«Μανταρίνια» με ρίσκο στο 3.35

προγνωστικά

Ο τελικός των τελικών για την Μπλάκπουλ καθώς σε περίπτωση ήττας αποχαιρετά την Championship. Γράφει ο #Nikolas43.

Πέρυσι η σωτηρία ήρθε σχετικά άνετα, φέτος τα βρήκε σκούρα. Η Μπλάκπουλ προσπαθεί να μείνει με νύχια και με δόντια στην Championship αλλά η Μίλγουολ έχει τα δικά της σχέδια. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά

Προγνωστικά: Μπλάκπουλ – Μίλγουολ

Τέτοιες βραδιές θέλω να είμαι στο Μπλάκπουλ. Να ζήσω όλο αυτό που επικρατεί σε μια πόλη που φιλοξενεί τέτοιας σημασίας παιχνίδια. Αυτό που καμιά φορά απολαμβάνεις πιο πολύ και από το ίδιο το ματς. Μπλάκπουλ απέναντι στη Μίλγουολ. Αμφότερες χρειάζονται το απόλυτο των νικών στα δυο τελευταία παιχνίδια. Τα «Μανταρίνια» για να σωθεί η κατηγορία και τα «Λιοντάρια» για να μη χάσουν τα μπαράζ ανόδου. Η Μπλάκπουλ μέτρια έως κακή όλη τη χρονιά, γι’ αυτό και χαμηλά βαθμολογικά. Τα παίζει όλα για όλα, θέλει τις δυο νίκες και να μην πάρει πάνω από τρεις βαθμούς η Χάντερσφιλντ σε τρία παιχνίδια. Αν και μιλάμε για θαύμα, η ελπίδα θα πεθάνει τελευταία. 

Η Μίλγουολ τώρα, ενώ όλη τη χρονιά είχε θέση στα πλέι οφ ξαφνικά άρχισε να πετάει βαθμούς.  Την περασμένη αγωνιστική έχασε από την υποβιβασμένη Γουίγκαν. Αν δεν συνέλθει θα χάσει το τρένο της ανόδου ακόμα μια φορά. Θέλει δυο νίκες και παράλληλα να έχει απώλεια βαθμών μια εκ των Κόβεντρι ή Σάντερλαντ. Δύσκολες οι προβλέψεις σε τέτοια παιχνίδια, αλλά εγώ προσωπικά ζω για να στοιχηματίζω στις τελευταίες αγωνιστικές.

«Μανταρίνια» με ρίσκο στο 3.35ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!«Μανταρίνια» με ρίσκο στο 3.35

Θα ποντάρω σε δυο επιλογές, πρώτα στο over 2,5 το οποίο είναι στο 2.01 στη Novibet. Επίσης στον άσο της Μπλάκπουλ στο 3.35 για ένα και μόνο λόγο. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, αυτή τη στιγμή γυαλίζει το μάτι της Μπλάκπουλ όμως. Επιλογή με ρίσκο αλλά και χωρίς αυτό δεν θα είχε τόση ομορφιά το στοίχημα.  

Μονό
22:00
Μπλάκπουλ - Μίλγουολ
Over 2,5
2.01
BET: 40 units
Ρίσκο
22:00
Μπλάκπουλ - Μίλγουολ
1
3.35
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις