Mε τις «ζέβρες» στο 3.05

προγνωστικά

Ρισκάρει ο #Georgiou σήμερα με δύο επιλογές του από τη Serie A αλλά και τα δεύτερα παιχνίδια των πλέι οφ της Euroleague

Ο Απρίλιος ετοιμάζεται να μας αποχαιρετίσει σιγά σιγά, αφήνοντάς μας ανάμεικτα συναισθήματα. Τελευταία έχω βρει τον εαυτό μου να ρισκάρει οπότε είπα να τολμήσω και στα σημερινά προγνωστικά με μια αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής της Serie A και μία από τα πλέι οφ της Euroleague.

Προγνωστικά: Λέτσε – Ουντινέζε

Σε δύσκολη θέση έχει έρθει η Λέτσε η οποία υποδέχεται σήμερα στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A, την Ουντινέζε. Συγκεκριμένα τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα που μετρά το τελευταίο διάστημα, την έχουν φέρει κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού και την 16η, μετρώντας μία ισοπαλία και επτά ήττες, όπου απέχει δύο μόλις βαθμούς από την 18η Βερόνα. Μάλιστα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Μίλαν στο «Σαν Σίρο», ένα αποτέλεσμα που ήρθε από τα τέρματα του Ραφαέλ Λεάο στο 40′ και 74′ αντίστοιχα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχει το τρίτο χειρότερο ρεκόρ εντός έδρας αγώνων στη κατηγορία έχοντας νικήσει μόλις στα δύο από τα 15 ματς. Απόντες από την αναμέτρηση του «Κομουνάλε Βία ντελ Μάρε» θα είναι οι αμυντικοί Ντερμάκου και Πόνγκρασιτς λόγω μακροχρόνιου τραυματισμού ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κολόμπο. Ο Ουμτιτί θα είναι και πάλι στο πλευρό του Μπασιρότο στο κέντρο της άμυνας ενώ στη τριάδα της επίθεσης αναμένεται να βρεθούν οι Σισέι, Μπαντά και Ντι Φραντσέσκο.

Η Ουντινέζε από την άλλη πλευρά μπορεί να έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια και να μη μετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ωστόσο όταν βρίσκεται στην καλή της μέρα στο πρωτάθλημα, μπορεί να κάνει πολλά και ωραία πράγματα όπως έδειξε και απέναντι στην Κρεμονέζε την περασμένη εβδομάδα. Για την ακρίβεια, τη νίκησε εύκολα με 3-0, σκορ που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο 45λεπτο και συγκεκριμένα μέχρι και το 36′ χάρη στα γκολ των Σάμαρτζιτς, Πέρεζ και Σασές. Σταμάτησε μάλιστα κι ένα σερί τριών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, αλλά η «αχίλλειος πτέρνα» της είναι η αστάθεια στις εμφανίσεις της. Το σίγουρο είναι πάντως πως πηγαίνει χωρίς άγχος μέχρι το τέλος της σεζόν, απλά προσμένοντας σε ένα καλύτερο πλασάρισμα από την 9η θέση που βρίσκεται. Θα απουσιάσουν ο αμυντικός Εμποσέ, ο μεσοεπιθετικός Ντεολοφέου ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Παφούντι και Σασές.

Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις Κάουνας 

Το σοβαρό της πρόσωπο καλείται να δείξει η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ζαλγκίρις και στο δεύτερο παιχνίδι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με σκοπό να κάνει το 2-0, αλλά και να μεταφέρει το άγχος και την πίεση στους Λιθουανούς που ως γνωστόν θα φιλοξενήσουν το φετινό Final Four στη «Zalgirio Arena» το τριήμερο 19-21 Μαΐου. Άλλωστε κανείς δεν έχει ξεχάσει πως τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι δεινοπάθησε απέναντι σε Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Μπάγερν Μονάχου, μέχρις ότου εξασφαλίσει την πρόκριση, με 3-2 νίκες και με πλεονέκτημα έδρας. Στο πρώτο ματς, το οποίο και νίκησε πιο εύκολα απ’ ό,τι έδειξε το τελικό 91-69, έβγαλε σκληράδα στην άμυνα και με σημαντικό ατού τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ κατάφερε να περιορίσει τους αντιπάλους της.

Mε τις «ζέβρες» στο 3.05ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Mε τις «ζέβρες» στο 3.05

Η Ζαλγκίρις ήξερε εκ των προτέρων πως παίρνοντας την πρόκριση στα πλέι οφ ως 7η, θα είχε δύσκολο έργο κόντρα στην 2η της κανονικής περιόδου Μπαρτσελόνα. Όπερ κι εγένετο με τους παίκτες του Κάζις Μασκβίτις, να μην έχουν ενέργεια αλλά και ψυχικά αποθέματα στο πρώτο ματς, πριν από 48 ώρες. Βλέπετε οι Καταλανοί, επιβάλλοντας από την αρχή τον ρυθμό τους, έκαναν κυριολεκτικά ό,τι ήθελαν τη λιθουανική ομάδα, η οποία καλείται να συνέλθει άμεσα, αν θέλει να ανεβάσει τον πήχη και να τα παίξει όλα για όλα μέσα στην καυτή έδρα της, τη «Zalgirio Arena». Ένα κομμάτι που πρέπει να δώσει προτεραιότητα, είναι αναμφίβολα, την άμυνα μέσα στη ρακέτα, που δέχτηκε πολλούς πόντους στο πρώτο ματς ενώ βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να μιλήσουν περισσότερο σε τέτοιας δυσκολίας ματς, οι Τέιλορ και Ουλανόβας. Επιλέγουμε το διπλό της Ουντινέζε σε απόδοση 3.05 στη Novibet αλλά και τους over 82,5 πόντους της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 1.80 στη Novibet.

Μονό
19:30
Λέτσε - Ουντινέζε
2
3.05
BET: 10 units
Μονό
21:00
Mπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις Κάουνας
Μπαρτσελόνα over 82,5
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις