Φουλ δράση στη νέα αγωνιστική της Novileague All Star!

Φουλ δράση στη νέα αγωνιστική της Novileague All Star!

O μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται ανανεωμένος και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

All Star έπαθλα* στη νέα Novileague

Η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε δεν αποδείχτηκε τυχερή, αφού κανείς από τους συμμετέχοντες δεν κατάφερε να φτάσει στο 10/10 και να κάνει δικό του το μεγάλο έπαθλο των 10.000€*! Ενδεικτικό της δυσκολίας του προγράμματος ήταν το γεγονός πως μόλις 3 παίκτες έφτασαν στο 9/10 κι έλαβαν Free Bet*, ενώ 92 ήταν όσοι έκαναν το 8/10 κερδίζοντας Free Spins*.

Η νέα αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού της Novileague κάνει πάσα μέσω των αγώνων των Playoffs της Euroleague την Παρασκευή στο ποδοσφαιρικό μενού του Σαββάτου. Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το 2/2 κόντρα στη Φενέρ ώστε να πάει χωρίς πίεση την επόμενη εβδομάδα στη Κωνσταντινούπολη. Ίδιο στόχο έχει και η Μπαρτσελόνα, που αντιμετωπίζει στο δεύτερο ματς της σειράς τη Ζαλγκίρις.

Το Σάββατο η δράση μεταφέρεται στο χορτάρι με τις μάχες της 5ης αγωνιστικής των Playout να κόβουν την ανάσα με φόντο την παραμονή. Χωρίς αμφιβολία, το ματς του Ιωνικού (25β.) κόντρα στον ΠΑΣ (27β.) είναι το ντέρμπι της ημέρας, ενώ παράλληλα Λεβαδειακός (23β.) και Λαμία (26β.) «καίγονται» για θετικό αποτέλεσμα στις έδρες του Παναιτωλικού (29β.) και του Αστέρα (29β).

Στο εξωτερικό το ενδιαφέρον τραβούν οι μονομαχίες στην Premier League αλλά και το ντέρμπι με φόντο το Champions League στη Serie A ανάμεσα στη Ρόμα και τη Μίλαν.

Οι δέκα ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague All Star στην 32η αγωνιστική είναι οι εξής:

  1. Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις: Το παιχνίδι θα έρθει over ή under;
  2. Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ποιός θα είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα;
  3. Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ποιός θα είναι ο νικητής του αγώνα;
  4. Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  5. Μπράιτον – Γούλβς: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
  6. Ρόμα – Μίλαν: Ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα;
  7. Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
  8. Ατρόμητος – ΟΦΗ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  9. Ιωνικός – Πας Γιάννινα: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
  10. Παναιτωλικός – Λεβαδειακός: Ποιο θα είναι το σκορ του αγώνα;

Novileague All Star με 100.000€ εγγυημένο μεγάλο έπαθλο*

Σε κάθε αγωνιστική, όσοι κάνουν το «10 στα 10» στις ερωτήσεις θα κερδίζουν 10.000€* (το ποσό θα μοιράζεται ισόποσα σε περίπτωση δύο και παραπάνω νικητών). Στα μέλη του διαγωνισμού με 9 σωστές απαντήσεις θα δίνεται Free Bet*, ενώ σε εκείνους με 8 θα μοιράζονται 10 Free Spins*.

Το μεγάλο δώρο* ανέρχεται στις 100.000€, εγγυημένα! Το ποσό θα δοθεί στον παίκτη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους σωστών απαντήσεων στο τέλος του διαγωνισμού. Να σημειωθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς αν ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση παραπάνω από δύο νικητές.

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις