Όλα για όλα η Σαουθάμπτον

προγνωστικά

Νίκη για να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής θέλει η Σαουθάμπτον που περιμένει και δωράκι από τη Νιούκαστλ. Γράφει ο #Nikolas43

Ενώ στον υπόλοιπο πλανήτη είναι απλά Πέμπτη στην Αγγλία έχει τρία παιχνίδια φωτιά σε ουρά και κορυφή. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Έβερτον – Νιούκαστλ

Δεν πείθει η Έβερτον είναι πλέον ολοφάνερο και δεν ξέρω πως μπορεί να αποφύγει φέτος τον υποβιβασμό αλλά ας περιμένω. Δεν κερδίζει παιχνίδια που έπρεπε ακόμα και με ομάδες στα μέτρα της. Απέναντι στη Νιούκαστλ δεν ξέρω τι βλέψεις έχει. Οι «καρακάξες» πάντως δεν έχουν δείξει διάθεση να χαριστούν πουθενά. Το όνειρο του Champions League δεν τους το χαλάει κανένας και το 6-1 με την Τότεναμ είναι η καλύτερη απόδειξη. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το παιχνίδι που θα ξυπνήσει η Έβερτον εγώ περιμένω γκολ. Δεν με νοιάζει ποιος θα τα βάλει, αν και η Νιούκαστλ το κάνει πιο εύκολα. Over 2,5 στο 1.98 της Fonbet.

Σαουθάμπτον – Μπόρνμουθ

Σε ένα θαύμα ελπίζει η Σαουθάμπτον και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να το πετύχει αλλά πλέον δεν αρκεί να κερδίζει, κάτι που την δυσκολεύει, θέλει και στραβοπατήματα άλλων. Μετά την ισοπαλία στο Λιντς – Λέστερ το μόνο που θέλει είναι νίκη δική της και ήττα της Έβερτον. Αν συμβεί αυτό η μάχη της παραμονής ανάβει για τα καλά με έξι ομάδες με έξι βαθμούς διαφορά να διεκδικούν τρεις θέσεις.

Όλα για όλα η ΣαουθάμπτονΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Όλα για όλα η Σαουθάμπτον

Η Μπόρνμουθ δεν είναι το μεγαθήριο που την τρομάζει. Είναι μια από τις έξι ομάδες του πιο πάνω σεναρίου. Εύκολο πρόγραμμα δεν έχει καμία όλες ψάχνουν το μέγιστο σε κάθε παιχνίδι. Το θέμα με τα «κεράσια» είναι ότι παραδόθηκαν άνευ όρων στο 0-4 από την Γουέστ Χαμ, ομάδα που είναι μια θέση πιο πάνω. Δεν ξέρω αν έχουν κάτι παραπάνω για το παιχνίδι με τους «Άγιους». Θα πάω με το πείσμα της Σαουθάμπτον και την έδρα. Άσος στο 2.30 της Novibet.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

Και περνάμε στα ωραία της βραδιάς. Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο βόρειο Λονδίνο. Την Τότεναμ τη θεωρώ λούζερ κι αυτό δεν αλλάζει καθώς δεν είναι ομάδα για τα ψηλά. Φάνηκε ακόμα μια φορά στον διασυρμό από τη Νιούκαστλ. Σε περίπτωση ήττας η ιδέα της Ευρώπης απομακρύνεται καθώς η Άστον Βίλα έχει μπει σφήνα. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ δείχνει πως δεν σκοπεύει να χάσει την θέση της στην τετράδα και το Champions League. Αν και πιστεύω το διπλό θα πάω με το Goal/goal & over 2,5 στο 1.93 της Betshop. Ίσως ξυπνήσει ο Χάρι Κέιν και σκοράρει, που ξέρεις.   

Αναλυτικά τα προγνωστικά μου

Μονό
21:45
Έβερτον - Νιούκαστλ
Over 2,5
1.98
BET: 40 units
Μονό
21:45
Σαουθάμπτον - Μπόρνμουθ
1
2.30
BET: 40 units
Μονό
22:00
Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 
Goal/goal & over 2,5
1.93
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις