Ειδικά παικτών μέχρι 2.40!

προγνωστικά

Προγνωστικά από τον 4ο τελικό της Volleyleague και μακροχρόνια Euroleague, έχει ο #Μasterbetchef. Ειδικά παικτών μέχρι 2.40!

Αγαπητοί φίλοι η στήλη δεν τα πήγε καλά αυτή την εβδομάδα στα προγνωστικά, άλλα κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Πάμε να ανακάμψουμε άμεσα με επιτυχημένα προγνωστικά μπάσκετ και βόλεϊ.

Προγνωστικά βόλεϊ: Iσοφάριση με όπλο το μπλοκ

Η Volleyleague ήτανε φέτος αρκετά δυνατή, σε σχέση με πρόσφατες χρονιές, και έτσι ολοκληρώνεται. Με μια ενδιαφέρουσα σειρά τελικών, που έφτασε στον 4ο και πολύ κρίσιμο αγώνα. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ σήμερα, θα έχουμε 5ο και τελευταίο ματς στου Ρέντη. Ο Ολυμπιακός με νίκη παίρνει πρωτάθλημα.

Δεν πιστεύω ότι θα τελειώσει σήμερα η ιστορία όμως. Ο ΠΑΟΚ έφτασε ένα σετ μακριά από το break στο προηγούμενο ματς, άλλα μετά… κοιμήθηκε. Ο Ολυμπιακός σερβίρει με καταπληκτικά ποσοστά σε όλη τη σειρά, κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί σε τέτοιο βαθμό. Οι γηπεδούχοι αν κρατήσουν, όπως συνηθίζουν, καλή υποδοχή με Κοκκινάκη, Ράπτη, Γιόρνα, θα έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Αν ο Γουόλς πάρει καλά τη μπάλα, μπορεί να μοιράσει σωστά το παιχνίδι. Ράπτης, Βαν Ντε Ντρίς και Σκρεντάου είναι δυνατοί επιθετικά, και μπορούν να τελειώσουν τις φάσεις που θα πάρουν πάνω τους. Ειδικά ο Βέλγος βρίσκεται σε φοβερή φόρμα και εκτός από την επίθεση, βοηθάει πολύ και στο μπλοκ.

Ειδικά παικτών μέχρι 2.40!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ειδικά παικτών μέχρι 2.40!

Ασταμάτητη η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η ομάδα που ξεχώρισα στη φετινή Εuroleague είναι η Μακάμπι. Έκανε τις καλύτερες μεταγραφές το καλοκαίρι, άλλα όπως ήτανε λογικό, άργησε να δέσει. Εδώ και 2,5 μήνες όμως έχει βρει φοβερό ρυθμό και δεν τη σταματάει τίποτα. Η επίθεση της είναι μακράν η καλύτερη στη λίγκα αυτή τη στιγμή. Ενώ όταν χρειάζεται, απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και άμυνα. Πιστεύω ότι θα πάρει την κούπα με παρέλαση στο final four. Ο Μπόνζι Κόλσον είναι ο πιο πολυδιάστατος forward της διοργάνωσης, και πάντα οι αριθμοί του είναι καλοί σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Με έχει πληρώσει μάλιστα δύο φορές ως τώρα, στα προγνωστικά για το ποιος παίκτης θα κάνει double double.

Combo
19:15
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Bαν Ντε Ντρις over 1,5 πόντοι από μπλοκ & Ράπτης over 1,5 άσοι
2.40
BET: 20 units
Μονό
19:15
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
1
1.77
BET: 20 units
Combo
19:15
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
1 & Bαν Ντε Ντρις over 1,5 Πόντοι από μπλοκ & Ράπτης over 1,5 άσοι
3.60
BET: 5 units
Μακροχρόνιο Euroleague 2022-23
Νικητής
Μακάμπι Τελ Αβίβ
10.00
BET: 25 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 8.90
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Σκορ σειράς: ΠΑΟΚ 3-2
4.20
Παναθηναϊκός (Γ) - Ολυμπιακός (Γ)
Χάντικαπ σειράς: Ολυμπιακός (Γ) +1,5
2.12
BET: 12 units
Μακροχρόνιο Α1 γυναικών 2022-23
Παναθηναϊκός (Γ) - Ολυμπιακός (Γ)
Χάντικαπ σειράς: Ολυμπιακός (Γ) +1.5
2.12
BET: 22 units
Μακροχρόνιο Volleyleague 2022-23
Νικητής
ΠΑΟΚ
4.30
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις