
Προγνωστικά MLB: Με φόρα από τα σερί ταμεία ο #Dogass, επανέρχεται με δύο επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα.
Καλημέρα σε όλους. Άλλο ένα απόλυτο για τη στήλη μας καθώς Γιάνκις, Μπρούερς και Ντ”μπακς μας δικαίωσαν. Σήμερα το πρόγραμμα είναι λίγο περίεργο, όμως βρήκαμε μία επιλογή με αξία στα προγνωστικά MLB.
Προγνωστικά MLB: Η παλιοσειρά ξέρει τα κατατόπια
Τελευταία αναμέτρηση της σειράς και οι Καμπς υποδέχονται τους Πάδρες. Τα ξημερώματα οι Πάδρες κέρδισαν με 5-3. Σήμερα ξεκινάει στο ανάχωμα ο πολύπειρος Σεθ Λούγκο. Ο 34χρονος pitcher διανύει εξαιρετική σεζόν δίνοντας μόλις 2.3 run κατά μέσο όρο. Μπροστά του θα βρεθεί ο Χέιντεν Βεσνέσκι που δεν εντυπωσιάζει (τέσσερα run σε τέσσερα inning).
ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Η επιστροφή του Τάτις σε συνδυασμό με το εξαιρετικό δίδυμο batter Άαρον Νόλαν και Ξάντερ Μπόγκαερτς μας οδηγούν στο διπλό.
Ακόμη θα πάρουμε το over 0,5 run του Άαρον Νόλα με το σκεπτικό ότι θα κλέψει κάποιες βάσεις εκμεταλλευόμενος κάποια hit συμπαίκτη του.
Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;
Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook
Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube
Follow το Koubanezos.gr στο Twitter
Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram
Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook