Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις με ενισχυμένες αποδόσεις

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις με ενισχυμένες αποδόσεις

Τα Playoffs της Euroleague συνεχίζονται με το Game 2 στη σειρά του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε, αλλά και αυτό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός έκανε το απαιτούμενο πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final-4 και στο Game 2 απέναντι στη Φενέρ ψάχνει το 2/2 στην έδρα του (21:30).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε ιδανική αρχή στα Playoffs και αφού ξέσπασε με τα 6/7 τρίποντα του Κάνααν και τα 16/29 συνολικά έξω από τα 6.75μ., έκανε το καθήκον του, υπερασπίστηκε το ΣΕΦ (79-68) κι έκανε το 1-0.

Τώρα ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι, ξανά στο ΣΕΦ, όπου στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι το 2-0 για να έρθει ακόμα πιο κοντά η πρόκριση σε δεύτερο συνεχόμενο Final-4.

Όσο για την τουρκική ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα ψάξει το break για να «κλέψει» το πλεονέκτημα έδρας και να οδηγήσει το μονοπάτι της πρόκρισης μέσω Κωνσταντινούπολης.

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 1(-7.5):1.81 2(+7.5):1.93

Στη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ζαλγκίρις (21:00) στο Game 2 της σειράς.

Στο πρώτο παιχνίδι στο «Palau Blaugrana» η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε το καθήκον της και πήρε τη νίκη για το 1-0 (91-69), αφού δεν άφησε περιθώρια στους Λιθουανούς. Στη δεύτερη αναμέτρηση αναζητά άλλη μια νίκη και το 2-0, ώστε να αγγίξει το εισιτήριο που οδηγεί στο Κάουνας και να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί.

Για την Ζαλγκίρις από την άλλη πλευρά το Game 2 αποτελεί άλλη μια πρόκληση, στοχεύοντας να δυσκολέψει όσο μπορεί τη ζωή των Καταλανών και να διεκδικήσει το break, ώστε να αλλάξει τα δεδομένα στη σειρά, η οποία στη συνέχεια θα μεταφερθεί στη «Zalgirio Arena».

Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις 1(-12.5):1.88 2(+12.5):1.86

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις