Παίζεις τώρα στα play offs της Euroleague με Combo προσφορά*!

Παίζεις τώρα στα play offs της Euroleague με Combo προσφορά*!

Τα play offs της Euroleague συνεχίζονται με ακόμη δύο σπουδαίες αναμετρήσεις.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τερμάτισαν στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια σε μια ανεπανάληπτη πορεία και διάκριση ενώ οι Τούρκοι του Δημήτρη Ιτούδη βγήκαν όγδοοι. Είναι ένα ζευγάρι με τεράστιο ελληνικό στοιχείο, αφού στη Φενέρ υπάρχουν και οι Δέδας, Ντόρσεϊ και Καλάθης.

Δείτε επίσης: Η Fonbet σε καλωσορίζει με νέα, combo προσφορά*!

Τα δυο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας είχαν ξεκάθαρα ερυθρόλευκο χρώμα. Στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ με 94-67, ματς που τελείωσε ουσιαστικά από την πρώτη περίοδο, όταν πήρε προβάδισμα με 20 πόντους διαφορά. Πολύ άνετα όμως επικράτησε η ομάδα του Μπαρτζώκα και στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή τη φορά η Φενέρ δεν είχε απουσίες, αλλά ηττήθηκε με 93-73 και η εμφάνιση του Γκούντουριτς, ο οποίος πέτυχε 24 πόντους, δεν ήταν αρκετή.

Ραντεβού υπ’ αριθμόν ένα και για Μπαρτσελόνα και Ζάλγκιρις, με τους Λιθουανούς να… τρυπούν το ταβάνι με την παρουσία στα play offs, κάτι που τους καθιστά βέβαια άκρως επικίνδυνους για κάθε αντίπαλο. Οι Καταλανοί δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Πράγμα που έδειξαν και κόντρα στη Ρεάλ για το πρωτάθλημα (97-82). Αμφίβολοι για τους γηπεδούχους οι Αμπρίνες, Κάλινιτς και Χίγκινς, για τους Λιθουανούς δεν θα αγωνιστούν οι Κάβανο και Έβανς.

Combo προσφορά*! Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback.

———————————————————————————————————————————-

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις