Οι ημιτελικοί του UEFA Champions League στο Mega

Οι ημιτελικοί του UEFA Champions League στο Mega

Τα μεγάλα ντέρμπι της ημιτελικής φάσης του UEFA Champions League «παίζουν» ζωντανά στο MEGA την Τετάρτη 10 Μαΐου και την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 22:00.

Την Τετάρτη 10 Μαΐου, Μίλαν – Ίντερ έρχονται αντιμέτωπες στο «Derby della Madonnina» για μια θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μίλαν επέστρεψε στα ημιτελικά και βάζει στόχο το όγδοο τρόπαιο, ενώ η Ίντερ αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπενφίκα ψάχνει στο καυτό Μιλάνο το εισιτήριο του τελικού. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, έρχεται το PostGame με πλούσιο ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και δυνατές αναλύσεις.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, θα απολαύσουμε τη συναρπαστική ρεβάνς Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης στο remake του περσινού ιστορικού θρίλερ στα ημιτελικά. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον ασταμάτητο Χάαλαντ αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές Ευρώπης στον δρόμο για την κατάκτηση του UEFA Champions League. Μετά το σφύριγμα της λήξης, εκτενές ρεπορτάζ για τις ομάδες που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Τους αγώνες περιγράφουν ο Κώστας Βερνίκος και ο Αντώνης Κατσαρός. Τις εκπομπές παρουσιάζει ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και σχολιάζει ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

#UCLMegaTV

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις