EuroLeague Playoffs: Ολυμπιακός-Φενέρ με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

EuroLeague Playoffs: Ολυμπιακός-Φενέρ με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Η μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Φενέρ για τα playoffs της EuroLeague είναι στο νέο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα**!

Τα playoffs της EuroLeague είναι εδώ με μια συναρπαστική σειρά! Η ώρα της… αλήθειας έφτασε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πρέπει να προσπεράσει το εμπόδιο της Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη, για να βρεθεί στο Final 4 του Κάουνας – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η μεγάλη «μονομαχία» αρχίζει το βράδυ της Τετάρτης (26/04, 21:00) στο ΣΕΦ, το οποίο θα είναι γεμάτο με «ερυθρόλευκους» φιλάθλους, αφού το Game 1 – όπως και το Game 2 – έχουν γίνει sold out!

Ολυμπιακός-Φενέρ με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Το τέλος της regular season στην EuroLeague βρήκε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, με ρεκόρ 24-10. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ένα φόβητρο για τους αντιπάλους, ενώ είχε διακριθεί σε πολλούς τομείς: 1η στη δημιουργία με 21.8 ασίστ, 3η σε αμυντικά ριμπάουντ με 24.0, 5η στην επίθεση με 84.0 πόντους, 1η σε κλεψίματα με 7.7 και 1η στο σύστημα αξιολόγησης με 103.0 βαθμούς.

Τώρα, υποδέχεται τη Φενέρ με τον «αέρα» του φαβορί, αλλά μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ολοκλήρωσε την κανονική σεζόν στην 8η θέση με ρεκόρ 19-15, έχοντας την 4η καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση με 84.2 πόντους, 4η θέση στα επιθετικά ριμπάουντ με 11.6 και 3η στα δίποντα με 21.3.

Όσον αφορά τις απουσίες, η Φενέρ ήρθε στην Ελλάδα χωρίς τους Μπούκερ και Μπιέλιτσα, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Γουΐλμπεκιν και Γκούντουριτς στο παιχνίδι.

  • Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα**

Βεζένκοφ και Μότλεϊ στοχεύουν τη δόξα!

Τα βλέμματα από αυτή τη σειρά στρέφονται φυσικά στους παίκτες. Ο Σάσα Βαζένκοφ έχει πραγματοποιήσει μια ονειρική χρονιά και είναι ένα από τα φαβορί για το βραβείο του MVP της σεζόν. Ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι ο τοπ σκόρερ της φετινής διοργάνωσης με 17.6 πόντους ανά αγώνα και τοπ παίκτης στο σύστημα αξιολόγησης με 22.2 βαθμούς, ενώ είναι επίσης δεύτερος στα ριμπάουντ με 7.1 ανά αγώνα.

Από την άλλη, η Φενέρ έχει στο δυναμικό της το «θωρηκτό» που λέγεται Τζόναθαν Μότλεϊ. Ο Αμερικανός σέντερ είναι ο κορυφαίος παίκτης της τουρκικής ομάδας με 14.9 πόντους και 5.6 ριμπάουντ σε 31 παιχνίδια, ενώ είναι δεύτερος στη διοργάνωση στα επιθετικά ριμπάουντ (2.9).

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Το ανανεωμένο Pamestoixima.gr υποδέχεται κι όλους τους νέους παίκτες με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση, για να διασκεδάσουν με αθλητικά δρώμενα και μη.

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις