Βρίσκουν το timing για ρίσκο

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με τρεις αναμετρήσεις ρίχνει αυλαία η εμβόλιμη και οι ομάδες πρέπει προσέξουν πόσο τις παίρνει να ρισκάρουν. Γράφει ο #ElToro.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site μας. Τελευταίο μέρος αυτής της εμβόλιμης, ανάσα μίας ημέρας και στα καπάκια αγωνιστική το Σαββατοκύριακο. Και να θες να πάρεις ανάσα δεν προλαβαίνεις. Πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχόμενα παιχνίδια, στιγμή για ρίσκο

Όταν είσαι με το μαχαίρι στο λαιμό δεν σε παίρνει για πολλές επιλογές. Ο λόγος για την Βαλένθια που κόντρα στην Βαγιαδολίδ παίζει για πολλοστή φορά φέτος τα ρέστα της. Βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και η νίκη κόντρα στην Έλτσε την προηγούμενη αγωνιστική της έδωσε ανάσες, αλλά όχι όσες θα ήθελε. Τρεις αλλαγές προπονητή έχει κάνει μέχρι στιγμής, αλλά μεγάλη πρόοδο δεν έκανε.

Η αντίπαλος της, Βαγιαδολίδ, σε λίγο καλύτερη μοίρα. Πήρε βαθμούς σε αγώνες που έπρεπε και βρίσκεται αρκετά πάνω από την κόκκινη ζώνη. Το πρόβλημα είναι όμως εκτός από κρίσιμους αγώνες δίνουν και συνεχόμενους. Έπαιξαν το Σαββατοκύριακο, εμβόλιμη, ξανά το Σαββατοκύριακο και μετά ξανά εμβόλιμη. Και να μην θες, θα ρισκάρεις. Ομάδες που καίγονται για βαθμούς, ή δεν έχουν μεγάλο βάθος στο ρόστερ θα αναγκαστούν να πάρουν ρίσκα, που αξίζουν όσο μια κατηγορία. Η κρισιμότητα του αγώνα με κάνει να ρισκάρω στην ισοπαλία. Δεν έχουν και τόσο μεγάλες διαφορές και ο καθαρός φαβοριτισμός της Βαλένθια δεν δικαιολογείται, μόνο και μόνο από το όνομα, ούτε έχει έδρα φόβητρο.

Βρίσκουν το timing για ρίσκοΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Βρίσκουν το timing για ρίσκο

Στο Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ, αντί σημείου θα πάω στο over. Η Βιγιαρεάλ που παλεύει να κλειδώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο απέναντι στην Εσπανιόλ που παλεύει για να σωθεί, αγώνας με πολλές φάσεις. Στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη θα κυνηγήσω το goal/goal. Μεγάλο το σε απόδοση το διπλό της Σεβίλλης, αλλά θέλει περίπου 10 βαθμούς για να κλειδώσει την παραμονή, ποιο πολύ το μυαλό της είναι στο Europa, ενώ οι Βάσκοι προσπαθούν να μείνουν σε τροχιά Ευρωπαϊκής εξόδου.

Αυτά τα λίγα για απόψε, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξανά μαζί.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
20:30
Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ
Over 2,5
1.83
BET: 20 units
Μονό
20:30
Βαλένθια - Βαγιαδολίδ
Χ
3.70
BET: 10 units
Μονό
23:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σεβίλλη
Goal/goal
1.96
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις