Φουλάρει για τον τίτλο στο 2.88

προγνωστικά

Τρία σημεία επιφυλάσσει το πρόγραμμα της Παρασκευής για τον #Bats με έμφαση στη μάχη της Ντόρτμουντ για την κορυφή.

Τα ματς που διεξάγονται σε Bundesliga, La Liga και Ligue 1 είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν στα σημερινά προγνωστικά, με αποδόσεις από 2.21 μέχρι 3.20.

Προγνωστικά: Μπόχουμ – Ντόρτμουντ

Κι όμως είναι αλήθεια. Πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν, η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έναν βαθμό μπροστά από την Μπάγερν. Οι Βαυαροί έχασαν με 3-1 στην έδρα της Μάιντζ κι η Μπορούσια δε γινόταν και πάλι να τους χαριστεί. Παρουσίασε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να διαλύσει με 4-0 την Άιντραχτ και να φτάσει τους 60 βαθμούς. Πλέον, η κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται στα χέρια της. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής είναι έτσι δομημένο ώστε να έχει μεγάλη ευκαιρία να φτάσει μέχρι και στο +4 πριν παίξει η ομάδα του Τούχελ, αυξάνοντας έτσι την πίεση στο στρατόπεδο της Μπάγερν.

Η Μπόχουμ ευελπιστεί να τις χαλάσει τα σχέδια, προφανώς για δικό της όφελος πάνω απ’ όλα. Η αποκαρδιωτική εικόνα της το προηγούμενο Σάββατο οδήγησε σε εντός έδρας συντριβή με 5-1 από τη Βόλφσμπουργκ. Πλέον είναι μόλις δύο βαθμούς μπροστά από τα μπαράζ υποβιβασμού, οπότε χρειάζεται οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε. Το παράδοξο είναι ότι τον τελευταίο καιρό εντός έδρας είναι τραγική, με πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ αντίθετα εκτός έδρας είναι αήττητη στα τελευταία τρία ματς. Η έλλειψη ποιότητας είναι δεδομένη κι η μάχη της παραμονής αποδεικνύεται πολύ ζόρικη για την Μπόχουμ. Μπορεί η Ντόρτμουντ να αρέσκεται στις… αυτοκτονίες αλλά εδώ δύσκολα θα αφήσει βαθμούς. Δεδομένου ότι και οι δύο σκοράρουν και δέχονται γκολ με το… τσουβάλι, υπάρχει αξία στην επιλογή του διπλού με goal/goal, η οποία πληρώνει 2.88 στη Novibet.

Οσασούνα – Σοσιεδάδ

Βασκικό ντέρμπι διεξάγεται στην Παμπλόνα μεταξύ της Οσασούνα και της Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Καντίθ δύσκολα και με μεγάλη δόση τύχης την προηγούμενη αγωνιστική, με σκορ 1-0. Ο στόχος της Ευρώπης παραμένει μακρινός αλλά εφικτός, καθώς η Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο προπορεύονται. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κι ο τελικός του κυπέλλου, όπου αν η Οσασούνα φτάσει στην κατάκτηση θα εξασφαλίσει την πρόκριση στο Europa League.

Σίγουρα πιο σημαντικό το διακύβευμα για την Σοσιεδάδ, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση και κυνηγά την έξοδο στο Champions League. Με τη λευκή ισοπαλία που απέσπασε στην Ανδαλουσία κόντρα στην Μπέτις μπορεί να νιώθει ασφαλής, καθώς βρίσκεται στο +5 από την πέμπτη θέση. Φυσικά, υπάρχει δρόμος μέχρι να κλειδώσει την παρουσία της στην τετράδα αλλά τουλάχιστον το προβάδισμά της μοιάζει ισχυρό. Εκτός έδρας η ομάδα του Αλγουαθίλ προβληματίζει, μετρώντας έξι διαδοχικούς αγώνες χωρίς νίκη. Το να σπάσει αυτό το σερί απόψε μοιάζει πολύ δύσκολο, στο γήπεδο της μαχητικής Οσασούνα. Ωστόσο, είναι αρκετά συμπαγής ώστε να φύγει αλώβητη. Το ποντάρισμά μας πάει στην ισοπαλία, με απόδοση 3.20 στη Novibet.

Στρασβούργο – Λυών

Κλείνουμε με τη μονομαχία του Στρασβούργου κόντρα στη Λυών για την 33η αγωνιστική της Ligue 1. Δύο ομάδες με τεράστιο κίνητρο για τη νίκη, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Μετά την ήττα με 2-1 από τη Μαρσέιγ, η Λυών πλέον χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα αλλά και μικρές… βοήθειες από Ρεν και Λιλ που προηγούνται βαθμολογικά και έχουν το προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα των «λιονέ» είναι έτσι κι αλλιώς απαιτητικό, οπότε ματς όπως το σημερινό δεν έχουν περιθώριο να μην τα κερδίζουν.

Φουλάρει για τον τίτλο στο 2.88ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φουλάρει για τον τίτλο στο 2.88

Το ίδιο ισχύει και για το Στρασβούργο, που κάνει φοβερή προσπάθεια τον τελευταίο καιρό για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τρουά και Αζαξιό δε φαίνεται να προλαβαίνουν να σωθούν, η Ανζέρ έχει πέσει μαθηματικά, οπότε θα γίνει… ο κακός χαμός για την αποφυγή της 17ης θέσης, η οποία επίσης οδηγεί στη Ligue 2. Το Στρασβούργο ισοβαθμεί με Ναντ και Μπρεστ στους 32 βαθμούς, έχοντας αυτή την στιγμή το πλεονέκτημα έναντι και των δύο, ενώ 33 βαθμούς έχει η Οσέρ. Και οι δύο σημερινοί μονομάχοι συνηθίζουν να προσφέρουν αγώνες με αρκετά γκολ. Αυτό επιβεβαιώνεται και όσον αφορά τα μεταξύ τους ματς, καθώς στις τελευταίες εννιά συναντήσεις τους έχει σημειωθεί goal/goal ή over 2,5. Η ισοπαλία δε βολεύει κανέναν, οπότε ο συνδυασμός αυτών των δύο σημείων συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, στο 2.21 της Betshop.

Combo
21:30
Μπόχουμ - Ντόρτμουντ
2 & goal/goal
2.88
BET: 17 units
Μονό
22:00
Οσασούνα - Σοσιεδάδ
Χ
3.20
BET: 13 units
Combo
22:00
Στρασβούργο - Λυών
Goal/goal & over 2,5
2.21
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις