείες, αλλά όχι σε τόσο καλά ρόστερ. Η δυάδα σε απόδοση τριπλασιασμού θα μπει στα προγνωστικά MLB.

Μονό
01:40
Μάρλινς - Καμπς
2
1.83
BET: 20 units
Ειδικό
01:40
Μάρλινς - Καμπς
Στρόμαν over 4,5 strikeout
1.75
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.92
02:10
Μετς - Μπρέιβς
2
1.72
03:10
Αστρος - Φίλις
1
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις